Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
V zadnji Oni je članek o tem kako Miša Molk skrbi zase in za svoje telo. In že sam naslov mi je prou : S telesom je treba lepo ravnati... (ona je pa res prva, ki se lahko pri tem oglaša )
In potem je tam fotka, ko se gleda v ogledalo s svojimi napihnjenimi ustnicami in pod sliko piše: Miša ne želi mučiti svojega telesa. Razvaja ga in mu daje vse kar mu godi.
Ok, če so to usi liftingi in kar spada zraven pol pa tud prou a ne Drugač pa naj dela vsak po svoje, sam takile članki so mi pa res mal smešni in polni sprenevedanja.
In potem je tam fotka, ko se gleda v ogledalo s svojimi napihnjenimi ustnicami in pod sliko piše: Miša ne želi mučiti svojega telesa. Razvaja ga in mu daje vse kar mu godi.
Ok, če so to usi liftingi in kar spada zraven pol pa tud prou a ne Drugač pa naj dela vsak po svoje, sam takile članki so mi pa res mal smešni in polni sprenevedanja.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Me z sošolkami smo pa danes ble lepo na pijački pa tak dve sta sedeli na soncu, midve z tadrugo pa v senci. Pa se začnemo menit, kako je kero vroče od sonca itd.. pa tista ena sošolka ki sedi na soncu pribije "Joj ei če, mene je še z očali vroče!"
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
iz teme priznam :
ryu10kyu napisal/-a:- da je tako čudno vreme...posledično visim doma
- opažam da se papagaj zaljublja vame...stalno me gleda s temi črnimi učki in opazuje, pa žvižga in išče mojo pozornost
...just breathe...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Včeraj sva se z mojim šetala okoli marine v Portorožu, tam blizu pa je steza za gokart. In ravno so eni vozili gokart pa je rekel: Glej jih no... Glej glej tukaj za ovinkom bi ga prehitel 200 km/h. Pa tega tut... Uh ja... hitro bi šlo .... samozavesten pa je tale moj lepotec
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jochie napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=17928
ker je reklamacija!
No ja, pa saj ji je delno upravičeno, ker je stara šele 13 let (čeprav bi reklamacijo in reklamo lahko že ločila, glede na to, da dandanes v teh letih že veselo seksajo).
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Mahagonij napisal/-a:Kerega si pa uporabila? Mogoce vilinski simbol za Retardiranost?^Sophie^ napisal/-a:Še kAtera PrakticiRa ViLinske siMBole? In deLuje? jaZ seM dNEs prVič poSkusila in me praV zaNIma... =D UpaM na ČimBolJše
omg
You want me to be something I can never ever be.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Foxy-lady napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Kerega si pa uporabila? Mogoce vilinski simbol za Retardiranost?^Sophie^ napisal/-a:Še kAtera PrakticiRa ViLinske siMBole? In deLuje? jaZ seM dNEs prVič poSkusila in me praV zaNIma... =D UpaM na ČimBolJše
omg
hahahaha, mene je tudi skoraj pobralo, ko sem to vidla
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
Mahagonij napisal/-a:Kerega si pa uporabila? Mogoce vilinski simbol za Retardiranost?^Sophie^ napisal/-a:Še kAtera PrakticiRa ViLinske siMBole? In deLuje? jaZ seM dNEs prVič poSkusila in me praV zaNIma... =D UpaM na ČimBolJše
oo fak pookam OT: v keri temi je blo too?
Loue me..i'm ž@bic@
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov