Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Še ena v stilu prejšnje "reklamacije":
Se pravi, Toporišič, piši - propangandirati se !
*Mayflower: tkole, zdej je pa "čist prou" napisan .
bigboi napisal/-a:Vsaj nekaj Pa ne propangandiram se jaz, so me drugi
Se pravi, Toporišič, piši - propangandirati se !
*Mayflower: tkole, zdej je pa "čist prou" napisan .
Zadnjič spremenil Aloha, dne 22. Maj. 2008 9:41, skupaj popravljeno 2 krat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
small_star napisal/-a:Včeraj sva se z mojim šetala okoli marine v Portorožu, tam blizu pa je steza za gokart. In ravno so eni vozili gokart pa je rekel: Glej jih no... Glej glej tukaj za ovinkom bi ga prehitel 200 km/h. Pa tega tut... Uh ja... hitro bi šlo .... samozavesten pa je tale moj lepotec
In kaj je v tej izjavi smesnega?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, mogoče spet kšna iz skupine internih šal, za kere eni pozablajo, da razn njim in udeležencem tiste situacije, ostalim niso smešne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Aloha napisal/-a:Še ena v stilu prejšnje "reklamacije":bigboi napisal/-a:Vsaj nekaj Pa ne propangandiram se jaz, so me drugi
Se pravi, Toporišič, piši - propagandirati se !
Aloha, tukej si mu ti še mal popravla besedo, da je vsaj vidno, kaj je mislu. On je dejansko napisov propangandirati se, pol je propanganda
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Lady_T napisal/-a:Ryu napisal/-a:tema o samomoru:~NIA~ napisal/-a:raj se ubijem kot da nardim samomor
sm se pošten nasmejala tlele
samo baje, da na razumem... in sm šla na hitr še enkrat poste brat pa nism našla smisla te izjave...
beri: sarkazem, zajebancija, preneseni pomen besed.... itk d ni blo resn mišlen, izpadl je pa pošten smešno
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
ryu10kyu:
V temi what not to wear o rimljankah (oz. wtf?)
V temi what not to wear o rimljankah (oz. wtf?)
Meni se pa zdi da te barbarke pašejo ravno debeluškam
Suhice so za druge scene...barbarke pa spadajo v rang debelušk...vsaka suhica ki bi jih nosila bi si mislil eek wtf...a te ni škoda za take grde šuhe punca
Zadnjič spremenil ×××CarTiKa×××, dne 23. Maj. 2008 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Isto kot gdo reče: ''vužgi dol luč''. To moja babica govori.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov