Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
od mojga brata punca (again)... enkrat mi je razlagala da je njena mala sestrica fuuul pametna, da je že pravi mali Frankenstein (namesto Einstein)
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
dajcy napisal/-a:od mojga brata punca (again)... enkrat mi je razlagala da je njena mala sestrica fuuul pametna, da je že pravi mali Frankenstein (namesto Einstein)
Heh
Se zgodi, jst bom raj tih, ker tut kdaj kšne nove besede izumim.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz nikoli nimam problemov s težavami...
zdej pa ne vem točn al je to izjavila naša missica gdč.Grohar al pa PlayBoyevka Nina Osenar...
zdej pa ne vem točn al je to izjavila naša missica gdč.Grohar al pa PlayBoyevka Nina Osenar...
*Živi in pusti Živeti*
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mislim da je blo to prejšnji teden, ali pa celo pred dvema tednoma. Naša prfoksa za bajlo išče en mah v eni ogromni vreči. Pa ga išče ful dolg časa in ga ne najde, pa reče: "Joj, pa kje je zdej?" Pa moj sošolc: "Prasec!" Pa vsi pričakujemo, da se bo začela pizdit, ona pa: "Ja, res je. Kok je nesramen!"
Let the good times roll.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
girlie napisal/-a:Mislim da je blo to prejšnji teden, ali pa celo pred dvema tednoma. Naša prfoksa za bajlo išče en mah v eni ogromni vreči. Pa ga išče ful dolg časa in ga ne najde, pa reče: "Joj, pa kje je zdej?" Pa moj sošolc: "Prasec!" Pa vsi pričakujemo, da se bo začela pizdit, ona pa: "Ja, res je. Kok je nesramen!"
tale je pa fajna...pr nam je blo že tud neki podobnih...napišem ko se spomnem
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
dons bajlarca izjav: Med mladimi kadilci je največ deklet, ampk te še niso tok problematične saj nehajo kadit k so noseče, moški pa med nosečnostjo kar naprej kadijo
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Punci upam, da ni nč narobe da bom prlepla tole sem, sam zejle sem se pa reeees nasmejala.
Bageera napisal/-a:bad_girl napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:pol pa zraven eno velikooo torbo za na plažo z brisačkami pa revijami pa kremcami pa masko ipd.....moj bubi pa še z hladinlno skrinjo...pa še marelo v roki pa blazino za v vodo.....včasih naju folk kr mal čudn gleda
K dva upokojenca...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov