Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
kulika napisal/-a::D Dobreee
Moja glupa, se menimo o samomoru s puncami pa jaz : "Jaz nikoli ne bi naredila samomora,raje umrem".
nekak tle ni fore.. umrla boš tko al tko, raje ali ne-raje..
če bi hotla izpast cool bi mogla rečt: raje se ubijem kot da nardim samomor
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
MilkyWay napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:^^ Ne razumem .
Fora je, da so čistilke za nekatere res necenjen poklic, ki se ga je treba sramovat...In po mili volji zaje*avat vsako, ki je vsaj podobna čistilki...
a daj no..ka morte res vsako besedo obrnit?sploh ni blo mišljeno tak, spoštujem čistilke in s tem nisem mislila kaj slabega...ene bi pa res rade prišle v središče pozornosti s tem da se vtaknejo v vsak post ki jim ni po godu
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Js ne rabim pozornosti in če bi jo že rabila, jo sigurno ne bi iskala tako, da se vtikujem (kakor ti praviš) v tuje poste. Ne, ne vtikujem se, samo povedala sem, da se to meni ne zdi nevem kako smešno in navedla razloge... Če je pa iz tvojega posta moč razbrat spoštovanje ... Js ga namreč ne razberem...
-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
jst mam tok izjav da kr glava peče...so mi naredl kolegi spisk mojim največjih kiksou!:)
no pa kaj,vsaj lepo so se vsi nasmejal...jst pa tut bleknm predn premislm...buča jst...no važn je da se tut jst zravn smejim:)
npr. kontinet na A. je...= Avstija
ja ne...bla sm pod totalno močnim pritiskom in edino na A mi je Avstrija vn pršla...smeha je blo fuul...pa še dons ga je na to temo vlik
eh...sm pač popouna tut s kiksi
no pa kaj,vsaj lepo so se vsi nasmejal...jst pa tut bleknm predn premislm...buča jst...no važn je da se tut jst zravn smejim:)
ja ne...bla sm pod totalno močnim pritiskom in edino na A mi je Avstrija vn pršla...smeha je blo fuul...pa še dons ga je na to temo vlik
eh...sm pač popouna tut s kiksi
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
*lunca* napisal/-a:jst mam tok izjav da kr glava peče...so mi naredl kolegi spisk mojim največjih kiksou!:)
eh...sm pač popouna tut s kiksi :wink:
in monologi
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
enkrat sm cel teden spala pri kolegici in ker ma ona pač tamale pri tabornikih sm šla en dan z njo .. pa se je zgodilo da je lih takrat pač prišu samo en tamau ... ene 9 al 10 let star ... in smo se šli ime, priimek, država itd. (nevem kok vi temu rečete?) ...
tamau: nevem predmeta na a ..
kolegica mu malo pomaga: po zraku leti
in pol beremo kaj smo napisali in prebere on: Letalo!!
pa še živali na S ni vedu in mu kolegica pomaga tako da reče da ma kosmate noge .. on pa na koncu: slon!
tamau: nevem predmeta na a ..
kolegica mu malo pomaga: po zraku leti
in pol beremo kaj smo napisali in prebere on: Letalo!!
pa še živali na S ni vedu in mu kolegica pomaga tako da reče da ma kosmate noge .. on pa na koncu: slon!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Yazmeen napisal/-a:Jst sm se pa zdj spomnla na Slaka v Trenjih, k je imel enga gosta, ki se je pisu Jazbec. In ta Jazbec hoče neki povedat, Slak pa njemu:"Ja gospod Svizec?"
waa Zakaj jst tega nism gledala..pa Karl Erjavec ma tut zmer kšne dobre izjave, k se jim lah režiš
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^^
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov