Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:^^to nej bi bla tema izjava tedna.. fak, ampk nekateri tle gor tku bedne prbijate da mi kr slabo pride..tu sploh niso smešne izjave, ampk sm nbijanje postov...dejte se mal umirit, no!
kire recimo?...da jih še jas preberem... se bolj nasmejim tistim glupim, kr mi je smešno da nekdo lahko napiše kaj takega, ko pa tistim ki naj bi ble res smešne
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
thebest napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:^^to nej bi bla tema izjava tedna.. fak, ampk nekateri tle gor tku bedne prbijate da mi kr slabo pride..tu sploh niso smešne izjave, ampk sm nbijanje postov...dejte se mal umirit, no!
kire recimo?...da jih še jas preberem... se bolj nasmejim tistim glupim, kr mi je smešno da nekdo lahko napiše kaj takega, ko pa tistim ki naj bi ble res smešne
ne spomnem se določene, ampk so v tem smislu: sm šla danes domov iz šole pa je soseda pogledala čez oknu in mi rekla dober dan...v takem smislu so..obuppppppp
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
~NIA~ napisal/-a:mi smo tut zadnč pisal geografijo pa med testom en sošolc dvigne roko da bi neki vprašal profesorca pa: daj roko dol in piši! nimaš kaj spraševati!
mislem faak
In kaj je kle smešnega oz vrednega naziva "izjava tedna"?? Mislem tole gre pa res predelč...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
učer je bil moj luby pr men, pa je opazu, da sm dva povštra stran dala, k sm jih mela prej res največ... pa tko reče, zakaj sm jih odstranla... pa jz prbijem da zato, k se mi jih ne da vsak večer dol fukat (misnla sm rečt, da se mi jih ne da vsak večer, k grem spat, na tla metat, da bi mela kej placa pr glavi )
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
dans ena tamala na praksi prbije: daj mi tega dojenčka da ga bacim na smeču
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Sedimo s kolegico in kolegom v kafiču pa midve čekirava enega tipa pa ful komentirava...pride kelnarca pa reče kolega "a lahko greš do tistega tipa pa mu rečeš za telefonsko?" pa ga ona pribije "si jo boš moral kar sam priskrbet"
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
tale beseda me je toook nasmejala
a to je pol že v unm smislu: ne me smejat??
MoJcHyKa napisal/-a:*frendi, ker me toliko nasmejujejo da me že kar boli trebuh
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Sugar_baby napisal/-a:tale beseda me je toook nasmejalaMoJcHyKa napisal/-a:*frendi, ker me toliko nasmejujejo da me že kar boli trebuh
ma nisem vedla kako se napiše pravilno slovensko in sem upala, da bo to kdo spregledu, ma kot zgleda tle ne uideš nobenmu
noo mi lahk vsej poveš kak se reče pravilno, k sm čist pozabla
pa lepo da sem te nasmejala
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
MoJcHyKa napisal/-a:ma nisem vedla kako se napiše pravilno slovensko in sem upala, da bo to kdo spregledu, ma kot zgleda tle ne uideš nobenmu
zato pa obstaja slovar slovenskega jezika... drugače se pa nasmejujejo pravilno reče nasmejijo
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
smehec napisal/-a:MoJcHyKa napisal/-a:ma nisem vedla kako se napiše pravilno slovensko in sem upala, da bo to kdo spregledu, ma kot zgleda tle ne uideš nobenmu
zato pa obstaja slovar slovenskega jezika... drugače se pa nasmejujejo pravilno reče nasmejijo
OT: hm to pa mi niti na misel ni prišlo, da bi pogledala v slovar slovenskega knjižnega jezika, hvala smehec bom vedla za drugič...
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
nutella napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:mi smo tut zadnč pisal geografijo pa med testom en sošolc dvigne roko da bi neki vprašal profesorca pa: daj roko dol in piši! nimaš kaj spraševati!
mislem faak
In kaj je kle smešnega oz vrednega naziva "izjava tedna"?? Mislem tole gre pa res predelč...
tak ni smešno da je že smešno...
sem pa mislo da se meni nič zanimivega ne dogaja ko majo eni tolko tu za napisat...ampak sem zdaj ugotovil da mam tudi sam pestro življenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov