Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Slovenski kotiček : MsN
Pa ni vsiljeni stavek, ampak vrinjeni stavek
Ceprav zdaj, ko se ravno ubadam z enim sranjem za faks, bi tudi sama rekla, da je pol stavkov ne le vsiljenih, ampak tudi posiljenih
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
lolitaa napisal/-a:Maudisa napisal/-a:V temi Najljubša glasba med ljubljenjem ...~NIA~ napisal/-a:tv je skor zmeri odprt..
Ne razumem kaj je tuki smešnega? [/quot
po sskj-ju: tv je prižgan
sam to so pač fraze, ki jih uporabljamo.. moj ati je skoz govoru, dej mi tist za prtiskat in je mislu dalinca
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Hehe na enmu roj.dnevu je en tip skos neki govoru, pa kolegica čist tiho prej bla, pol pa kr naenkrat reče: Dj murko u uste pa tih bot
Usi smo popadali
Usi smo popadali
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Morala sem dat spominsko kartico v mobitel pa nisem vedela, pol pa je prodajalec enemu zaklical: dj ga punci noter vtaken.
...Gonna fuck up your ego...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*hox* v temi kaj ji gre na živce:
Hvala da sm se dobr nasmejala
*hox* napisal/-a:Na žiuce mi gresta moji 2 sosedi, ker vsak dan piskata na piščalko in js ki nimam posluha vem, da nimata pojma.
Hvala da sm se dobr nasmejala
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Moja sošolka je popravljala test in ji je prfoksa rekla, da bo pisala v kabinetu, ne v razredu. Pa smo se zmenl, da nekomu pošlje sms in ji povemo odgovor.Pa reče prfoksa: No, če maš kšne plonkce jih dej vn. Pa jo sošolka pogleda pa reče: Ne, sam a morm telefon tud kle pustit :runterdrueck:
Umrla..
Umrla..
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mama mi je razlagala, da je blo ful neurje prejšn tedn in na koncu izjavla da "je tak dež lil, da je čez zaprto okno deževalo v hišo" lol
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov