Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Tamala_mrha napisal/-a:kepka napisal/-a:radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
mene pa zanima, kako si dol zloudam film iz te strani?prijavljena sem,kliknem film,spodaj update,continue pol mi pa sploh ne prime nobena tipka več?noče mi it naprej....
kaj delam narobe'
Tale pa res zmaga!
Zakaj jst tega ne štekam??
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 11. Jul. 2008 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jah s tole njeno izjavo se pa jaz čisto strinjam. Pa da ne bom čisto OT, sem se spomnila ko je enkrat ena moja sošolka, ki kao redno spremlja nogomet, izjavila, da komaj čaka (nekaj v tem smislu, ne spomnim se več) naslednjo leto ko bo svetovno nogometno prvenstvo. Svetovno pa je na vsaka štiri leta in bo naslednjič šele leta 2010.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
red*cherry napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:kepka napisal/-a:radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
mene pa zanima, kako si dol zloudam film iz te strani?prijavljena sem,kliknem film,spodaj update,continue pol mi pa sploh ne prime nobena tipka več?noče mi it naprej....
kaj delam narobe'
Tale pa res zmaga!
Na imdb-ju so samo opisi filmov, seznam igralcev ipd., ne pa tudi stran iz katere si downloadaš filme.
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
red*cherry napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:kepka napisal/-a:radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
kaj delam narobe'
Tale pa res zmaga! :
V bistvu bi lahko tudi tole dali pod izjavo tedna!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Gledamo nogomet, js pa 7-letni bratranc, pa ga vprašam, če ve kaj je to kazenski prostor, pa reče: Ja vem, to je tista klop kamor gredo sedet, če so bli žleht.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
*mala* napisal/-a:Gledamo nogomet, js pa 7-letni bratranc, pa ga vprašam, če ve kaj je to kazenski prostor, pa reče: Ja vem, to je tista klop kamor gredo sedet, če so bli žleht.
aa cute
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Hanah napisal/-a:red*cherry napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:kepka napisal/-a:radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
kaj delam narobe'
Tale pa res zmaga! :
V bistvu bi lahko tudi tole dali pod izjavo tedna!
Hvala za razlago, Tamala_mrha.
Hanah, komot. Jst sm bl mrzla za tele tehnične zadeve, hehe.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
v tork greva z mami na avtocesto pa ona voz z četrto do konca.. pa ji rečem nj da v peto.. pa ona tko: ma, še nikol nism dala v peto!!
al
pol greva nazaj in ona bi burek.. se ustaviva v merkatroju v Logatcu, ga nimajo, mi kupi sendvič.. greva v TUŠ, jst v avtu jem sendvič, ona gre notr po burek.. pride nazaj: spet nism dobila bureka.. nikjer nimajo unga z japkami
učeri prašam fotra pa mami če lahk dons avto uzamem, pa fotr: a boš šla na bencinsko, joj, nevem če je jutr odprta
al
pol greva nazaj in ona bi burek.. se ustaviva v merkatroju v Logatcu, ga nimajo, mi kupi sendvič.. greva v TUŠ, jst v avtu jem sendvič, ona gre notr po burek.. pride nazaj: spet nism dobila bureka.. nikjer nimajo unga z japkami
učeri prašam fotra pa mami če lahk dons avto uzamem, pa fotr: a boš šla na bencinsko, joj, nevem če je jutr odprta
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov