Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
classy napisal/-a:haha, tko pozvoni zdej ena tamala, našemljena: a mate kej za pusta hrusta?
To pa skor tko k msg z neznane cifre, sred avgusta, k piše: Srečno novo leto!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
:rofl::rofl: Kletvica. LOL.
Aja, zanč tko na tabli piše: Anže je peder! Pa pride učitlca v klas, pa vid in reče: Anže je peder!? Anže, zapisan v dnevnik!
Aja, zanč tko na tabli piše: Anže je peder! Pa pride učitlca v klas, pa vid in reče: Anže je peder!? Anže, zapisan v dnevnik!
Zadnjič spremenil SIEENA, dne 21. Mar. 2006 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
This too shall pass.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
tjaskaaa napisal/-a:hehe...
men je dons profesor za psihologijo prjavu...neki časa me naprej gleda..pa jst njemu: ˝Ja, profesor?˝
on pa meni nazaj: ˝Veš, ti me pa asociiraš na lešnik!˝
jst pa sm unu..wtf
k je on en velik psihič al ja?
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
tjaskaaa napisal/-a:hehe...
men je dons profesor za psihologijo prjavu...neki časa me naprej gleda..pa jst njemu: ˝Ja, profesor?˝
on pa meni nazaj: ˝Veš, ti me pa asociiraš na lešnik!˝
jst pa sm unu..wtf
in kaj si ti njemu rekla, vi me pa na suho slivo
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ja je velik psihič ja:) je meu tud prej neke butaste..sam tale pa zmaga...
amm kaj sm mu jst rekla?nč, ker nisem čist dojela kaj je izjavu...
pol s ga pa sošolke zafrkavale, če bi biu rad kladivo,da bo prodru v mojo notranjost...lol ..jst pa sam bruuuh
amm kaj sm mu jst rekla?nč, ker nisem čist dojela kaj je izjavu...
pol s ga pa sošolke zafrkavale, če bi biu rad kladivo,da bo prodru v mojo notranjost...lol ..jst pa sam bruuuh
Free your mind...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
pr nas mamo tut ena za psiho mal utrganega bul mladga pa se mu skus neki norca delamo pa mu sošolka prbije: Kaj ste rekli? pa jo on čudn pogleda..pa mu reče..a niste meni rekli..pa naprej križanke rešuje.. scena za poscat se...
1× je blu pa istu smo pa pred zvonenjem pr enmu predmetu šli ven pa smo šli v class za psiho pa so mel eni pouk not pa je začel neki vpit pa mu ena reče: kaj za pm si tečen kaj kaj..je skoču proti njej pa je zavpila ne k nečem ptičje gripe dobit pa se je obrnu pa šu iz razreda..
kaj čmo..pob je še mlad pa ga mal izkoriščamo
1× je blu pa istu smo pa pred zvonenjem pr enmu predmetu šli ven pa smo šli v class za psiho pa so mel eni pouk not pa je začel neki vpit pa mu ena reče: kaj za pm si tečen kaj kaj..je skoču proti njej pa je zavpila ne k nečem ptičje gripe dobit pa se je obrnu pa šu iz razreda..
kaj čmo..pob je še mlad pa ga mal izkoriščamo
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst sm pa nekje to slišala pa se ne spomnim kje,upam sam da nism u tej temi prebrala Eni so mel pač pouk in profesorca eno pogleda pa ji reče: "Ti s čigumijem,pejt u koš!" Ok ni ne vem kaj sam men je useen smešn
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
ja no neki smo se tko pogovarjal o kompih pa neki z danlowdanjem..pa je en model prbou svojmu bratu da mu bo on dau neki na dawnload namst da bi reku ti bom zdanlowdu..sam on je to tok uriginalno povedu sa smo se tko ene pou ure sam temu smejal...kr neki:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov