Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V temi o visokih petkah sem med malce starejšimi posti zasledila vprašanje metulčice, ki je napisala:
Tako sem se začela režat, ko sem to prebrala... Verjetno je mislila Manolo Blahnika.
a ve kera stran od blatnika mogoče
Tako sem se začela režat, ko sem to prebrala... Verjetno je mislila Manolo Blahnika.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Marilena v temi Ni dovolj strasten:
Resda praviš, da bi z njim ostala do konca, ampak veš kako je- če dalj časa od njega ne boš dobila tega kar si želiš ti bo kaj kmalu postalo nezanimivo... In boš iskala drugje. Kako že pravijo, slab seks je 90% zveze, dober pa 30%...
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Če prav js to razumem ni fora v %, da more prit 100%.
Ampak če je sex slab potem predstavlja 90% zveze (večino), če je pa dober pa sam 30%. Jao sej ne znam razložit. U glavnem kolkr se men zdi ni fora v tem, da pride 100% (da bi mogl bit 90-10).
Ampak če je sex slab potem predstavlja 90% zveze (večino), če je pa dober pa sam 30%. Jao sej ne znam razložit. U glavnem kolkr se men zdi ni fora v tem, da pride 100% (da bi mogl bit 90-10).
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
evahunnie napisal/-a:DrFreud napisal/-a:ameba napisal/-a:mirella....JA.... jaz sem navijala za Portugalsko ker je Ronaldo takooooooo lep in hot, OMG!!! Pa tista njegova frizurca, pa joj no..bolš da ne komentiram
Nemci pa so grdi, blhaaaah, fuuuj....zaradi tega ne navijam za njih, si ne zaslužijo zmage ker niso dovolj lepiiiiiiiii!!!!!
GO Cristiano Go Cristiano
omg ... pejd u vrtec
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Danes sem izustila neko zelo neumno stvar , sestra je skoraj umrla od smeha ....se pogovarjava o EURO 2008(nogometa btw. ne prenesem) in ona pravi da je nekdo zmagal(saj pravim skozi eno uho noter in drugo ven) in potem moj veleum prijavi: ''Ja, kaj pa se je z Brazilijo zgodilo?''
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
mene pa zanima, kako si dol zloudam film iz te strani?prijavljena sem,kliknem film,spodaj update,continue pol mi pa sploh ne prime nobena tipka več?noče mi it naprej....
kaj delam narobe'
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kepka napisal/-a:radenska napisal/-a:mortisha napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt0099864/
mene pa zanima, kako si dol zloudam film iz te strani?prijavljena sem,kliknem film,spodaj update,continue pol mi pa sploh ne prime nobena tipka več?noče mi it naprej....
kaj delam narobe'
Tale pa res zmaga!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Men je pa k en ćefurček v Armaniju on
Jeminina izjava o Christianu Ronaldu
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov