Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
no pa še ena moja cvetka: jas sem bla blond že ko sem bla mala pa brez las!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Danes naročim stranki, da naj izpiše, podpiše in odpošlje določen obrazec, ona pravi "ok, samo še tole bi vprašala, kaj to pomeni, da ga izpišem, a to da ga sprintam?" ....
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
moj fotr se enx zajebava pr kosilu: kaj je to; zgori kosmato, spodi kosmato, bl ko se skup tiši bl se fajn zdi..
...itak smo usi vedl da je to OKO (pač stara, gluopa fora) ampak naša tamala (trtk je mela ene 6 let) je pa rekla: MAMA PA ATA!!
...itak smo usi vedl da je to OKO (pač stara, gluopa fora) ampak naša tamala (trtk je mela ene 6 let) je pa rekla: MAMA PA ATA!!
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Spomnila sem se, kaj mi je enkrat en kolega rekel. Rekla sem mu, da se mi zdi, da se midva drug drugemu skos samo opravičujeva in je odgovoril: "Oprosti, ampak meni se ne zdi, da se midva drug drugemu samo opravičujeva."
Lp,
K.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- moj šef svojmu 15-letnemu sinu: ''če te dobijo kepsi z mujm avtom reč da si mi ga ukradu, ka če mi ga razbiješ mi nebo zavarovalnica neč dala'' btw.. ma pa ful hud avto, enga najnovejšga peđoja pa se tk igra z nim
- moj biuši k je hotu da sexava (js se pred tem še nikol nism dol dala in se tud nism hotla): ''sex je ful sproščujoč, ful pomaga in boš vidla kok boš mirna, sploh jutr ko pišete angleščino''
pol sva sicer probala ampak ni šlo, zato sm najbrž zabila anglo
- moj biuši k je hotu da sexava (js se pred tem še nikol nism dol dala in se tud nism hotla): ''sex je ful sproščujoč, ful pomaga in boš vidla kok boš mirna, sploh jutr ko pišete angleščino''
pol sva sicer probala ampak ni šlo, zato sm najbrž zabila anglo
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Jochie napisal/-a:Pred kletko s kačami: dve kači sta spali prepleteni tako, da sta jima glavi vzporedno štrleli iz klobčiča. ena hrvatica svojemu dragemu: gledaj, ima dvije glave!
a se ti zavedaš, da si mi rešil (slab) konec dneva??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
jaz tko hodim po plaži za enima dvema in tip reče ženski, ki je imela gor un moderc na vrvico okoli vratu (in ji je res precej oprsja ven gledalo, pa precej ohlapno je bila vrvica zavezana):
ej, kaj pa, če bi si ti tele vrvice mal bolj zategnila okol vratu?
ona pa: a si ti nor, pa da se mi vrat zlomi!
ej, kaj pa, če bi si ti tele vrvice mal bolj zategnila okol vratu?
ona pa: a si ti nor, pa da se mi vrat zlomi!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov