Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Moja sestrica ma včasih take smešne izjave, da me vedno trebuh boli k se ji tok smejim. Čist je zanimiva. Aja, stara je 6let.
Zanč je rekla, da so mel v šoli telovadbo in da vedno predn začnejo tečt si raztegnejo najprej noge in roke. Pa me vpraša:
ona: "a veš zakaj se najprej raztegnemo?"
jst:"zakaj?"
ona: "ja, ker se mormo pogret?"
1x je v avtu- k sm jo pelala v city park izjavla : a bova šli pol še kej v Alo Ha pogledat (Alo Ha, namest Halo A)
Pol je zanč razlagala .... bla, bla, bla in pol je una punčka rekla neki, un punček je pa bla, bla, bla (hotla je rečt fantek, pa je rekla punček)
Ampak otroc so itak vedno čist zanimivi
Zanč je rekla, da so mel v šoli telovadbo in da vedno predn začnejo tečt si raztegnejo najprej noge in roke. Pa me vpraša:
ona: "a veš zakaj se najprej raztegnemo?"
jst:"zakaj?"
ona: "ja, ker se mormo pogret?"
1x je v avtu- k sm jo pelala v city park izjavla : a bova šli pol še kej v Alo Ha pogledat (Alo Ha, namest Halo A)
Pol je zanč razlagala .... bla, bla, bla in pol je una punčka rekla neki, un punček je pa bla, bla, bla (hotla je rečt fantek, pa je rekla punček)
Ampak otroc so itak vedno čist zanimivi
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Sošolc je gledu eno revijo k je mela naslovnco 3D (očala je meu pa na mizi) ...in pride sošolka, vzame očala pa reče: waaaaaa...kdaj bosončni mrk ... jo sošolc pogleda pa reče: "eem...to so očala za 3D" pa izjavi ona: " ni panike....bom pa tebe gledla" ...Pa rece sošolc:" katja js sm že 3D"
A se mogoč opazi po njenih izjavah, da je blond?
A se mogoč opazi po njenih izjavah, da je blond?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Prejle sm bla u Cornerju na pijački- sm si naročila kavo in mi prnese natakar lepo dva cukra.
Si stresem cukre v kavo, vzamem v roke eno revijo, k je slučajno tm ležala (lih PlayGirl je bla) in so bli sami nagci not ...
Un natakar me opazuje kaj gledam, jst pa ustanem grem za šank še po en sladkorček, k je bla čist grenka kava ... In k ga prosm za sladkor mi on zabije: Kaj je, a ti je cukr padu, k tele nage fante gledaš?? (cjoo, kok je pokvarjen)
Si stresem cukre v kavo, vzamem v roke eno revijo, k je slučajno tm ležala (lih PlayGirl je bla) in so bli sami nagci not ...
Un natakar me opazuje kaj gledam, jst pa ustanem grem za šank še po en sladkorček, k je bla čist grenka kava ... In k ga prosm za sladkor mi on zabije: Kaj je, a ti je cukr padu, k tele nage fante gledaš?? (cjoo, kok je pokvarjen)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
nogica napisal/-a:Prejle sm bla u Cornerju na pijački- sm si naročila kavo in mi prnese natakar lepo dva cukra.
jst mam tud kr neki izjav za napisat sam verjetno ne bojo tko smešne kokr so ble men takrat
Ko smo bli v italiji, je moj fotr izjavu: Glej, galup!! vidu je galebe pa golobe pa je kr galup reku
Al pa enkrat, ko je bil jezen na mene pa mami, pa je reku Gadra!!!! Spet se mu je vse zapletl k jat sm Gaja, mai pa Andreja, pa je biu tko jezn da je kr gadra reku
Al pa enkrat sm izjavla, če bomo pirana jedl...namest purana
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Pri zgodovini
Učitelj (mojemu sošolcu): Vstani!
Sošolc ustane...
Učitelj: Kaj sineee, si lahko sposodim tvojo redirčico?
Sošolc: Ja, lahko...
Učitelj: Krasno, no zdej pa sedi!
Bajla...moja dva sošolca uprašana
Učitlca: No koliko kromosomov ima človek?
Sošolc: Ja, 1 ane???
Učitlca: Kako se imenuje, ko na vsakih 28 dni dozori jajčece?
Sošolc2: Ja, to pa vem... vegetacija
Učitelj (mojemu sošolcu): Vstani!
Sošolc ustane...
Učitelj: Kaj sineee, si lahko sposodim tvojo redirčico?
Sošolc: Ja, lahko...
Učitelj: Krasno, no zdej pa sedi!
Bajla...moja dva sošolca uprašana
Učitlca: No koliko kromosomov ima človek?
Sošolc: Ja, 1 ane???
Učitlca: Kako se imenuje, ko na vsakih 28 dni dozori jajčece?
Sošolc2: Ja, to pa vem... vegetacija
This too shall pass.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
tip s katerim se dobro razumeva, ma neki mutiva... lih danes je izjavu da mu je full dobro gledat ko zenska lula.. ve da je to cudno,sam njemu pa je cool..
uuff... sem ostala mal presenecena...
uuff... sem ostala mal presenecena...
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
učitl za fiziko je pokazu ne nek rezultat na tabli pa je vprašu: Je vsem tko pršl??
mi smo se pa sam smejal
učitlca za bajlo: Koliko časa traja porod
sošolc pa : 9 mescev
mi smo se pa sam smejal
učitlca za bajlo: Koliko časa traja porod
sošolc pa : 9 mescev
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
AnyKa napisal/-a:lally napisal/-a:u ja kljucnca je ful sexy... men je to ful vsec... in sm ful vesela da mam to...
pa une kosti na bokih, to mi je tud sexy...
Am.. lally ključnico imamo vsi.
Hvala, k sta me nasmejali!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
prof. za bajlo ko je že čist obupala nad eno sošolko: no pa ti postavim eno čist splošno vprašanje, povej mi kaj smo mi ljudje?
sošolka: homo... emmm... homo... homoseksualci!
za trnutek smo v razredu vsi utihnili, ker nismo bli prepričani če smo prav slišali.
potem pa je prof. rekla:mogoče ti, jaz pa ne.
nato smo se začeli jokat od smeha
sošolka: homo... emmm... homo... homoseksualci!
za trnutek smo v razredu vsi utihnili, ker nismo bli prepričani če smo prav slišali.
potem pa je prof. rekla:mogoče ti, jaz pa ne.
nato smo se začeli jokat od smeha
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
pr angli k mamo v učbeniku en tekst pač o eni šoli v Ameriki in smo mi moral napisat razlike med našo in njihovo šolo.In pač v Ameriki vsak dan stop en učenec k ameriški zastavi pa reče "Pledge of Alligance" al neki tazga.....in pol moj sošolc bere kaj je napisu pa tko reče:"We don't have to talk to a flag."
tko smo se usi režal pa mi2 s sošolko sva se pol še celo večnost rolali od smeha k sva se na to spomnli
tko smo se usi režal pa mi2 s sošolko sva se pol še celo večnost rolali od smeha k sva se na to spomnli
Zadnjič spremenil girlie, dne 04. Dec. 2005 0:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]