Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Evo, Yazmeen, da tvoja rit ne bo sama ...
Une s tangicami ne dam, mi je usen mal preveč intimna, u kopalkah (k so tut mal bl u rit) me pa polet tko usi vidjo :
Une s tangicami ne dam, mi je usen mal preveč intimna, u kopalkah (k so tut mal bl u rit) me pa polet tko usi vidjo :
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ajde naj ena od vaju postavi nov izziv.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm trenutno brez kšne udarne ideje, prepuščam zadeve Yazmeen, sama pa pridem z izzivom enkrat u prihodnosti .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
A to eden, al lahko več folka napiše esej "Moj najljubši sex"?
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
U soboto sva bla na vikendu pr bivši cimri, ki je praznovala r.d. in ker sm se ga mal napila, se mi je seksalo . In pol sm mu začela na ušeso govori razne sexy pobude, kot je:˝Dej greva gor v kopalnco, ti ga bom tko dobro, da zase ne boš vedu! .˝ Najprej ni bil za (koji tip, a?), ma sm šla pol za njim do kopalnce, ker je šel lulat in ko je pršu vn, sm ga nazaj notr porinla, zaklenila vrata, ga porinla do zida, in mu začela hlače dol vleč. No pol se ni več obotavljal hehe . In potem sm mu ga z užitkam celga polizala (dosti podrobno?), potem pa se je začela akcija... Na wc školjki, ob zidu, itd., vse skupej pa je blo še bolj zanimivo, saj sva se lahko opazovala v šipah kopalnice. No, ma da ne bi blo vse predobro, so prišli firbci za nami trkat na vrata, ma mi2 se nisva dala motit in sva nadaljevala dokler ni moj začel vzdihovat in mu je pršlo. Meni ni, ker ko sm pijana, ne rata, mi je blo pa vseeno noro dobro. Verjetno zato, ker je cela družba vedla, da seksava .
Dosti podrobno vse skupej al bi še kdo rad kej vedu?
Hm... nov izziv... jez bi tudi rada še kakšno sočno slišala, tko da naj zaenkrat kar še ostane Yazmeenin izziv.
Dosti podrobno vse skupej al bi še kdo rad kej vedu?
Hm... nov izziv... jez bi tudi rada še kakšno sočno slišala, tko da naj zaenkrat kar še ostane Yazmeenin izziv.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lamb napisal/-a:
Sam u bistvu je pa res izziv, da so tole rit (celo) ujel v objektiv
Širokokotn, 85mm, pa optičn zoom 16x, slikan od daleč?
ja kaj si hotla zdj povedat???
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Naslednji izziv: Na faksu/v šoli slikajte sošolko/ca, ki vam je najbolj simpatičen in tistega ki vam je najbolj antipatičen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
izzivam nio naj napiše nov post v blog (ker je meni finta brat) ... samo to so bolj osebni interesi...
Sadie nebi šle medve slikat malo
Sadie nebi šle medve slikat malo
Houd de wereld tegen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
...
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 25. Feb. 2008 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov