Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js predlagam kot dokaz fotko, bujna domišljija zna (pr)pelat u goljufijo. Te pa tle ne podpiramo .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
No..kaj bo z tem izzivom? Jaz ne upam iti, ker odkar sem izvedel da obstajata sestri T&T v BB si ne upam navezovati novih stikov z ženskami...čakam da se poleže ta psiho scena v Sloveniji
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
te pa jaz določim! je kaksna kandidatka, ki bi šla na blind date z ryu10kyu?????
seveda, ko se kandidatka javi, ima ryu možnost sprejeti ali zavrniti izziv blind data....
beri: če bi se ženska prva javila...bi ona izbrala ali zavrnila moškega, ki bi se javil za njo...
seveda, ko se kandidatka javi, ima ryu možnost sprejeti ali zavrniti izziv blind data....
beri: če bi se ženska prva javila...bi ona izbrala ali zavrnila moškega, ki bi se javil za njo...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
loh uprašam kašn zmenk naj bi to bil?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
ryu10kyu - Cosmofrik
lakeesha ne želi si iti z mano na zmenek Jaz sploh nimam smisla za humor, pa stalno sem tiho...razen če imaš rada monologe
Jochie jaz žal ne sprejmem poziva na zmenek, ker nimam pojma kdaj bi ga uspel izvesti(zadnje čase sem dosti zaseden)...bi že tema zastarela Včeraj me je ena simpatična punca kontaktirala, ki je uletela v Ljubljano pa nisem imel časa...saj ona že ve katera je...nalsednjič ko sem na tvojem koncu sem jaz na vrsti :knuddel:
Mislim da bo boljši kandidat mashina...wuuuu...a ne bo zdaj en cosmo party...sem nekaj bral...tam naj kakšno zapelje in potem posname žgečkljivo sliko ali fimček in pripopa tukaj Strokovna komisija bo odločila ali je posnetek dovolj žgečkljiv!
Jochie jaz žal ne sprejmem poziva na zmenek, ker nimam pojma kdaj bi ga uspel izvesti(zadnje čase sem dosti zaseden)...bi že tema zastarela Včeraj me je ena simpatična punca kontaktirala, ki je uletela v Ljubljano pa nisem imel časa...saj ona že ve katera je...nalsednjič ko sem na tvojem koncu sem jaz na vrsti :knuddel:
Mislim da bo boljši kandidat mashina...wuuuu...a ne bo zdaj en cosmo party...sem nekaj bral...tam naj kakšno zapelje in potem posname žgečkljivo sliko ali fimček in pripopa tukaj Strokovna komisija bo odločila ali je posnetek dovolj žgečkljiv!
-
lakeesha - Kofetarica
mam jez dost smisla za humor...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
ryu10kyu - Cosmofrik
lakeesha napisal/-a:mam jez dost smisla za humor...
lakeesha...z veseljem bi šel s teboj na kavo...ampak res sem zadnje čase čisto na pune hakle zaseden in bi težko v tako kratkem času izvedel ta izziv!
Se bova zmenila...opazil sem da si iz Domžal...jaz grem pa dostikrat v Kamnik k teti, pa se bomo zmenili
Trenutno pa odstopam od izziva in se iskreno opravičujem!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lakeesha napisal/-a:loh uprašam kašn zmenk naj bi to bil?
nekoga iz cosmo foruma, ki ga ne poznaš, povabiš na "zmenek", ki je povsem vajina stvar...lahko gresta na pijačo, v kino, zaradi mene tudi v posteljo...
če si pripravljena sprejeti izziv ter če imaš kakšnega kandidata, ki bi ga rada spoznala, ga povabi, in če bo sprejel, je pol izziva že gotovega!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Jochie napisal/-a:samo ženske se meni težko uprejo, jaz pa tudi njim, tako da ne vem, če je to dobro za človeštvo!
Ja potem pa razumem tvojo zaskrbljenost in sočutje do človeštva!
Velika rdeča Mašina? Daj si ti eno izberi za blind date ali pa če se zmeniš z lakeesho?Če bo za seveda
Oziroma Lakeesha se je sama javila...izberi si enega dečkota lakeesha!
Naj se javijo vsi dečkoti na forumu da si lakeesha izbere kandidata! Naj povemo da je lakeesha izredno simpatična punca...22let...ima lepe laske...ustnice ima take kot Angelina Jolie...176cm...zna razmišljati in je izredno čustvena in nežno bitje...a je kakšen dečko ki je vreden da gre z našo lakeesho na blind date?
-
lakeesha - Kofetarica
ammm ja to sm jez
ampak v bistvu me je sam zanimal kašn date naj bi to bil...
a pol sm se kr avtomatsko prijavla al kuko? ojoj
ampak v bistvu me je sam zanimal kašn date naj bi to bil...
a pol sm se kr avtomatsko prijavla al kuko? ojoj
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Hahaha
Zakaj pa misliš da bi bil jst primeren za ta izziv?
Zakaj pa misliš da bi bil jst primeren za ta izziv?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
To odloča lakeesha...jaz sem samo povedal da imaš možnost da kandidiraš za blind date z lakeshoo...take priložnosti ni vsak dan!!!
Tako je v življenju...moški izbirajo ženske izberejo
Tako je v življenju...moški izbirajo ženske izberejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov