Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Naš tamali je prej meu neke izpade (pa sok je zravn piu) pa tko mal mu ga je štromalo. Pa mu reče mami: "A sm ti premočn sok nardila??"
Pa zadnič sm neki govorila pa reče mami men: "Tih bot ti čefur" Pa ji reče moj bratec (8let): "Oooo, poglej kdo se oglaša!"
U živo je to res blo za slišat tak, da sm se uscala skor
Pa zadnič sm neki govorila pa reče mami men: "Tih bot ti čefur" Pa ji reče moj bratec (8let): "Oooo, poglej kdo se oglaša!"
U živo je to res blo za slišat tak, da sm se uscala skor
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Ojej... vseh 55 strani izjav sem prebrala... Če bi imela plenice, bi ziher bile polne. Zdaj pa sem kar mogla zadržat Res super izjave!
Še nekaj mojih:
Joj ne že spet.... Zopet bom mogla bankomat na denarju dvignit.
Vso vrečko sem porinla v nos. (mišljeno:cel nos sem porinla v vrečko)
Ko sem tekla s prijateljico: ma daj jz ne morem več te trave po nogah dvigovat.
Ko sem šla mim ene hiše, ki je bla vsa zakrita z drevjem, še s hiše so rasli grmi, na balkonu je blo vse polno rož. Jaz pa: ma daj kok so poraščeni. Naj se malo zdepilirajo in uredijo!
Mami dans meni: joj kok maš lepo ogrlico. Veliko je lepša od moje. Jaz pa: ja stric je veliko boljši WTF?
Mami mi vedno reče: ti me sam klikni po mobitelu, pa bom prišla pote. Mislila je seveda klicni
Odpirala sem neko kremo in je bla ful tekoča. Tako, da je špricnilo vse ven. In ravno v obliki kondoma. Babica pa reče: poglej to je pa tok kot žvečilni gumi, ki se natakne na k****!
Še nekaj mojih:
Joj ne že spet.... Zopet bom mogla bankomat na denarju dvignit.
Vso vrečko sem porinla v nos. (mišljeno:cel nos sem porinla v vrečko)
Ko sem tekla s prijateljico: ma daj jz ne morem več te trave po nogah dvigovat.
Ko sem šla mim ene hiše, ki je bla vsa zakrita z drevjem, še s hiše so rasli grmi, na balkonu je blo vse polno rož. Jaz pa: ma daj kok so poraščeni. Naj se malo zdepilirajo in uredijo!
Mami dans meni: joj kok maš lepo ogrlico. Veliko je lepša od moje. Jaz pa: ja stric je veliko boljši WTF?
Mami mi vedno reče: ti me sam klikni po mobitelu, pa bom prišla pote. Mislila je seveda klicni
Odpirala sem neko kremo in je bla ful tekoča. Tako, da je špricnilo vse ven. In ravno v obliki kondoma. Babica pa reče: poglej to je pa tok kot žvečilni gumi, ki se natakne na k****!
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Še ena:
Z mami sve nekaj pakirale in sve nosile stvari po stopnicah. Pol pa ona mene vpraša: ja kje so pa potem tiste vrečke ostale? Jaz pa živčno: spodaj verjetno. Jaz nisem mogla vsega prinest gor, ti pa prideš gor kar brez rok!
Potem je začela krilit z rokami in mi rekla: ne ne, roke mam še vedno tukaj
Jap, take izjave so kar pogoste pri men.
Z mami sve nekaj pakirale in sve nosile stvari po stopnicah. Pol pa ona mene vpraša: ja kje so pa potem tiste vrečke ostale? Jaz pa živčno: spodaj verjetno. Jaz nisem mogla vsega prinest gor, ti pa prideš gor kar brez rok!
Potem je začela krilit z rokami in mi rekla: ne ne, roke mam še vedno tukaj
Jap, take izjave so kar pogoste pri men.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
prfoks za psiho:
tuki maste učbenike, pa k vam bodo starši rekl da morte kj pomagat delat, rečte da se morte psihologijo učit pa uzamte učbenik, pa itak boste po prvem odstavku zaspal. zvečer bodo pa starši pršli pogledat kako to da se šekar učite pa vas bodo vidl da spite, pa vas bodo zbudil pa napizdil. za zakluček je pa še reku: zvečer je bolš bit napizden k zmatran
umrl smo od smeha
tuki maste učbenike, pa k vam bodo starši rekl da morte kj pomagat delat, rečte da se morte psihologijo učit pa uzamte učbenik, pa itak boste po prvem odstavku zaspal. zvečer bodo pa starši pršli pogledat kako to da se šekar učite pa vas bodo vidl da spite, pa vas bodo zbudil pa napizdil. za zakluček je pa še reku: zvečer je bolš bit napizden k zmatran
umrl smo od smeha
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ta je dobraNu$k@ napisal/-a:prfoks za psiho:
umrl smo od smeha
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
greyangel napisal/-a:Gimnazija-geografija:
Sošolka vprašana za višjo oceno in ji reče prof. zakaj imamo različne tipe psrsti v Sloveniji. Ženska ustreli: Zato ker imamo 4 letne čase
Si 100% da je odgovarjala za višjo oceno?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
moji sošolci so pravl na dunaju ko so bli na exkurziji.. so pač kadil v hotelski sobi in pol je pršla razredničarka in so mel res use zakajen... ona tko pogleda not pa reče: ja fantje! sej ste kot bosanci!!
še serča da v klasu nimamo nobenga bosanca oz. nikogar sploh na -ić da ni blo kšnih pizdarij, čeprov se je u šol pol opravičla
še serča da v klasu nimamo nobenga bosanca oz. nikogar sploh na -ić da ni blo kšnih pizdarij, čeprov se je u šol pol opravičla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov