Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
~NIA~ napisal/-a:jest: zakwa ni signala?
fotr: kr je smerka padla na optični kabl pa je šlo use u k***c
Nia, rajš ne s takimi izjavami več, a veš ker pol dražva Jochie-ja in ker mava itak zmer neumne izjave--morva bit kao tih... LoL
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
~ClaUdyKa~ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jest: zakwa ni signala?
fotr: kr je smerka padla na optični kabl pa je šlo use u k***c
Nia, rajš ne s takimi izjavami več, a veš ker pol dražva Jochie-ja in ker mava itak zmer neumne izjave--morva bit kao tih... LoL
No evo, pa si končno eno pametno izjavo dala!
Aja, pa vrjemta, da ne dražta sam Jochieja
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Dons popoldne jst pa moja mami:
Jst: Mami, kam si dala znamke, k si jih učeri kupila?
Mami: Tam so, zravn unga v unmu predalu, kjer je ena taka rdeča škatla.
--> Jah kko pa nej jest vem zravn kerga pa u kermu predalu?!?!
ahahaha...pa ja kokr tist, s tisto k ma tist pa k je bil tm
... ι αм ωнαт ι αм ...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ok no ka se kregate...jochie ka morš res vedno neki grdega komentirat,sej če tebi ni smešno pol ne pomeni da nobenmu ni..itak vsak kr neki napiše,pa vsakemu je kaj smešno..pa tud če ni lah zadržiš zase..al si pa misliš da si najbol pomemben na svetu pa da je tvoje mnenje sveto mislim ej...
ClaUdyKa~: moj fotr je tud vedno neki podobnega izjavo: "prinesi mi un une za une negat."..(koroška fraza)...sam zaj pa vedi kaj je s tem mišleno (aja pa če komu ni smešno me sploh ne zanima tak da lahk obdržite izjave zase..)
drugač pa se fajn mejte..pa radi-da nas bo več kot kitajcev...
ClaUdyKa~: moj fotr je tud vedno neki podobnega izjavo: "prinesi mi un une za une negat."..(koroška fraza)...sam zaj pa vedi kaj je s tem mišleno (aja pa če komu ni smešno me sploh ne zanima tak da lahk obdržite izjave zase..)
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
kravzlbavc napisal/-a:ok no ka se kregate...jochie ka morš res vedno neki grdega komentirat,sej če tebi ni smešno pol ne pomeni da nobenmu ni..itak vsak kr neki napiše,pa vsakemu je kaj smešno..pa tud če ni lah zadržiš zase..al si pa misliš da si najbol pomemben na svetu pa da je tvoje mnenje sveto mislim ej...
Če je to smešno samo tebi, nevem zakaj potem to pišeš na forum (beri: forum je javni) in verjetno se sem noter pišejo izjave, ki bodo tudi drugim smešne ne samo tebi... Pa to ni letelo osebno na tebe, ampak še na nekaj osebkov, ki mislijo kok so smešni... Konec OT
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
sej nisem rekla da če NOBENMU ni smešno...mogoč se pa najde kdo ko mu je tud, tak kot meni..sej je res-forum je javni, veliko ljudi ga bere..tak da...
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
danes na šihtu ena mama reče, no kter bo smeti odnesel. se zamisli in reče, no tist, ki je mlajši.in potem:
sodelavc: kok si stara?
jaz:21
sodelavc:jaz pa 20, yes, starejši sem, ti jih boš odnesla!
in se začne smejat in skakat od navdušenja. me pa v smeh, ene pol minute je rabil, da je ugotovil, ktero neumnost je pogruntal in potem...je odnesel smeti.
sodelavc: kok si stara?
jaz:21
sodelavc:jaz pa 20, yes, starejši sem, ti jih boš odnesla!
in se začne smejat in skakat od navdušenja. me pa v smeh, ene pol minute je rabil, da je ugotovil, ktero neumnost je pogruntal in potem...je odnesel smeti.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Victoria Beckham o svojem znanju španščine:
"My Spanish is improving and I can now ask: 'Dónde Gucci?' ('Where Gucci?'). I also can say: 'Tienes un Bentley?' ('Do you have a Bentley?')"
"My Spanish is improving and I can now ask: 'Dónde Gucci?' ('Where Gucci?'). I also can say: 'Tienes un Bentley?' ('Do you have a Bentley?')"
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 28. Jan. 2007 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Britney Spears o poroki s Princem Williamom:
"Marry Prince William? I'd love that. Who wouldn't want to be a princess?"
Mislim.... Britney, ti pa si faca.
"Marry Prince William? I'd love that. Who wouldn't want to be a princess?"
Mislim.... Britney, ti pa si faca.
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
urszika napisal/-a:Bluestocking napisal/-a:Victoria Beckham o svojem znanju španščine:
Taj pa res huda!!!
Ja res je huda. Pa tisto z Britney tud ..
Fight for your right!!
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
sestra je dans fanta domo prignala, sedimo pri mizi pa se menimo, ata ga sprašuje (zaslišuje), on mu vse lepo nazaj odgovarja, vse ve, pol pa stari naenkrat vn vseka:" eh tk nč ne veš!" mislo je pa čist drugač rečt oz. da ne bo več spraševal ko še sam ne ve.. sam fora je pa bla ko se noben ni smejo grdo izpadlo
hm, pa brat je malo pira poskuso, je rek: "to je strup, jutr se bom pa hin zbudo!" se bo on zbudo ja
hm, pa brat je malo pira poskuso, je rek: "to je strup, jutr se bom pa hin zbudo!" se bo on zbudo ja
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
gremo iz enega bara, pa zunaj zlo zlo umazan avto. pa prbije kolegica: ta pa že dolgo ni bil v ČISTILNICI!
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov