Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Profesor med našim vse prej kot dobrim igranjem odbojke: '' Dejmo, dejmo, ne stojte kt kurbe v Parizu!''
LoL:D:D:D
LoL:D:D:D
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Za kemijo mamo bl enga tazga prfoksa, k zna bit dost smešn, sam obenm ti pa grejo njegove ''perverzne'' fore že res na živce. V učilnic mamo namreš eno tako ful fancy tablo in prek projektorja lohk gor projecira snov, zravn pa še po njej lohk piše z enim posebnim svinčnikom ( baje kr draga stvarca). No in on drži tist svinčnik v rokah in se sprehaja po razredu, pol pa kr naenkat reče: '' A vidte, kko ta svinčnik držim? Kt d bi kur** meu u rokah'' :D
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Za kemijo mamo bl enga tazga prfoksa, k zna bit dost smešn, sam obenm ti pa grejo njegove ''perverzne'' fore že res na živce. V učilnic mamo namreš eno tako ful fancy tablo in prek projektorja lohk gor projecira snov, zravn pa še po njej lohk piše z enim posebnim svinčnikom ( baje kr draga stvarca). No in on drži tist svinčnik v rokah in se sprehaja po razredu, pol pa kr naenkat reče: '' A vidte, kko ta svinčnik držim? Kt d bi kur** meu u rokah'' :D
LoL no, ne morš tega.
OT: mi mamo isto tablo! Pri mat pa kem.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
g00fy_qa napisal/-a:~ClaUdyKa~ napisal/-a:Za kemijo mamo bl enga tazga prfoksa, k zna bit dost smešn, sam obenm ti pa grejo njegove ''perverzne'' fore že res na živce. V učilnic mamo namreš eno tako ful fancy tablo in prek projektorja lohk gor projecira snov, zravn pa še po njej lohk piše z enim posebnim svinčnikom ( baje kr draga stvarca). No in on drži tist svinčnik v rokah in se sprehaja po razredu, pol pa kr naenkat reče: '' A vidte, kko ta svinčnik držim? Kt d bi kur** meu u rokah'' :D
LoL no, ne morš tega.
OT: mi mamo isto tablo! Pri mat pa kem.
Ah, sj to ni še nč :D K bi slišala ostale izjave Uzadnč sm bla prašana pr njemu, pa itak nism mela blage zakaj se gre in itak on k sprašuje, se sprehaja po razredu in se pogovarja s sošolci kko on doma dela kar že pač dela . No in tko mi je ~NIA~ vse povedala kar sm mogla napisat na tablo in itak je prfoks vedu, d nben pred tablo nč ne zna, ampak dobr. No in tko d mi da oceno, pa reče: Hmm, prou nevem, 3 al pa 4. Kaj ti misleš?'' pa jst nazaj: '' Ja ne vem, to vi veste kok sm znala.'' in tko on gleda, tuhta....pol pa mal z očmi pogleda proti oprsju, pa reče: '' 4 ti dam!''
LoL, ta ma res hude kdaj
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
danes (med manikuro) jst "joj kok dolge nohte mam...jih bom še v pizzo zapičla...(delam v pizzeriji)...kolegica "če kdo kaj vpraša,reč da držiš,da nebo SPET dol padla..."
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Za kemijo mamo bl enga tazga prfoksa, k zna bit dost smešn, sam obenm ti pa grejo njegove ''perverzne'' fore že res na živce. V učilnic mamo namreš eno tako ful fancy tablo in prek projektorja lohk gor projecira snov, zravn pa še po njej lohk piše z enim posebnim svinčnikom ( baje kr draga stvarca). No in on drži tist svinčnik v rokah in se sprehaja po razredu, pol pa kr naenkat reče: '' A vidte, kko ta svinčnik držim? Kt d bi kur** meu u rokah'' :D
haha.. s tistm svinčnikom je pršu tut do ugotovitve da mamo punce raje velike, kr ma 2 svinčnika in en je velik in debel, drug pa mal krajši in tanjši in vsako k je poklicu pred tablo je (podzavestno) izbrala velikega pol je pa reku: fantje, ta je res velik (pol pa pokaže še tamalga) ampak priznajmo: ta je pa bl domač!
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
sofia83 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:~ClaUdyKa~ napisal/-a:Za kemijo mamo bl enga tazga prfoksa, k zna bit dost smešn, sam obenm ti pa grejo njegove ''perverzne'' fore že res na živce. V učilnic mamo namreš eno tako ful fancy tablo in prek projektorja lohk gor projecira snov, zravn pa še po njej lohk piše z enim posebnim svinčnikom ( baje kr draga stvarca). No in on drži tist svinčnik v rokah in se sprehaja po razredu, pol pa kr naenkat reče: '' A vidte, kko ta svinčnik držim? Kt d bi kur** meu u rokah'' :D
haha.. s tistm svinčnikom je pršu tut do ugotovitve da mamo punce raje velike, kr ma 2 svinčnika in en je velik in debel, drug pa mal krajši in tanjši in vsako k je poklicu pred tablo je (podzavestno) izbrala velikega pol je pa reku: fantje, ta je res velik (pol pa pokaže še tamalga) ampak priznajmo: ta je pa bl domač!
Ja to se vam loh zdi smešn, sam gre za nadlegovanje. Men je prav ogabna pomisel na to, da bi mi en debel, siv, napol plešast prfoks pr mojih 17-ih letih o kurcih govoru ...
No ja, nebi rekla lih nadlegovanje, ker to je čisto nasprotje.... človk pač tak je in je tak do vseh...te ''perverznosti'' slišmo tko dijaki, kt ostali prfoksi in tut usi tko jemljemo, ker drugač zna tut kej pamtnga povedat in na konc tut pove, da je to zajbanvicija, d nou kej kera mislna, tak da..... ni vsaka stvar nadlegovanje dons
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
dans pr angleščini se neki menmo o hišah, domovih pa teh forah, pa profesor sošolko vpraša kako se reče služabnici/pomočnici po angleško, pa ona prbije: "čistačica v kučiči"
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Dons smo mel sistematski pregled in mi tko en sošolc iz sosednga razreda pove, da tipe pregledujejo tut analno, ker je to zadnji sistematski na gim....in itak d je to dobra fora in jst to začnem govort svojim sošolcem in slučajnu tko lih enmu povem, od katerga je njegova teta dohtarca in ima zmeri sistematske preglede: '' Ej, D...., a veš, da dons tipe tut analno pregledujejo, ker je zadnjikrat kar mamo sistematski.'' pa on nazaj: '' Ma ne no, a res?!?!?!'' ( obenm je pa tak fris naredu, d se mi je prou mal zasmilu )
Sam fora je užgala, vsi so bli mal presrani, če bo res tut analni pregled
Sam fora je užgala, vsi so bli mal presrani, če bo res tut analni pregled
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Dons zjutraj na kavi, prej kt gremo v šolo, se pogovarjamo kaj bomo delal čez vikend in en pove, d bo meu doma neko žurko v bližnji prihodnosti. In kolega za mizo, ceu zagret za to žurko, reče: '' Vaaa, spet se ga bomo mal utoukl, kdaj gremo po pijačo pa po hrano in vse??'' pa mu ta drug kolega nazaj odgovori: '' Ej, a pa je kdo kej reku, da boš povablen slučajno?''
Tip ga je dober zabiu nazaj, sam itak je bla fora in smo usi že prej vedl, da smo usi povableni, ampak frendu je res kr mal sape zmankal, k mu je to reku
Tip ga je dober zabiu nazaj, sam itak je bla fora in smo usi že prej vedl, da smo usi povableni, ampak frendu je res kr mal sape zmankal, k mu je to reku
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Učeri rečem moji mami
Jst: '' Mami, a mi lohk jutr kupiš una ta zelena jabolka, tista kt ponavad?''
mami: '' Am, čak, a to so tista... Nashi, al kaj so že?''
jst:'' ne mami, jabolka, ne pa hruške.''
mami: '' no sej, nashi pol''
No na konc, k sp pršla dam, so bla na pultu neka rdeča jabolka, k so totalno brez okusa.... bi blo bolš, k bi res prnesla tiste hruške
Jst: '' Mami, a mi lohk jutr kupiš una ta zelena jabolka, tista kt ponavad?''
mami: '' Am, čak, a to so tista... Nashi, al kaj so že?''
jst:'' ne mami, jabolka, ne pa hruške.''
mami: '' no sej, nashi pol''
No na konc, k sp pršla dam, so bla na pultu neka rdeča jabolka, k so totalno brez okusa.... bi blo bolš, k bi res prnesla tiste hruške
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
~ClaUdyKa~ napisal/-a:.... sicer je pa tema tuki o izjavah tedna, če lahko temu tko rečemo
ne moremo, ker jo vidve smetita z enimi privat anekdotami. ontopic: izjava je poved. izjava tedna naj bi bila smešna poved. lahko jo sicer obrazložiš z zgodbo, ampak poudarek je na izjavi, ne pa na enem situacijskem humorju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov