Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
http://www.youtube.com/watch?v=lxshpEbh ... re=related
ni glih zadnjih 10 minut ampak je pa od zadnje tekme (highlitsi pač)
ni glih zadnjih 10 minut ampak je pa od zadnje tekme (highlitsi pač)
-
Jochie na naslednji tekmi Krškega se slikaj z enim od nasprotnih navijačev
-
ja ko bi vsaj padel kak zanimiv izziv
-
Izzivam kogarkoli, da si na forumu zbere 20 uporabnic(lahko tudi uporabnika seveda) po lastni izbiri in jim pošlje ZS ter vsakemu izmed njih postavi eno vprašanje, ki ga v zvezi s tem uporabnikom najbolj zanima (naj bodo vprašanja čim bolj raznovrstna če se le da ). Ko dobi vse odgovore pa naj jih objavi tukaj in naj za vsakega vprašanega napiše kaj je odgovoril in kaj je bil vprašan . Če se komu da torej, veselo na delo . Če se bo stvar prijela se ta izziv lahko večkrat ponovi.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
tooooorej, moj izpolnjen izziv, evo vam:
1. Jochie
a si se že poročil al se boš v kratkem?
--> 28.6. letos bo poroka...na gradu mokrice!
2. mirella
ima tvoj avatar kakšen globji osebni pomen?
--> aahahaha !!! ja no avatar ma tud osebni pomen
3. moi T
kje in kaj si želiš delat (služba torej)
--> Hmmm, ki si najdla lih to uprašanje, mam krizo identitete lih, pa ne vem točno hehe biggrin. No zdej lih opravljam pedagoško prakso, tko da mislm, da se bom kr najdla v profesorskem poklicu. Bi rada delala na kakšni gimnaziji na Primorskem (ajde še do Postojne potegnm ), zraven bi pa še kej prevajala al pa pisala kakšno kolumno al kakšne članke za časopis.
4. ~Papillon~
alo bejba, kdaj si boš vzela kej časa zame in mi napisala kak mail al pa kej podobnega?
--> As soon as possible! Oblubm, da v roku 2, 3 dni... Zmenjen?
5. exdancer
a si plesalka? si bla plesalka? karkoli povezano s plesom?
--> bila plesalka začela z latinskoameriškimi in standardnimi plesi...pol sm za par let ples čist pustila, pa na konc OŠ začela z navijačicami in plesala še do konca gimnazije
6. ryu10kyu
Od kod ti ta tvoj nick?
--> ryu kyu= izpeljanka od borilne veščine ryukyu kempo, ki sem jo treniral...sem se zaljubil vanjo! Ampak sem imel zdravstvene probleme in nehal trenirati leto dni nazaj...če bom imel čas bom šel spet trenirati
10= moja srečna številka
7.the big red machine
kje najraje seksaš?
glih zdej ko je suša me moreš to spraševat, si pa žleht veš . Drugače pa važno da se seksa, ni važno kje. Enkrat upoam da mi rata na faksu
8.kamis
katero osebo s foruma si najbolj želiš spoznat v živo?
--> najraj bi spoznala češnco Pa Nio
9. Mju oz. moja malenkost
(najprej pojasnilo: hotla sem poslat eni bejbi pa sem čist avtomatsko pod Uporabniško ime napisala Mju tko da bom tut odgovorila )
šport / glasba / poezija / pisateljevanje / ples / lenarjenje / nekaj X?
--> glasba
10. Josephina
Kolk si ti stara?
Stara sem 19 let
ok, to je to z moje strani, čakam potrdilo oz. zavrnitev izpolnjenega izziva od nadrejenih, potem pa moj izziv (če bo vse ok )
1. Jochie
a si se že poročil al se boš v kratkem?
--> 28.6. letos bo poroka...na gradu mokrice!
2. mirella
ima tvoj avatar kakšen globji osebni pomen?
--> aahahaha !!! ja no avatar ma tud osebni pomen
3. moi T
kje in kaj si želiš delat (služba torej)
--> Hmmm, ki si najdla lih to uprašanje, mam krizo identitete lih, pa ne vem točno hehe biggrin. No zdej lih opravljam pedagoško prakso, tko da mislm, da se bom kr najdla v profesorskem poklicu. Bi rada delala na kakšni gimnaziji na Primorskem (ajde še do Postojne potegnm ), zraven bi pa še kej prevajala al pa pisala kakšno kolumno al kakšne članke za časopis.
4. ~Papillon~
alo bejba, kdaj si boš vzela kej časa zame in mi napisala kak mail al pa kej podobnega?
--> As soon as possible! Oblubm, da v roku 2, 3 dni... Zmenjen?
5. exdancer
a si plesalka? si bla plesalka? karkoli povezano s plesom?
--> bila plesalka začela z latinskoameriškimi in standardnimi plesi...pol sm za par let ples čist pustila, pa na konc OŠ začela z navijačicami in plesala še do konca gimnazije
6. ryu10kyu
Od kod ti ta tvoj nick?
--> ryu kyu= izpeljanka od borilne veščine ryukyu kempo, ki sem jo treniral...sem se zaljubil vanjo! Ampak sem imel zdravstvene probleme in nehal trenirati leto dni nazaj...če bom imel čas bom šel spet trenirati
10= moja srečna številka
7.the big red machine
kje najraje seksaš?
glih zdej ko je suša me moreš to spraševat, si pa žleht veš . Drugače pa važno da se seksa, ni važno kje. Enkrat upoam da mi rata na faksu
8.kamis
katero osebo s foruma si najbolj želiš spoznat v živo?
--> najraj bi spoznala češnco Pa Nio
9. Mju oz. moja malenkost
(najprej pojasnilo: hotla sem poslat eni bejbi pa sem čist avtomatsko pod Uporabniško ime napisala Mju tko da bom tut odgovorila )
šport / glasba / poezija / pisateljevanje / ples / lenarjenje / nekaj X?
--> glasba
10. Josephina
Kolk si ti stara?
Stara sem 19 let
ok, to je to z moje strani, čakam potrdilo oz. zavrnitev izpolnjenega izziva od nadrejenih, potem pa moj izziv (če bo vse ok )
Zadnjič spremenil Mju, dne 24. Mar. 2008 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bravo,postavi nov izziv
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ja...to sploh ni izziv
izziv je ugotoviti če je kje tukaj kakšna simpatija med dvema cosmopolitanoma...a je? Jochie je že allmost poročen...Mahagonij mislim da eno že ima...a je še kakšen dečko kje?
izziv je ugotoviti če je kje tukaj kakšna simpatija med dvema cosmopolitanoma...a je? Jochie je že allmost poročen...Mahagonij mislim da eno že ima...a je še kakšen dečko kje?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov