Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
kathy napisal/-a:Emina napisal/-a:Splošno-Kam za 1.maj?kathy napisal/-a:Doma bom jajca farbala, pa jih v cerkev nesla...pol bomo mel pa družinsko kosilo....
no,no...mal splošne razgledanosti prosim....
Jah velika noc za vse pravoslavce ne
-
Naughty grl - Kofetarica
Emina napisal/-a:Sej vem, sam je veeno smešno, ne.
No kokr komu, ne.
Splosno - Avatar 2005
bejbika napisal/-a:piki ugan kaj ti zdele kazm ...Lyla napisal/-a:piki tis mela prej bolsga (ceprov si res vijolca u glavo - cmok!)
-
Naughty grl - Kofetarica
tamala82 napisal/-a:"V Veliki Britaniji so ustanovili nov internetni forum, v katerem lahko sodelujejo le uporabniki, ki so dovolj lepi."
mhm ... http://beautifulpeople.net
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
tamala82 napisal/-a:metron napisal/-a:...sam pozabl ste napisat do konca: revežu je namreč zlomila nos!!!
Hehe..ja huda je ta klobasa .. si ne morem predstavljat da se jst vozim in kar naenkrat vame prileti klobasa in mi zlomi nos..
uff, ja.. dej ne no.. jau .. Bogi človek..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Na njegov račun je pa tut veliko smeha.
Moja misel;
Kaj naj naredim, da si srček ohladim!!!
Moja misel;
Kaj naj naredim, da si srček ohladim!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
v srbiji so našli 25 letnega fanta z 26cm dolgim penisom in 22 cm obsegom. ko je penis v pokončnem oz. nabreklem stanju se vanj steče 1l krvi in zaradi tega omedli. verjetno da ne samo on,ampak tudi dekleta ob pogledu na takega korenjaka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]