Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:ja sej avstralija je kao razdeljena na 6 zveznih držav, ampak nism pa prepričana, ker še nism bla tm da bi vedla, drugim vrjet je pa spet tko..
Lahko pa verjameš atlasu.
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
Libido. napisal/-a:od bratranca žena pestva tri tedne staro hčerkico in reče: "ja upam da bo mela modre oči, drugače bo že malo sumljivo čigava je"
bratranec: "meni je že zdej sumljivo, ker nima zob .. me ful na soseda spominja"
haha temu sm se pa nasmejala
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Danes pri zajtrku mama vpraša sestro, ki je na obezni praksi(šola se za kuharco) v enem lokalu, če ima na delovnem mestu vredu urejeno prehrano, da ni lačna, pa to, pa ji sestra odgovori:" Mah, super je, tt tedn pa ja jem ko mali bogec!"
(bogec=pomanjševalnica za Boga)
(bogec=pomanjševalnica za Boga)
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
sm00tka napisal/-a:Libido. napisal/-a:od bratranca žena pestva tri tedne staro hčerkico in reče: "ja upam da bo mela modre oči, drugače bo že malo sumljivo čigava je"
bratranec: "meni je že zdej sumljivo, ker nima zob .. me ful na soseda spominja"
haha temu sm se pa nasmejala
Ahahaaaaaaaaa, ta je pa res dobra .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
frendica gre dons delat izpit za avto pa sm rekla da greva pol ko nardi se pelat, pa je rekla da še ne bo mela izpita..
pol sm ji pa rekla da se lahk voziš tud z unim papirjem k ga dobiš
pa una: a si sure?
jst: ja, sej jest sm se tud 2 dni s tistim vozila
ona: ja, sam ti si že marskej nelegalnega nardila
pol sm ji pa rekla da se lahk voziš tud z unim papirjem k ga dobiš
pa una: a si sure?
jst: ja, sej jest sm se tud 2 dni s tistim vozila
ona: ja, sam ti si že marskej nelegalnega nardila
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Kolegica, urednica revije ene pač , je prijavila dans: ''Oooo, šit, pa lih pri župniku sem nekaj pozabila( za revijo), kaj če mi Boga na glavo nakoplje?'' ...jaz pa umrla od smeha...
Pol pa vidi kako se režim, pa pravi: Ja, no....on ima veze!
Pol pa vidi kako se režim, pa pravi: Ja, no....on ima veze!
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
En tip ko se menim z njim na msnju je meu neke izpade, pa skos nakazoval na seks itd..
js:ka maš zdj neke potrebne izjave:D
X:ja zbrihtat bi me blo treba
js:mhm eno klafuto rabiš..
x:lah klafuto tud..
če bo v konceptu
js:ka maš zdj neke potrebne izjave:D
X:ja zbrihtat bi me blo treba
js:mhm eno klafuto rabiš..
x:lah klafuto tud..
če bo v konceptu
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Bejba u temi "naslov komada" kot pomoč napiše besedilo pesmi:
Heh, ja, taka besedila so res redka (brez zamere bejba, nč slabga misnla).
estrella' napisal/-a:Besedilo pa gre nekako tak: oo ooo ooo oo
Heh, ja, taka besedila so res redka (brez zamere bejba, nč slabga misnla).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
no ta ni lih izjava tedna, amapk mogoče meseca nazaj, ugl js se temu še vedno smejem:
v oddaji Svet na kanalu A sta bila Jože Potrebuješ in Jernej Tozon, kao predstavitev novega člana, pa sta zapela eno pesem in pol Marko vpraša Jerneja: Saška Lendero je povezana z vami zato ker ste bili v njenem videospotu in vprašanje, ki ga imam za vas je, kje se bolje počutite, pri Čukih ali ob Saški Lendero?
pa reče Jernej: To je tako kot da bi me vprašal a se bolje počutim pri tebi ali pri Lili...
pa Marku ustreli: Jaz upam, da pri meni, ker drugače se vidiva tam zuni!
v oddaji Svet na kanalu A sta bila Jože Potrebuješ in Jernej Tozon, kao predstavitev novega člana, pa sta zapela eno pesem in pol Marko vpraša Jerneja: Saška Lendero je povezana z vami zato ker ste bili v njenem videospotu in vprašanje, ki ga imam za vas je, kje se bolje počutite, pri Čukih ali ob Saški Lendero?
pa reče Jernej: To je tako kot da bi me vprašal a se bolje počutim pri tebi ali pri Lili...
pa Marku ustreli: Jaz upam, da pri meni, ker drugače se vidiva tam zuni!
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
moja cimra je vedno govorila Upihni luč in enkrat je bla z nama v sobi še ena kolegica in cimra reče upihni luč, una pa se obrne proti luči in jo začne pihat, in ženska resna..mi smo pokale od smeha, potem je komi pogruntala kaj dela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]