Izpit za avto #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^na Vranskem, domnevam. Vsi zelo hvalijo. A kakšni opremi to govori, mi pa ni jasno.
Mene tole še kar čaka..
Mene tole še kar čaka..
Kaj, iz čistega veselja, al kako, greš še na en tak tečaj? Ali bo pa ta naslednji kaj drugačen?Sarissima napisal/-a:sem bila na enem tam, zdaj pa mam v planu it še v Logatec
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Sarissima napisal/-a:Lešnik, moji kolegi so večinoma tam delali. Je fajn baje, ampak se ne more primerjat z Vranskim glede opreme (jaz sem bila na enem tam, zdaj pa mam v planu it še v Logatec - poročam ko sprobam ).
Lahko greš namesto mene v Logatec
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Če bo ktera zasledila kak kupon za varno vožnjo se priporočam.. Me čaka do novembra, da naredim.. -.-
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
faktom napisal/-a:Kako poteka varna vožnja?Me zanima samo meni ni treba delat.
Po prebranem se mi zdi, da traja ta tečaj en dan, par urc teorije, se pravi ponavljanja cpp, etike na cesti itd., pa tudi kako reagirati v različnih razmerah, ki se jih nato preizkusi na praktičnem delu.. Tam maš pa nek poligon kjer polivajo cesto z vodo, da simulirajo razno razne efekte, kot je sneg, pa poledica, pa akvaplaning itd. Dokaj zanimiva stvar torej, a se mi zdi nateg pri belem dnevu, da za tako stvar iščejo 125€.. Smotrno bi bilo tak trening oz. tečaj naredit pred opravljenim izpitom, v okviru kake zaključne ure vožnje z inštruktorjem..
Sicer pa ja, izpit za avto se tudi meni zdi pomemben korak k osamosvojitvi, še posebej v današnjih časih, ko je svet tako majhen in nam pot na Krk ne predstavlja več nujno enotedenskih počitnic, pač pa le na sončku preživet vikend
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
purple_rain napisal/-a:^^na Vranskem, domnevam. Vsi zelo hvalijo. A kakšni opremi to govori, mi pa ni jasno.
Mene tole še kar čaka..Kaj, iz čistega veselja, al kako, greš še na en tak tečaj? Ali bo pa ta naslednji kaj drugačen?Sarissima napisal/-a:sem bila na enem tam, zdaj pa mam v planu it še v Logatec
Oprema kot jo je opisal mastermind. Pač poligon na Vranskem naj bi bil ful boljše opremljen kot ta v Logatcu. Nisem se najbolj elegantno izrazila, se opravičujem .
Ja, septembra 2010 sem delala osnovni tečaj (1,5 ure predavanj in 4 ure vožnje), ki so ga takrat še vedno izvajali (ukinili so ga oktobra 2010 smz). Delala sem pa zato, ker je bil poceni (30eur) in zato ker si potem vsa tri leta opravičen doplačila za mladega voznika pri zavarovanju.
Je pa problem, da se ti tale tečaj ne šteje kot zadosten za podaljšanje vozniške (kar se mi zdi čista neumnost, glede na to da je po obsegu približno enak temu novemu tečaju). No, sej mi ne bo težko še enkrat it, ampak je pa malo zoprno plačevat toliko denarja...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne ne, sej si se čist ok izrazila; fora je pač, da tisti, ki tega še nismo naredili, ne vemo za kakšno točno opremo se to gre (no, okvirno mi je že lahko jasno, ja..)
mastermind, kupon, misliš pač popust? Kolikor mi je znano, vidla sem že več podobnih, ampak za ta zakonsko obvezen tečaj pa kuponi načeloma ne veljajo.
Tole je res lupljenje folka pri belem dnevu s to ceno.
mastermind, kupon, misliš pač popust? Kolikor mi je znano, vidla sem že več podobnih, ampak za ta zakonsko obvezen tečaj pa kuponi načeloma ne veljajo.
Tole je res lupljenje folka pri belem dnevu s to ceno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov