Izjava tedna

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 09. Nov. 2005 15:34

upraša prfoxa za psiho, kako geografska lega vpliva na človeka. pa reče sošolc: ljudje na polju so bl okrogli zarad centrifugalne sile :D (baj slišu na discoveryju :gruebel: )
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 09. Nov. 2005 15:36

danes sošolka izjaula: " matr, da nebo še kje ta ptičja kuga v Slovenijo pršla...." :lol: :lol:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 17. Nov. 2005 13:06

Moja sestrica ma včasih take smešne izjave, da me vedno trebuh boli k se ji tok smejim. Čist je zanimiva. Aja, stara je 6let.

Zanč je rekla, da so mel v šoli telovadbo in da vedno predn začnejo tečt si raztegnejo najprej noge in roke. Pa me vpraša:
ona: "a veš zakaj se najprej raztegnemo?"
jst:"zakaj?"
ona: "ja, ker se mormo pogret?" :D

1x je v avtu- k sm jo pelala v city park izjavla : a bova šli pol še kej v Alo Ha pogledat :rofl: (Alo Ha, namest Halo A) :D

Pol je zanč razlagala .... bla, bla, bla in pol je una punčka rekla neki, un punček je pa bla, bla, bla :D :D (hotla je rečt fantek, pa je rekla punček)

Ampak otroc so itak vedno čist zanimivi :razz:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 17. Nov. 2005 13:21

Sošolc je gledu eno revijo k je mela naslovnco 3D (očala je meu pa na mizi) ...in pride sošolka, vzame očala pa reče: waaaaaa...kdaj bosončni mrk ... :lol: :lol: jo sošolc pogleda pa reče: "eem...to so očala za 3D" pa izjavi ona: " ni panike....bom pa tebe gledla" ...Pa rece sošolc:" katja js sm že 3D" :lol: :lol: :lol:

A se mogoč opazi po njenih izjavah, da je blond? :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 17. Nov. 2005 23:01

Prejle sm bla u Cornerju na pijački- sm si naročila kavo in mi prnese natakar lepo dva cukra.
Si stresem cukre v kavo, vzamem v roke eno revijo, k je slučajno tm ležala (lih PlayGirl je bla) in so bli sami nagci not ...

Un natakar me opazuje kaj gledam, jst pa ustanem grem za šank še po en sladkorček, k je bla čist grenka kava ... In k ga prosm za sladkor mi on zabije: Kaj je, a ti je cukr padu, k tele nage fante gledaš?? :D :D (cjoo, kok je pokvarjen) :)
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 19. Nov. 2005 9:24

nogica napisal/-a:Prejle sm bla u Cornerju na pijački- sm si naročila kavo in mi prnese natakar lepo dva cukra.
Si stresem cukre v kavo, vzamem v roke eno revijo, k je slučajno tm ležala (lih PlayGirl je bla) in so bli sami nagci not ...

Un natakar me opazuje kaj gledam, jst pa ustanem grem za šank še po en sladkorček, k je bla čist grenka kava ... In k ga prosm za sladkor mi on zabije: Kaj je, a ti je cukr padu, k tele nage fante gledaš?? :D :D (cjoo, kok je pokvarjen) :)

:lol: jst mam tud kr neki izjav za napisat sam verjetno ne bojo tko smešne kokr so ble men takrat

Ko smo bli v italiji, je moj fotr izjavu: Glej, galup!! vidu je galebe pa golobe pa je kr galup reku :D

Al pa enkrat, ko je bil jezen na mene pa mami, pa je reku Gadra!!!! Spet se mu je vse zapletl k jat sm Gaja, mai pa Andreja, pa je biu tko jezn da je kr gadra reku :P

Al pa enkrat sm izjavla, če bomo pirana jedl...namest purana :razz:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 22. Nov. 2005 21:11

Pri zgodovini
Učitelj (mojemu sošolcu): Vstani!
Sošolc ustane...
Učitelj: Kaj sineee, si lahko sposodim tvojo redirčico?
Sošolc: Ja, lahko...
Učitelj: Krasno, no zdej pa sedi!

:rofl:

Bajla...moja dva sošolca uprašana

Učitlca: No koliko kromosomov ima človek?
Sošolc: Ja, 1 ane??? :lol:
Učitlca: Kako se imenuje, ko na vsakih 28 dni dozori jajčece?
Sošolc2: Ja, to pa vem... vegetacija :rofl:
This too shall pass.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 27. Nov. 2005 0:06

sošolka, k smo mogl opisat žival k jo mamo doma:
Js mam doma eno zlato ribico, k je velka 15x6 cm in je prozorno roza. Pa vidjo se ji možgani in ostali notranji organi, pa enkrat se je udarla in se ji je vidla tud notranja krvavitev
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 27. Nov. 2005 0:44

tip s katerim se dobro razumeva, ma neki mutiva... lih danes je izjavu da mu je full dobro gledat ko zenska lula.. ve da je to cudno,sam njemu pa je cool..
uuff... sem ostala mal presenecena... :roll:
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 27. Nov. 2005 12:01

učitl za fiziko je pokazu ne nek rezultat na tabli pa je vprašu: Je vsem tko pršl??

mi smo se pa sam smejal :lol:

učitlca za bajlo: Koliko časa traja porod

sošolc pa : 9 mescev :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Dec. 2005 22:21

AnyKa napisal/-a:
lally napisal/-a:u ja kljucnca je ful sexy... men je to ful vsec... in sm ful vesela da mam to...

pa une kosti na bokih, to mi je tud sexy...

Am.. lally ključnico imamo vsi. :)

Hvala, k sta me nasmejali! :D :D
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
ledena čajka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ledena čajka » 03. Dec. 2005 22:49

prof. za bajlo ko je že čist obupala nad eno sošolko: no pa ti postavim eno čist splošno vprašanje, povej mi kaj smo mi ljudje?
sošolka: homo... emmm... homo... homoseksualci!

za trnutek smo v razredu vsi utihnili, ker nismo bli prepričani če smo prav slišali.
potem pa je prof. rekla:mogoče ti, jaz pa ne.
nato smo se začeli jokat od smeha :lol:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 03. Dec. 2005 22:51

pr angli k mamo v učbeniku en tekst pač o eni šoli v Ameriki in smo mi moral napisat razlike med našo in njihovo šolo.In pač v Ameriki vsak dan stop en učenec k ameriški zastavi pa reče "Pledge of Alligance" al neki tazga.....in pol moj sošolc bere kaj je napisu pa tko reče:"We don't have to talk to a flag." :rofl: :rofl: :rofl:
tko smo se usi režal pa mi2 s sošolko sva se pol še celo večnost rolali od smeha k sva se na to spomnli :D :D
Zadnjič spremenil girlie, dne 04. Dec. 2005 0:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 03. Dec. 2005 22:53

pa pr mati k moj sošolc sprašuje druzga sošolca za en račun pa reče:"A ti je pršlo?" pa un reče "Ja,pršlo mi je!" :rofl: :rofl: :rofl:
Let the good times roll.
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 05. Dec. 2005 21:22

prideš u mehiško restavracijo pa prašaš če majo kj slovenskiga.... :lol:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]