Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
izjava sestrične na to k je s tipom nehala(like me )..ful se nista mogla videt..ni blo časa pa izjav
ammm pa dej nemorm...z usakmu tipom sm več skp k znemu...še s prfokse več gledam u rt k pa njega
obup...
ammm pa dej nemorm...z usakmu tipom sm več skp k znemu...še s prfokse več gledam u rt k pa njega
obup...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
izjava moje tete pred par časa:
gledamo smuč.skoke in se jaz zabavam:lej zaj bo hakkinen skakav...pa reče teta: a res? pa js v smeh pa rečem:ja zmagal bo!!sej pol še pa šumaher skače...pa reče teta:ne šumaher pa ja formulu vozi!!!
gledamo smuč.skoke in se jaz zabavam:lej zaj bo hakkinen skakav...pa reče teta: a res? pa js v smeh pa rečem:ja zmagal bo!!sej pol še pa šumaher skače...pa reče teta:ne šumaher pa ja formulu vozi!!!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
kravzlbavc napisal/-a:izjava moje tete pred par časa:
Ta me je pa tut nasmejala "pred par časa"
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men en kolega napiše sms:kok je bedno na šihtu,gledam u zrk,kadim,ne vem več kaj bi sam s sabo...
pa jz njemu nazaj:kaj a ti je dougcajt?
Al pa zadnič se tipi pogovarjajo o nogometu pa en reče:sploh ne morm vrjet,da je blo spet neodločeno!
pa jz:kdo je pa zmagu?
pa jz njemu nazaj:kaj a ti je dougcajt?
Al pa zadnič se tipi pogovarjajo o nogometu pa en reče:sploh ne morm vrjet,da je blo spet neodločeno!
pa jz:kdo je pa zmagu?
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
pa moja teta včera:
se pogovovarjamo o volitvah pa reče sestra teti: a pr vas je blo pa neodločeno??
una pa:ne fifty fifty...
se pogovovarjamo o volitvah pa reče sestra teti: a pr vas je blo pa neodločeno??
una pa:ne fifty fifty...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
včeri smo bli v avstriji, pa pripeljemo na mejo, pride carinik in v nemščini pozdravi.. ata v avtonu pa dvigne roke od volana ( sreča da je avto stal pri miru) in reče:"nimamo nič, popolnoma nič"... carinik samo gledal, mi pa umirali od smeha
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
****prnas polet ka sm delala u eni gostilni in pred gostilno mamo tablo in gor piše: fast food, pizze, jedi po naročilu itd....
in pride en stari pa reče: en fat fust bi, pa za domov mi ga zavijte
loooooooool js sm mislna da bom umrla, ka pojma ni meu po kaj je pršu!!! (fast food) lol
****enkrat med geografijo je bla sošolka prašana pa tko uprašanje:
povej, kaj pridelujejo v Aziji?
Sošolka: em... kavčuk pa... bambus..
prfoxa: no povej kaj izdelujejo iz kavčuka?
sošolka: KAKAV!!!
prfoxa: dej, bot raj tih! lol
****pr športni (smo mel enga prfoxa k je biu več nabit k trezn)
dijakinje: a bomo sam basket igrale al tut kej fuzzbal, hokej..?
prof.: ja seveda, pa golf tud!
js: waaa, ki bomo pa golf igral?
prof: na Blidu ane!
js: ja kdaj bomo pa šli na blid?
prof: 3x na tidn, no dejte pejte zdej po žoge!
js: a za golf, a palcu tut?
prof: PO ŽO-GE ZA KO-ŠAR-KO!
in pride en stari pa reče: en fat fust bi, pa za domov mi ga zavijte
loooooooool js sm mislna da bom umrla, ka pojma ni meu po kaj je pršu!!! (fast food) lol
****enkrat med geografijo je bla sošolka prašana pa tko uprašanje:
povej, kaj pridelujejo v Aziji?
Sošolka: em... kavčuk pa... bambus..
prfoxa: no povej kaj izdelujejo iz kavčuka?
sošolka: KAKAV!!!
prfoxa: dej, bot raj tih! lol
****pr športni (smo mel enga prfoxa k je biu več nabit k trezn)
dijakinje: a bomo sam basket igrale al tut kej fuzzbal, hokej..?
prof.: ja seveda, pa golf tud!
js: waaa, ki bomo pa golf igral?
prof: na Blidu ane!
js: ja kdaj bomo pa šli na blid?
prof: 3x na tidn, no dejte pejte zdej po žoge!
js: a za golf, a palcu tut?
prof: PO ŽO-GE ZA KO-ŠAR-KO!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tole je baje nas profesor rekel 1. letnikom na predavanjih (kopirano iz foruma pravne fakultete)
Kaučič danes na predavanju o človekovih pravicah in svoboščinah (ni citat, samo približek): ...nekdo vas udari in dobite pretres možganov. Ne boste več mogli študirati na pravni fakulteti, lahko se pa na FDV vpišete.
Kaučič danes na predavanju o človekovih pravicah in svoboščinah (ni citat, samo približek): ...nekdo vas udari in dobite pretres možganov. Ne boste več mogli študirati na pravni fakulteti, lahko se pa na FDV vpišete.
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! Ta je dobra. Bojim se, da g. Kaucic ni dalec od resnice.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
učeri naša prfixa na busu: ''today is the only day you can buy souvenirs for you mum, father, dog... don't tell me tomorrow taht you don't have any thing for your dog!''
moj sošolc (en mal bl tak čudn, je biu že v noriščnc): men je reku fotr da bi mogu začet sexat, ampak jest nism še zrev.
-in kdaj boš zrev?
-ko bom meu rojsni dan 18 let, sicer pa mi manka sam še par centimetrov da bo bil prava zverina
-aja? kok pa maš?
-nism zmeru, sam na prbližn lah rečem 17,5cm..
moj sošolc (en mal bl tak čudn, je biu že v noriščnc): men je reku fotr da bi mogu začet sexat, ampak jest nism še zrev.
-in kdaj boš zrev?
-ko bom meu rojsni dan 18 let, sicer pa mi manka sam še par centimetrov da bo bil prava zverina
-aja? kok pa maš?
-nism zmeru, sam na prbližn lah rečem 17,5cm..
- .KimY.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2006
enkat je en prjatu od moje sestre pršu, de gresta na pijačo pa sm rekla nj mal počaka k je glih pod tušom......pa pride seka izpod tuša pa ji povem pa se je oblekla kr u trenirko pa tko se ful rihtala u take cune k je misla de bo k victoria bechkam v trenirki pol pa tko gre vn .... pa ji tip nabije: aja a še nisi.....kr preobleč se sej te bom počaku.......
in jez umrem od smeha
in jez umrem od smeha
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
moj brat in njegova punca sta zadnjič šla na šoping .. pa brat vstane pa smo šli vsi za mizo na zajtr .. pa se najemo pa brat odide se oblečt .. pa se je oblekel kot je pač šel za šoping .. frizure pa še ni mel
pa začne mama "Kaj si se te ti že oblekel če pa še frizure nimaš?"
Pa ji brat reče : "zdaj si jo grem naret"
Pa mami: "pa sleči se ko se boš zašvical ko si boš frizuro delal"
jaz sem crkavala od smeha .. kot da bi bilo to tak mučno z poželejano roko it dvakrat čez lase
pa začne mama "Kaj si se te ti že oblekel če pa še frizure nimaš?"
Pa ji brat reče : "zdaj si jo grem naret"
Pa mami: "pa sleči se ko se boš zašvical ko si boš frizuro delal"
jaz sem crkavala od smeha .. kot da bi bilo to tak mučno z poželejano roko it dvakrat čez lase
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Frederic napisal/-a:Kaučič danes na predavanju o človekovih pravicah in svoboščinah (ni citat, samo približek): ...nekdo vas udari in dobite pretres možganov. Ne boste več mogli študirati na pravni fakulteti, lahko se pa na FDV vpišete.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! Ta je dobra. Bojim se, da g. Kaucic ni dalec od resnice.
Oh tole je pa tok smešn. Kok bi vas rada vidla, če bi vam bilo smešno k bi pisali esej Cerkev in oblast 5000besed, protokol volitev, napisat poročilo za Mednarodne, Temelje Eu in Politično teorijo za samo drug teden... in tko je vsak tedn. Ha, ha...sej to je u izi, če sediš po cele dneve za knjigami pa pišeš...ha, ha...
Da nebom čist OT:
Prejšnič je biu moj sošolc pri meni....in on tko govori mojim cimram pa eni sošolki: punce karkol ste slišale o men, ne ji verjet (meni)...Pa jst rečem: ma a si samozavesten, a misliš, da jst pa tkoj k s faksa pridem o teb govorim... Pa čez pou minute pride čez vrata še ena cimra pa se onadva predstavita...Jst sm Doris, jst sm Brane...pa ona blekne: A tiiiiiiiiiiiii si taaaaaaaaaaaaaaaaa Braneeeeeeeeeee...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
OT: Sam res...od kje vam nekaterim ideja, da se na FDV lahko vsak vpiše ?! Kokr vem, ma FDV vsak let ful visoko omejitev...in poznam eno, k dela mednarodne odnose na FDV-ju...believe me, da je zajeban!
Dons me je pa nasmejala izjava od Alwaleeda, v eni temi, k mi je napisu, da s tem, k pričakujem od svojga tipa zvestobo, ogrožam najino zvezo
Dons me je pa nasmejala izjava od Alwaleeda, v eni temi, k mi je napisu, da s tem, k pričakujem od svojga tipa zvestobo, ogrožam najino zvezo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley