Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
moja kolegica je dobila sestrično in jo je šla pogledat pa jo je ceu dan božala,lupčkala,ujčkala,.... in pride v dnevno sobo not pa pouno sorodnikov... ona pa : ˝Mmmmm, kako mi roke po tamali dišijo!˝
..heheh ona je mislna tamalo sestrično izpadlo je pa drgač...
..heheh ona je mislna tamalo sestrično izpadlo je pa drgač...
Free your mind...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Na morju smo se s frendicami menile, če gremo vse na plažo... ali nekam pač. In ena reče:
"Ja če ena ne gre, potem ne moremo it vse."
"Ja če ena ne gre, potem ne moremo it vse."
HASTA LUEGO
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Hja, pr nas dans v šoli je blo tud poun smeha.
Reče učitl za fisko:
Če predmet dovolj časa drgnemo nastane naboj...
pa ceu razred v smeh. Otročji smo, ni kej
Pol pa moj sošolc:
Pa Willy-ja podrgnemo....smo se sam cepal
Reče učitl za fisko:
Če predmet dovolj časa drgnemo nastane naboj...
pa ceu razred v smeh. Otročji smo, ni kej
Pol pa moj sošolc:
Pa Willy-ja podrgnemo....smo se sam cepal
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
pr angleščini
napiše prfoksa na tablo wether(vreme). sošolka: ga. prof, to ni prov napisan. prfoksa gleda pa reče aja, pa zbriše, uno k da se je ponesreč zmotla pa napiše: wheater. pa tko js: ga. prof., še zmeri ni prou. pa ona gleda, pa še enkrat uno, aja valda ni prou, pa napiše: whether. pa sošolka: ga. prof., dejte raj storm napisat. in ona res napiše storm
pa te wetherji so zmišleni, nevem točn kaj use je napisala, uglaunm trikrat je narobe, nikol ni blo weather. pa magisterij ma
napiše prfoksa na tablo wether(vreme). sošolka: ga. prof, to ni prov napisan. prfoksa gleda pa reče aja, pa zbriše, uno k da se je ponesreč zmotla pa napiše: wheater. pa tko js: ga. prof., še zmeri ni prou. pa ona gleda, pa še enkrat uno, aja valda ni prou, pa napiše: whether. pa sošolka: ga. prof., dejte raj storm napisat. in ona res napiše storm
pa te wetherji so zmišleni, nevem točn kaj use je napisala, uglaunm trikrat je narobe, nikol ni blo weather. pa magisterij ma
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ej moja mat je tut smešna, k zvečer zaspi pred tv-jem.
Pol se pa zbudi in kar eno levo prbije o tem, kdo je kriv oz. kaj se dogaja.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Enkrat sm gledla Oprah, govoril so pa o tem kako v Zda full premladi prakticirajo oralni sex. Non stop so omenjal oralni sex (orala to, orala tisto...bla bla) In moj bratec (takrat je bil star 8) je bil v dnevni sobi z mano. Pa pravi on meni: "ej kaj je oralni sex?" Jst sm bila pa itak tiho, nemorm enmu frocu razlagat kaj je oralni sex. Pa začne on skakat po kaču in se na ves glas dret:" maaaaaaaaaaamiiiiiiii, ona mi pa noče povedat kaj je oralni seeex..." Pride mami... pa mali začne skakat okrog nje, da mu razloži kaj to je. Pa pravi mami: " to je....eeeeeeem.... to je....mah...to je tist k vi otroc delate bedarije..." Jst itak v smeh... Pa on žalostno pogleda pa reče:" Sploh niste resne. Jst grem k atiju v službo pa ga bom vprašal" In mali res gre k očitu in ko sta oba prišla nazaj začne bratec okoli veselo skakat, pa prau, da zdaj pa ve kaj je oralni sex... To je....tist k 2 orjeta pa sexata vmes...
Mejbi to ni tko smešno...sm jst sm se skor zadavla (k sm lih jedla vmes), ko je to izjavu...
Mejbi to ni tko smešno...sm jst sm se skor zadavla (k sm lih jedla vmes), ko je to izjavu...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ooo, hudoo, jest sm se zdejle prav ornk nasmejala!
Sm se spomnla na tisto, ko je mene 5 let mlajša sestra vprašala enkrat, kaj pomeni lezbijka, če je to ime..
Jest sm kar zatrokirala, ble pa sva še obe čist mlade, a ne..
Sm se spomnla na tisto, ko je mene 5 let mlajša sestra vprašala enkrat, kaj pomeni lezbijka, če je to ime..
Jest sm kar zatrokirala, ble pa sva še obe čist mlade, a ne..
-
*janch* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
*ange|* napisal/-a:Enkrat sm gledla Oprah, govoril so pa o tem kako v Zda full premladi prakticirajo oralni sex. Non stop so omenjal oralni sex (orala to, orala tisto...bla bla) In moj bratec (takrat je bil star 8) je bil v dnevni sobi z mano. Pa pravi on meni: "ej kaj je oralni sex?" Jst sm bila pa itak tiho, nemorm enmu frocu razlagat kaj je oralni sex. Pa začne on skakat po kaču in se na ves glas dret:" maaaaaaaaaaamiiiiiiii, ona mi pa noče povedat kaj je oralni seeex..." Pride mami... pa mali začne skakat okrog nje, da mu razloži kaj to je. Pa pravi mami: " to je....eeeeeeem.... to je....mah...to je tist k vi otroc delate bedarije..." Jst itak v smeh... Pa on žalostno pogleda pa reče:" Sploh niste resne. Jst grem k atiju v službo pa ga bom vprašal" In mali res gre k očitu in ko sta oba prišla nazaj začne bratec okoli veselo skakat, pa prau, da zdaj pa ve kaj je oralni sex... To je....tist k 2 orjeta pa sexata vmes...
Jaz bom umrla od smeha
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
No sm se spomnila še izjav moje mami...bili smo na morju...pa očitno ni dobro slišala
Oči je nekaj razlagal o predvojnih in vojnih časih, pa da nas Slovencev eni drugi niso marali... Mami pa reče: "Ja seveda, saj smo si sami kuhali!"
Pri kosilu smo sedeli zunaj in jst sm rekla, kakšno dobro musko majo pri sosedih. Mami pa: "Ja, res je malo premasten krompir."
Pa še kakšna taka čist mim izjava bi se našla...aja sm mela zaprto morsko školjko in sm jo hotla dat mami v roke, ona pa: "A me bo ugriznila??"
Oči je nekaj razlagal o predvojnih in vojnih časih, pa da nas Slovencev eni drugi niso marali... Mami pa reče: "Ja seveda, saj smo si sami kuhali!"
Pri kosilu smo sedeli zunaj in jst sm rekla, kakšno dobro musko majo pri sosedih. Mami pa: "Ja, res je malo premasten krompir."
Pa še kakšna taka čist mim izjava bi se našla...aja sm mela zaprto morsko školjko in sm jo hotla dat mami v roke, ona pa: "A me bo ugriznila??"
HASTA LUEGO
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
hehehe... ja to pa itaq da so carke
hmm nobenga smešnga stavka se ne spomn.. mi je pa dons en reku da naj pridm k njemu,pa se tko postavm pred njega pa rečm kwa je.. pa un prbije : a si že brala knjigo ta pot je bila zaman?:D
hmm nobenga smešnga stavka se ne spomn.. mi je pa dons en reku da naj pridm k njemu,pa se tko postavm pred njega pa rečm kwa je.. pa un prbije : a si že brala knjigo ta pot je bila zaman?:D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uuu...ene svoje pametne izjave sm se spomnila
Ko sem bila v 3.letniku vpr geografijo...me je profesor vprašal narodnostno-jezikovne skupine( germane,slovane,romane...) Pa me vpr... kaj so Nemci? Kaj so Slovenci?.... Pa pravi...aha...kaj so pa Romi? Pa jst bleknem: cigani.
Ojej...smejal so se mi še doug zarad tega
Ko sem bila v 3.letniku vpr geografijo...me je profesor vprašal narodnostno-jezikovne skupine( germane,slovane,romane...) Pa me vpr... kaj so Nemci? Kaj so Slovenci?.... Pa pravi...aha...kaj so pa Romi? Pa jst bleknem: cigani.
Ojej...smejal so se mi še doug zarad tega
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov