Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ubistvu ta tvoja ne seže zgornjim niti do gležnjev
It was forever..but it didnt last long..
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jah saj smo že navajeni tu gor...da ene pišejo gor take izjave ki sploh niso razumljive in niti malo smešne(razumem, da je v tistem trenutko, ko je blo še zraven nekaj alkohola, bla neka izvaja smešna-takrat ko si pijan je itaq vse smešno , da pa me nebo kera takoj napadla, da ni blo alkohola pa je blo vseno smešno...to verjamem da je res, ampak verjetno tudi način kako je ta oseba to izjavo povedal
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Danes, ko sem se nekam odpravljala pride brat v sobo in začne nekai težit...pa bolj mu pravim, da naj da mir bolj teži mali. Pa mu pravim daj pust ta pas, ne vidiš da gor piše da je made in china...on pa ves "jezen" ma ka me briga zarad mene če je z kitajske ...jaz sem mislila, da me pobere od smeha
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
V Begunjah je psihiatrična bolnišnca, za une k niste z Gorenjske...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Yazmeen napisal/-a:Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Yazmeen napisal/-a:Prej tko rečem tipu:"Zdj sm pa že dolg cosmopsiho (pač zarad števila objav), ne morm sploh več napredovat!", on mi pa čist resn prbije:"Lahko...enkrat bo sam pisal spodi je v Begunjah!"
ahahaha.. lool
ena neumesna.. tko gledam ud strica telefon pa ga tk prašam.. kesi to kupu, res je hud... pa on tko men resno: "ja v unmu bing bingu" (mislu je big bangu) ni tok smešn, sam način kako je povedu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov