Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
sokolja napisal/-a:sanja grohar, ko so jo uprašali za koga bo navijala na euro 2008. pa ženska odgovori: navijala bom za naše, če pa ne bojo prišli naprej pa še nevem.....
razgledanost na višku...
ta je skor tok bedna k od sabine remar, k sta zdej s cimerotičem skup, da je končno najdla moškega z možgani (lahko se samo spomnemo ene njegove izjave- rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta...)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
tjask napisal/-a:sokolja napisal/-a:sanja grohar, ko so jo uprašali za koga bo navijala na euro 2008. pa ženska odgovori: navijala bom za naše, če pa ne bojo prišli naprej pa še nevem.....
razgledanost na višku...
ta je skor tok bedna k od sabine remar, k sta zdej s cimerotičem skup, da je končno najdla moškega z možgani (lahko se samo spomnemo ene njegove izjave- rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta...)
Smešno pa je tudi to, da je potem takem vedno bila skupaj z neumnimi.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
exdancer napisal/-a:misel k jo ma ena kolegica napisano na msn-ju:
če komu kaj ne paše, naj pobere svoje grablce, lopatko pa kanglco pa sp*** iz mojega peskovnika!
Dobra si bom zapomnla tole, bom še jst kdaj uporabila
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
°PeeKaBoo° napisal/-a:exdancer napisal/-a:misel k jo ma ena kolegica napisano na msn-ju:
če komu kaj ne paše, naj pobere svoje grablce, lopatko pa kanglco pa sp*** iz mojega peskovnika!
Dobra si bom zapomnla tole, bom še jst kdaj uporabila
hehe ... jst to vedno rečem, ko mi kdo najeda .. pa me vsi samo čudno pogledajo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Tale z grabljami, lopatko in kanglco je že stara fora. Je pa zdaj že tako razmnožena misel, da ima že vsak tretji to napisano na msn-ju.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja saj verjetno ni mislila, da je bil dobesedno lep. Saj sem jaz že tudi marsikoga slišala rečt kako je bil pogreb lep (da ni bil običajen). Nekatere pač prevzamejo čustva in se tako izrazijo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Sej jst tud rečem, da je bil lep pogreb ... ampak s tem ne mislm, da je lepo, da je nekdo umrl, ampak da je bil lep obred, da duhovnik ni vsega zaj****, kar velikrat nardijo, da ni blo izgredov in tk naprej ... pač, bil je lep pogreb je isto kot bil je lep obred.
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
^^sej razumem, sam je odvisno kako kdo reče, s kakšnim tonom ... ona je prav tko ..newme kako bi rekla, gorzno je blo slišat uglavnem.
sam vseeno meni ni noben pogreb lep, ko vidis tolko ljudi na tleh, objokanih... ampak vsak ma svoje..
sam vseeno meni ni noben pogreb lep, ko vidis tolko ljudi na tleh, objokanih... ampak vsak ma svoje..
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Zanč u eni trgovini probavam kopalke in pridem ven, me prodajalka praša "če bo vredu" in sm ji povedala, da mi niso dobre, ker mi modrc ne stoji dobr, da mi ne daje nič opore (je bil brez kosti) in pol ona vsa presenečena kako to, da mi ne stoji dobr in je rekla "ja pol ste si pa modrc narobe oblekla"
Mislm, da sam da se pa v vseh letih odkar so mi joške zrasle neb naučila mordca oblečt
Mislm, da sam da se pa v vseh letih odkar so mi joške zrasle neb naučila mordca oblečt
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Na kliniki, kjer delam, je skoraj 3 tedne bil starejši gospod. Vedno je rekel, da se vsako jutro stušira, a je njegov vonj dal vedeti, da ni res. 2x mi je uspelo ga prepričat, ko sem mu malo "zagrozila" (da mu bom pomagala, če se ne bo sam). Pa mi en dan pribije: "ja veste, bom se stuširal, če se boste tudi vi (kao jaz) slekli"... Od takrat mu nisem več rekla...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]