Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ingicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz ti predlagam da greš u venera šop in kupiš japonske kroglice ali kaj podobnega to je najbolše_ladybird_ napisal/-a:limonca napisal/-a:"joj tok sem potrebna, da bi mi še ta banana prov pršla" by: moja sošolka
, ženska že čist obupana
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
mi smo bli zadnjč u parku ker smo praznoval frendov rostni dan. pa valda nismo praznovali z vodo,... pač smo si mal vinca nalil. pa prileti škif do nas pa nas je hotu popisat. pa ok, damo mu mi osebne. pa gleda tko škif en čas pa izplune: "Aha!!....Blaž Horvat in Blaž Cvetko! ....Brata!!!"
pol so bli pa smehi
pol so bli pa smehi
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tko k ložica sm jest podobno nardila eni kolegici...
je la zima ene dve let nazaj pa ga mi enkrat s kolegi ponoč žuramo, ta kolegica selma je pa spala doma..no in midve sva ble sošolke pa skor sosede in sva tud skup hodile u šolo.....in pol jo jst enkrat ponoč kličm in jo začnem napizdevat da kao kje je, da sta šla že dva busa mim in če se lahko enkrat že prkaže na postajo, da ne bova zamudile v šolo..in me ona čz ene 15 minut kliče kao da kwa jo nategujem, ona pa že vsa zbujena pa zrihtana...whahahaha...cel et smo se ji smejal.....
je la zima ene dve let nazaj pa ga mi enkrat s kolegi ponoč žuramo, ta kolegica selma je pa spala doma..no in midve sva ble sošolke pa skor sosede in sva tud skup hodile u šolo.....in pol jo jst enkrat ponoč kličm in jo začnem napizdevat da kao kje je, da sta šla že dva busa mim in če se lahko enkrat že prkaže na postajo, da ne bova zamudile v šolo..in me ona čz ene 15 minut kliče kao da kwa jo nategujem, ona pa že vsa zbujena pa zrihtana...whahahaha...cel et smo se ji smejal.....
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Jaz danes v šoli; pri matematiki ...
Vpraša profesorica sošolko, če ima učbenik Planum. Pa pravi sošolka:Ja, imam ga. Pa tistega ... em ... od Š ... Š ... (pa se ne more spomniti priimka avtorja; Štalec) Pa pravim jaz: Od Štiheca!
Ja, naš župan je namreč Štihec ...
Vpraša profesorica sošolko, če ima učbenik Planum. Pa pravi sošolka:Ja, imam ga. Pa tistega ... em ... od Š ... Š ... (pa se ne more spomniti priimka avtorja; Štalec) Pa pravim jaz: Od Štiheca!
Ja, naš župan je namreč Štihec ...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Se nism slisu, da bi kdaj kdo policaje obtozu pametnosti.black_lady napisal/-a:mi smo bli zadnjč u parku ker smo praznoval frendov rostni dan. pa valda nismo praznovali z vodo,... pač smo si mal vinca nalil. pa prileti škif do nas pa nas je hotu popisat. pa ok, damo mu mi osebne. pa gleda tko škif en čas pa izplune: "Aha!!....Blaž Horvat in Blaž Cvetko! ....Brata!!!"
pol so bli pa smehi
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
danes smo dobili nazaj teste od španščine in vsi trije v prvi vrsti so pisali cvek in pol se oglasi eden od njih in reče:˝profesorca sej mi smo pisali 3¨ in pol se oglasi še sošolka, ki ne more bit tiho:˝sej če se vam priidruži še Rado, ste že na petki˝
° the passion to ride
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
black_lady napisal/-a:mi smo bli zadnjč u parku ker smo praznoval frendov rostni dan. pa valda nismo praznovali z vodo,... pač smo si mal vinca nalil. pa prileti škif do nas pa nas je hotu popisat. pa ok, damo mu mi osebne. pa gleda tko škif en čas pa izplune: "Aha!!....Blaž Horvat in Blaž Cvetko! ....Brata!!!"
pol so bli pa smehi
Blaž Horvat iz Mb slučajno ?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
vprašanje je blo:neštej eno žival z rogovi
moj sošolc:losos ma rogovje
mi ga čudn pogledamo..
pa reče:joj no pol pa rogove
moj sošolc:losos ma rogovje
mi ga čudn pogledamo..
pa reče:joj no pol pa rogove
umiram.</3
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
jst sm v enm spisu napisala...
*vrgla sem se z gradu.umrla sem.*
no ubistvu je učiteljica dojela kako sem to mislla.. ..sam useen..
*vrgla sem se z gradu.umrla sem.*
no ubistvu je učiteljica dojela kako sem to mislla.. ..sam useen..
umiram.</3
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
*slatka* napisal/-a:sošolc je u spisu napisal: "Ubil sem ga skoraj do mrtvega!"
moj sošolec je pa PRVIČ letos reku, sj to smo jemal pa že lansklet (ponavlja namreč)
tko d vemo mi kok je on poslušou
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
En na busu..
A veš veš une tri Kitajke? Tanajmanjša je Japonka.
A veš veš une tri Kitajke? Tanajmanjša je Japonka.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Mi smo v šoli morali za angleščino napisat en spis o počitnicah in eden od mojih sošolcev, ki je seveda malo "večji" talent za angleščino, je napisau da je počitnice preživeu v Črni gori - I spent my holidays in Black Mountain
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]