Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Učeri kolega: Js se pa ja tk ustrašim, da se od znotr na vn userjem( kk se boš pa drgač? )
Pa dans na msnju se menimo 4je kolegi za morje..
X:ej Y, a znaš šotor postavit?
Y:6 pirov, pa ti grad zgradim
Pa dans na msnju se menimo 4je kolegi za morje..
X:ej Y, a znaš šotor postavit?
Y:6 pirov, pa ti grad zgradim
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni je pa ful hecno ko kdo pomesa crke ali besede npr. jaz sem enkrat izjavla: "Babic moja zadnjica", namesto "Zadnjic moja babica", ena puncka zadnjic: "Ritka mi leze v hlacke", namesto "Hlacke mi lezejo v ritko", moja sefica konstantno USB kljucku pravi UBS, prav tako je R. Kelly-a preimenovala v Kelly G.-ja.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^ Kelly G
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
To je izjavil fantek, ki je letoval z nami v koloniji na temo, kako veš, da si zaljubljen: zaljubljen si takrat, ko punca da fantu lupčka in je fant potem v njo zaljubljen
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
učerej zvečer ..
reče mama: kaj pol jutri bo ta dan žalovanja al kaj?
fotr: ja
jst: kaj pol jutri ne smemo jest mesa?
(okej sej vem da je nesramno, ampak se mi pa tudi ne zdi .. kaj naj bi mi delali na ta dan žalovanja? in sm pol vn butnla prvo kar mi je padlo na pamet, ker nism vedla kaj vprašat)
reče mama: kaj pol jutri bo ta dan žalovanja al kaj?
fotr: ja
jst: kaj pol jutri ne smemo jest mesa?
(okej sej vem da je nesramno, ampak se mi pa tudi ne zdi .. kaj naj bi mi delali na ta dan žalovanja? in sm pol vn butnla prvo kar mi je padlo na pamet, ker nism vedla kaj vprašat)
Let's swim to the moon .....
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
v našm mestu so postavl novo tablo, k ti mer hitrost (na enem odseku kjer skor noben ne gre 50)..
in v piceriji kjer delam mamo razvoz in seveda voznike (brez pameti).. in vpraša kuhar enga voznika: ej a si vidu uno tablo vi vozite?
voznik: eee..aja tu je uno ka kaže 105
loooool
in v piceriji kjer delam mamo razvoz in seveda voznike (brez pameti).. in vpraša kuhar enga voznika: ej a si vidu uno tablo vi vozite?
voznik: eee..aja tu je uno ka kaže 105
loooool
-
*nobody* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
učerej prjatlca prbila: '' lj vn ti je padu''
mislla je seveda denar...slišalo se je pa čisto drugače xD
danes sodelavka rekla: ''današnjim fantom ni več važno če znaš kuhat pa pospravljat, glavno je da daš noge narazen...''
mislla je seveda denar...slišalo se je pa čisto drugače xD
danes sodelavka rekla: ''današnjim fantom ni več važno če znaš kuhat pa pospravljat, glavno je da daš noge narazen...''
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
najbolj mi je blo smešno ko smo enkrat bli na morju z kolegicami. In je nekak tak tekel pogovor.
Jaz : mala gremo zdaj malo v mesto pogledat.?
Ona : Ne ker nebom gledla spet teh znamenitosti mesta..
Jaz : pa daj no veš kaj je sladoleda tam ?
Ona : pa kaj nisi že prej povedla . daj spokajmo se že enkrat..
Jaz : mala gremo zdaj malo v mesto pogledat.?
Ona : Ne ker nebom gledla spet teh znamenitosti mesta..
Jaz : pa daj no veš kaj je sladoleda tam ?
Ona : pa kaj nisi že prej povedla . daj spokajmo se že enkrat..
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
- kaycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
_Petra_ napisal/-a:Meni je pa ful hecno ko kdo pomesa crke ali besede npr. jaz sem enkrat izjavla: "Babic moja zadnjica", namesto "Zadnjic moja babica", ena puncka zadnjic: "Ritka mi leze v hlacke", namesto "Hlacke mi lezejo v ritko", moja sefica konstantno USB kljucku pravi UBS, prav tako je R. Kelly-a preimenovala v Kelly G.-ja.
tale z R. Kellyjem je konc huda
drgac pa ja, js si konstantno delam bruke z izjavami. npr. srecam tipa k sm bla noro zalublena vanjga pa me uprasa kje sva ble prj s kolegico. js zabijem v terezi (hotla sm rect v cerezi, to je en lokal v lj)
pa se peljemo na morje s sestro pa njenim tipom in ustavmo na pocivaliscu. pa js tko res naglas zabijm: mi bi mogl met tut tramontano na strehi (misla sm montano, tramontana je diskac v lj)
pa se ene par jih je blo, sam tiste k se jih spomnm morm celo situacijo povedat pa je prevec za pisat
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
včerajšnji telefonski pogovor med našim športnim direktorjem in bosanskim managerjem, ki je ponujal enega napadalca (pogovor sem poslušal na odprtem zvočniku):
dir.: je dobar ovaj igrač?
man: odličan je!
dir: koja mu je jača noga?
man: desna mu je jača, ali može pucati sa oba dvije
dir: kako igra sa glavom, kakav je u duel igri?
man: super igra sa glavom i super je u duel igri!
dir: onda ga pošaljite meni pa ga ja vodim u Manchester United, ako je zaista tako dobar kako pričate....
umrl sem od smeha!!!
dir.: je dobar ovaj igrač?
man: odličan je!
dir: koja mu je jača noga?
man: desna mu je jača, ali može pucati sa oba dvije
dir: kako igra sa glavom, kakav je u duel igri?
man: super igra sa glavom i super je u duel igri!
dir: onda ga pošaljite meni pa ga ja vodim u Manchester United, ako je zaista tako dobar kako pričate....
umrl sem od smeha!!!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Poki napisal/-a:...razmišljam...jaz sem imela nekaj težav, ko sem jemala tampone..in sem imela blazno suho vaginalno sluznico.
Heheheh Tudi jaz razmisljam, da bi zacela jemat tampone. Hihihihihi. Funny.
You want me to be something I can never ever be.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov