Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
učer se pogovarjava jst pa ena kolegica pa je šla debata neki o sadju in ona prbije da je jedla "pineaple" ...pač hotla je povedat da je jedla ananas in namest da bi rekla "pajnepl" je prbila "pineaple"..jst sm umrla od smeha
pol pa tko razlaga da je bla na msn-ju in k se je izpisala je rekla da je dala "sing out"..jst sam u smeh pa jo prašam kaj a si zapela pa šla dol z msnja
pol pa tko razlaga da je bla na msn-ju in k se je izpisala je rekla da je dala "sing out"..jst sam u smeh pa jo prašam kaj a si zapela pa šla dol z msnja
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Danes si je moj dragi pulil zob.
Pride k meni, odpre usta, jaz pogledam in rečem: "Kaj ti je spulil devetico?"
On se začne cepat in komaj ko mi reče: "Koliko zob misliš, da imam jaz?", zaštekam kaj sem ustrelila...
Pride k meni, odpre usta, jaz pogledam in rečem: "Kaj ti je spulil devetico?"
On se začne cepat in komaj ko mi reče: "Koliko zob misliš, da imam jaz?", zaštekam kaj sem ustrelila...
Don't worry, be happy!!!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Zdejle je poklical en gospod:
On: vi ki vse veste,dejte mi povedat, koliko registriranih vozil imamo v Sloveniji?
Jaz: Aaaa kako prosim?
Ne mislit da mi res vse vemo
On: vi ki vse veste,dejte mi povedat, koliko registriranih vozil imamo v Sloveniji?
Jaz: Aaaa kako prosim?
Ne mislit da mi res vse vemo
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
pride moja mama v sobo in ravnokar gledam spot od lordijev(na strani od evrovizije). pa reče: "a to so homoseksualci, ki se skrivajo pod maskami ali zelo čudni biseksualci???kaj misliš??"
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
moja mat mi za enga razlaga ku igra v pihalni godbi pa js tak prašam...ker inštrument pa igra? ona: pa veš unga k morš pihat vanjga
s frendico strokovno razglablamo o rokometu
ona: ej veš d je nina začela rokomet trenirat
js: resno? ka pa je, obramba al napad?
pa še ena od moje frendice...pr angleščini so mel tak zgodbico ko sta šla dva smučat v alpe
prof. : students, who can tell me where are the alps
frendica: ammm in london
sad
s frendico strokovno razglablamo o rokometu
ona: ej veš d je nina začela rokomet trenirat
js: resno? ka pa je, obramba al napad?
pa še ena od moje frendice...pr angleščini so mel tak zgodbico ko sta šla dva smučat v alpe
prof. : students, who can tell me where are the alps
frendica: ammm in london
sad
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
pa še enga sm se spomnla mat je spekla moje malem bratecu (star je 2 let) jajca na oko pa on je tist pa mora vmes na wc ta cajt pa mu mat poje do konca..
bratec: ke so moji jajčki
mami: v hlačah jih maš
(pogleda on tak dol)
bratec: nimam jajc
bratec: ke so moji jajčki
mami: v hlačah jih maš
(pogleda on tak dol)
bratec: nimam jajc
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
S sošolci smo razglabljali kakšne barve majčk bi imeli (za u petk... konec pouka pa to...) pa prau ena moja sošolka: "kaj praute o turkizni?" pa se sošolc čist razpizdi: " ja itak, da bom k pedr zgledu v tej pink barvi" ...mi pa itak usi u smeh....ker je bogi reučk mislu, da je turkizna roza
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
joj men je enkrat fant tako povedal.
menstruacijo sem dobla. pa pozna vse sorodnike s kje so. in mu povem kao da je prišla teta iz krvavca. in on mene vpraša od kdaj maš pa ti teto iz kravavca? mislim ej..
menstruacijo sem dobla. pa pozna vse sorodnike s kje so. in mu povem kao da je prišla teta iz krvavca. in on mene vpraša od kdaj maš pa ti teto iz kravavca? mislim ej..
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov