Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Včeraj smo hodili po Trstu in frend pogleda v izložbo in reče:
"Lej koJna s kurcem na čelu"...mi pa kaj????
Pa pogledamo v izložbo in vidmo enoroga (al kk se mu reče)...
Jst sem začela umirat od smeha...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Tigi napisal/-a:Včeraj smo hodili po Trstu in frend pogleda v izložbo in reče:
lol a ni nosorog?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja samorog je ja
Nikakor se nism mogla spovnt...je bla plišasta igračka in sm se tk smejala dobr, da sem bila v trstu, ki me nobedn ne pozna
Nikakor se nism mogla spovnt...je bla plišasta igračka in sm se tk smejala dobr, da sem bila v trstu, ki me nobedn ne pozna
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Black Kitty
*slatka* napisal/-a:Tigi napisal/-a:Včeraj smo hodili po Trstu in frend pogleda v izložbo in reče:
lol a ni nosorog?
bo prej samorog
(konju podobna bajeslovna žival s čarovnim rogom na čelu)
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Danes na avtobusu je bil šofer tistu čist resen, pa mu sošolka prav:
"Lojze kaj ti pa je?" pa on prav: "Žalosten sem" pa ga ona vpraša ja zakaj pa si žalosten, pa ji prbije "Ker bom moral umreti na koncu svojega življenja"
"Lojze kaj ti pa je?" pa on prav: "Žalosten sem" pa ga ona vpraša ja zakaj pa si žalosten, pa ji prbije "Ker bom moral umreti na koncu svojega življenja"
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Joj zadnč smo bli na kosilu...in je bil bratranec tko zmatran, da je hotu po vseh štirih po gostilni, pa mjavkov ..jz sem mislna da me bo pobral
No in potem mulo nekam zgine in ga najdem pod šankom in ga dvignem, on pa meni: pust me, ker krompir pobiram
in pol se vsede kr k enmu fotru, ki je pil pivo in ga mali sploh ni poznal, pa mu reče, da mu bo krompir skuhov in se dela, da ga kuha in potem ga da unmu fotru za probat un pa kako kolk je dobr ...jz sem se skorej polulala
No in potem mulo nekam zgine in ga najdem pod šankom in ga dvignem, on pa meni: pust me, ker krompir pobiram
in pol se vsede kr k enmu fotru, ki je pil pivo in ga mali sploh ni poznal, pa mu reče, da mu bo krompir skuhov in se dela, da ga kuha in potem ga da unmu fotru za probat un pa kako kolk je dobr ...jz sem se skorej polulala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
**SiMoN@** - Kofetarica
včer prfoks za anglo k smo se non stop neki "kregal" oz. se zafrkaval o belokrancih pa dolencih..pa smo itak vse me dolenjke se hvalile kaj vse mamo, pa pol prfoks prbije: "Ee..Meltika tega nima...civilizacijska napaka"...pol je za vsako stvar reku da je civilizacijska napaka
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
V petek se tipkam na mssengerju z mojim kolegom Boštjanom:
Boštjan: punc pa se ne tepe
Jaz: heh, mene so fantje tepli v mali šoli. ker sem jaz začela
Boštjan: hehe, takrat še niso vedli da so punce za kaj drugega uporabne ne pa za pretep
Boštjan: punc pa se ne tepe
Jaz: heh, mene so fantje tepli v mali šoli. ker sem jaz začela
Boštjan: hehe, takrat še niso vedli da so punce za kaj drugega uporabne ne pa za pretep
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
sošolka me prejle kliče, k je bla glih na sprehodu ob Kolpi, pa mi prbije: "Joj, kuk tle smrdi po krepovini"
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
no tole ni glih izjava, bl dejanje
mi je pravu frend k so šli v italjo (al nekam) silvestrovat on in še 2 frenda, z busom. in so se ga že po poti čist nabil in so pršl pred hotel in se je skos okna notr vidla restavracija in ob oknu je sedela ena punca k je jedla.
in tile tipi ji pomahajo, ona pomha nazaj... pa ji nakažejo nj pride vn kao, ona pa tko žalostno pogleda vzame torbico in jim pokaže vložk da ma menstro
(sej baje 90% italjank če jih tip povab na kavo misljo da grejo sexat)
mi je pravu frend k so šli v italjo (al nekam) silvestrovat on in še 2 frenda, z busom. in so se ga že po poti čist nabil in so pršl pred hotel in se je skos okna notr vidla restavracija in ob oknu je sedela ena punca k je jedla.
in tile tipi ji pomahajo, ona pomha nazaj... pa ji nakažejo nj pride vn kao, ona pa tko žalostno pogleda vzame torbico in jim pokaže vložk da ma menstro
(sej baje 90% italjank če jih tip povab na kavo misljo da grejo sexat)
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
danes je sodelavc vprašal druzga sodelavca: Edo, k si se ti sam postrigu? Pa mu on odgovori: Ja, k se vidi?
izjava sama ni bla glih ne vem kako smešna, ampak način, kako je Edo odgovoru. me s sodelavko smo se mu do solz nasmejale.
izjava sama ni bla glih ne vem kako smešna, ampak način, kako je Edo odgovoru. me s sodelavko smo se mu do solz nasmejale.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov