Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mene pa konstantno sprasujejo zenske ce sm gej.Angel girl napisal/-a:Mojmu fantu je zanč na enmu žuru ena ženska prbila: A si ti res metroseksualc ? Jst sm misnla da bom umrla od smeha k mi je povedu
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
pr angli neki poslušamo po kaseti eni pogovor, pa sošolka prbije: dejte nehat da vidm izgovorjavo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mahagonij napisal/-a:Mene pa konstantno sprasujejo zenske ce sm gej.
Lol, jz bi se zamisnla.
(ma sej ne, sej ni nč slabga v tem .. recimo)
Nia, sej neki cajta nazaj so naokol krožili mejli s takimi neumnimi .. Npr. Oreščki na letalu: Odpri vrečko z oreščki, pojej oreščke.
Dumb.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Izjava kolegice na temo počutja v času PMS-ja:
Jaz vidm reklamo za slovensko vojsko pa jokam...
Jaz vidm reklamo za slovensko vojsko pa jokam...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
V tej temi ena punca sprašuje kaj naj nardi, če tipu ne pride, hkrati pa je tud naslov teme mal smotan naslovila. Pol pa bejbika napiše:
Zaraščeno dlako
bejbika napisal/-a:se mi zdi, da tema Help, ne pride mu, že obstaja ...
en problemček pravi naslov? hmm, kaj pa ima? zaraščeno dlako?
Zaraščeno dlako
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Aja..moj dragi bi ziher te 2 moji napisal:
1. Na morju pri katastrofalnem vremenu se je mučil lovit orade. Pa ni šlo in ni šlo in pol sem jaz že vsa obupana rekla: "Bom ti jo pa preko e-bay-a naročla!"
2. Na veliko razlagam:"Moja mami je imela eno sosedo tam ko smo mi živeli.." (a ti je pa nis imela )
1. Na morju pri katastrofalnem vremenu se je mučil lovit orade. Pa ni šlo in ni šlo in pol sem jaz že vsa obupana rekla: "Bom ti jo pa preko e-bay-a naročla!"
2. Na veliko razlagam:"Moja mami je imela eno sosedo tam ko smo mi živeli.." (a ti je pa nis imela )
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Danes smo s kolegi igrali igrico Naseljenci otoka Catan... pač tam maš oštevilčena polja (od 2 do 12) pa dve kocki, vržeš kocko pa sešteješ pike. Pol pa tisti, ki imajo hiške na poljih s to številko (včasih eno, včasih pa sta dve polji z isto številko) dobijo material za nadaljno igro... Potem pa maš neko posebno možnost, da lahko blokiraš eno polje (tud če je več polj z isto številko ti blokiraš polje in ne številke)... Pa se jaz odločam katero polje s številko 10 bom blokirala, en mi predlaga eno polje in izjavim... ja desetka na tem polju ni že dost časa padla (če pade desetka pomeni da pade za obe polji hkrati
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
naša tamala ko je mela 3 leta je SKOS gledala risanke in jih je znala čist napamet. pol je pa šla enkrtat na sprehod z mamino sestrično pa sta srečale njeno frendico in je una ženska Evo sprašvala kako ji je ime.. in eva je bla kr tih in ni hotla odgovort..
pol sta pa šle s sestrično naprej pa je rekla: Eva, zakaj nisi tela povedat kako se kličeš?
Eva: mama mi je rekla da se ne smem pogovarjat s tujci! (dobesedn citat rdeče kapice)
pol sta pa šle s sestrično naprej pa je rekla: Eva, zakaj nisi tela povedat kako se kličeš?
Eva: mama mi je rekla da se ne smem pogovarjat s tujci! (dobesedn citat rdeče kapice)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley