Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Dons so me nasmejale nekatere izjave MJK v temi Scenarij tvoje najljubše fantazije
citiram
Uf! Jaz bi se tako ustrašila, da bi mogoče se čisto malo polulala.. par kapljic, nič opaznega! Ful imam fobijo pred tem, da bi se mi kdo izza hrbta prisesal! Pa kako to misliš, ustavil? Da te prime, pa zadrži, da ti skoraj po mokri cesti spodrsne in se komaj ujameš? Odvisno od obuvala mar ne? Zdaj imajo v Stiefelköenig ene fajne špičke v akciji, samo 25.000 SIT so, baje da so primerni za take scene, če dežuje po mestu pa te hoče kdo posilit, da te ne vrže... pojdi si pogledat, da te ob morebitnem zalezovalcu ne bo kar vrglo po tleh pa se boš poškodovala hehe
Tako! Divjeeee! Da se mu res čisto prepustiš! Odmisliš, da je popoln tujec in, da obstaja možnost, da ti izreže ledvice in jih proda na črnem trgu ti se pa zbudiš v bani polni ledenih kock in z mobitelom ob strani, da pokličeš rešilce! TAko je prav, punca!
citiram
Uf! Jaz bi se tako ustrašila, da bi mogoče se čisto malo polulala.. par kapljic, nič opaznega! Ful imam fobijo pred tem, da bi se mi kdo izza hrbta prisesal! Pa kako to misliš, ustavil? Da te prime, pa zadrži, da ti skoraj po mokri cesti spodrsne in se komaj ujameš? Odvisno od obuvala mar ne? Zdaj imajo v Stiefelköenig ene fajne špičke v akciji, samo 25.000 SIT so, baje da so primerni za take scene, če dežuje po mestu pa te hoče kdo posilit, da te ne vrže... pojdi si pogledat, da te ob morebitnem zalezovalcu ne bo kar vrglo po tleh pa se boš poškodovala hehe
Tako! Divjeeee! Da se mu res čisto prepustiš! Odmisliš, da je popoln tujec in, da obstaja možnost, da ti izreže ledvice in jih proda na črnem trgu ti se pa zbudiš v bani polni ledenih kock in z mobitelom ob strani, da pokličeš rešilce! TAko je prav, punca!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Danes sem parkirala za sošolko na en ful ozek plac pa pridem gor na fax pa rečem "ej čist za tabo sem parkirala" pa ona "a ni blo preozko" pa jaz "ja je šlo kar na knap" pa spet ona "a pa je šlo..?" pa jaz že malo naveličano "ja sem parkirala ja" pa spet nekaj menca pa tak čez minuto reče..."a si mi avto ruknla?"
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Yazmeen napisal/-a:OT: Sam res...od kje vam nekaterim ideja, da se na FDV lahko vsak vpiše ?! Kokr vem, ma FDV vsak let ful visoko omejitev...in poznam eno, k dela mednarodne odnose na FDV-ju...believe me, da je zajeban!
OT
Saj ni noben reko, da je lahko gor prit, ker je res vsako leto visoka omejitev, sam k si pa enkrat gor, pa ni tezko, oz. mors bit res butast, da ne naredis.
Isto je z Bezigrajsko gimnazijo. Gor je tezko prit, pol jih pa po rokcah nosijo, da ne izgubijo renomeja najboljse gimnazija v Sloveniji in imajo 100% maturo, pol pa pridejo na faks pa tema.
Konec OT
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
včer v vrtcu...eni tamali v skupini najmlajših je ime Lu lu..in pol gredo na wc pa tko vzgojitelca pokliče..Lu lu, pridi gremo lulu..
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Lastovica napisal/-a: Isto je z Bezigrajsko gimnazijo. Gor je tezko prit, pol jih pa po rokcah nosijo, da ne izgubijo renomeja najboljse gimnazija v Sloveniji in imajo 100% maturo, pol pa pridejo na faks pa tema.
Hm no, ni nujno
No, da dodam še eno svojo nenavadno izjavo... Enkrat sem pripovedovala o svojem profesorju prof. Pavčniku in sem ga označila z besedami 'Pavčnik je pa od Pavčnikove žene mož'...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 02. Jan. 2007 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
l'isa napisal/-a:zanč smo mel tekmo pr šili(šolska improvizacijska liga) in pol je bla ena kao noseča pa prbije: pa kje si ti tok cajta hodu a veš d bi loh PORODKE dobila!
mi smo umrl od smeha
haha.. na šili so ble take in drgačne ja, ko sm še hodila.. zdej je nimamo več..sam mi je blo pa zmer ful dobr tekmovat..
dons sm bla z enim zmenena zuni pa sm mami rekla da grem s klaudijo vn... pa grem vn pa pridem takoj nazaj k je un klicu da nemore pa rečem: ma ja nč ni zuni, nkjer ni neč..
čez 15min kliče klaudija če pridem vn pa js spet mami: js grem vn, klavdija pride nazaj! lol
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
OT: Yazmeen, je pršla ena z Most k nam na Bežigrad, prvi mesec ene miljonkrat preklela vse, ki so rekli, da je tle uizi .. Eno leto nekak zdržala, se prebila čez popravce in naslednje leto obupala pa šla nazaj na Moste. /OT
Drgač pa da bo še izjava v postu, da ne bo tok offtopic .. Se je sošolka učila gefo pred testom, pa jo je neki zmedlo, k so tam letni časi obratn, pa se oglas: Ej, kje je tle v Avstraliji zahod pa kje vzhod?
Drgač pa da bo še izjava v postu, da ne bo tok offtopic .. Se je sošolka učila gefo pred testom, pa jo je neki zmedlo, k so tam letni časi obratn, pa se oglas: Ej, kje je tle v Avstraliji zahod pa kje vzhod?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Luna napisal/-a:geografija - na nemi karti je oznacen polotok v aziji sosolka pa napise Spanija
ja mi smo ša mel za napisat v kateri državi živi neko ljudstvo, ko smo obravnaval Afriko in se nism mogla spomnt nobene afriške država, nakonc sm pa napisala Mongolija
drgač pa moj fotr kokr je zgublen je šou enkrat v italjo in mama mu je naročila nj ji kup rdeče kozarce. in ko je pršu nazaj je reku: niso mel zelenih kozarcev sm ti pa rdeče prnesu.. zguba ena!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
^^to nej bi bla tema izjava tedna.. fak, ampk nekateri tle gor tku bedne prbijate da mi kr slabo pride..tu sploh niso smešne izjave, ampk sm nbijanje postov...dejte se mal umirit, no!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley