Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
dns en na enem forumu napiše pod temo najbolj ekstremen prostor za seks tale link : http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/n ... -seks.html in jz napišem...
hahaha =)
z vrtno mizo pa res ne nameravam =)
po tem pa še en post :
šele zj mi je kapnil...kako pa sploh nj bi?z uno lukno na sred jz nimam kj delat =D hmmm...=)
in zj me vsi zafrkavajo =)
hahaha =)
z vrtno mizo pa res ne nameravam =)
po tem pa še en post :
šele zj mi je kapnil...kako pa sploh nj bi?z uno lukno na sred jz nimam kj delat =D hmmm...=)
in zj me vsi zafrkavajo =)
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
ta vikend smo se selil in je itak bla cela žlahta pr nas, pa je fotr reku da bo še enga strica poklical. Ta stric je drgač polno zaposlen in skor skos pride par ur kasnej kukr oblub..
in ga pokliče, pa stric reče da bo pršu pomagat pol pa fotr nam: umaknte se zdej s ceste, kr bo s tako unemo pršu da nebo slučajno koga zbiv!!
alpa je klicav še svojga brata če lahk kombi prpele, pa praša: aja, a ti mormo prštimat malco al boš pršu že sit?
in ga pokliče, pa stric reče da bo pršu pomagat pol pa fotr nam: umaknte se zdej s ceste, kr bo s tako unemo pršu da nebo slučajno koga zbiv!!
alpa je klicav še svojga brata če lahk kombi prpele, pa praša: aja, a ti mormo prštimat malco al boš pršu že sit?
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
lolitaa napisal/-a:Ne vem kam spada tale situacija, vem samo da se je zgodilo nekje na morju, mi je pravu eden učeri in js sem hmal umrla od smeha.
A:Come ti chiami?
B:Massimo.É tu?
A:Minimo
prevod bi bil:
a:kako ti je ime?
b.max(isti pomen kot maximalen).pa ti?
a:min(imalen)
da boste vsi razumeli
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
lolitaa je napisal/a:
Ne vem kam spada tale situacija, vem samo da se je zgodilo nekje na morju, mi je pravu eden učeri in js sem hmal umrla od smeha.
A:Come ti chiami?
B:Massimo.É tu?
A:Minimo
prevod bi bil:
a:kako ti je ime?
b.max(isti pomen kot maximalen).pa ti?
a:min(imalen)
da boste vsi razumeli
v italijanščini je bolj smešno
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
naša profesorca matematike danes ko se je z eno sošolko pogovarjala kdaj bo vprašana reče da bo vprašana na OUP v ponedeljek 7.uro.
sošolka: ja sam js nimam velik časa bomo mogl bit hitri. mam pol trening.
profesorca: ja saj jaz se tui potem s kolegicami dobim nakavi, potem grem pa bomov na trening.
sel razred se je začel režat
in tko pol še reče : je treba velik trenirat da lepi otroci ratajo.
sošolka: ja sam js nimam velik časa bomo mogl bit hitri. mam pol trening.
profesorca: ja saj jaz se tui potem s kolegicami dobim nakavi, potem grem pa bomov na trening.
sel razred se je začel režat
in tko pol še reče : je treba velik trenirat da lepi otroci ratajo.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
Danes je pogovor na kavi nanesel na Nizozemsko in tamkašnja mesta. Pa reče kolega, ki je že bil tam in da je ful lepo in da je med drugim bil tudi v Haagu. Kolegica pa ga naenkrat vpraša, kak je prišu iz Nizozemske v Irak; pa nam seveda nič jasno, pa reče ona: "Aja, js sm pa skoz misla, da je Haag v Iraku."
-
Alygator - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
- Kraj: SLOVENIJAAA
ka bi rad šel na wc z menoj al sam spremstvo rabiš? (prfoksa men k vprašam če se lahk sprehodim do wc-ja) SWAŠTA
Life is too short to spend hoping that the perfectly arched eyebrow or hottest new lip shade will mask an ugly heart x3
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Izjava mojega dragega:
Na začetku si se mi zdela zelo zadržana, zdaj pa si 100x bolj pokvarjena kot jaz .
Sem se morala iz srca nasmejat. Sicer sva pa si enaka: oba pokvarjena .
Na začetku si se mi zdela zelo zadržana, zdaj pa si 100x bolj pokvarjena kot jaz .
Sem se morala iz srca nasmejat. Sicer sva pa si enaka: oba pokvarjena .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
swim girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Boris v temi: Predstodki se kažejo preko provokacije
Skor umrla od smeha
Boris napisal/-a:S tistim o dreku se absolutno ne strinjam. Nikogar, ki je že čisto v dreku, ne moreš tlačiti v drek, lahko ga le mešaš po dreku. To, kar pa skušam jaz delati, je, da ga spravim ven. Ampak zna pa to biti boleč trenutek, saj ko plavaš v dreku, dreka ne vohaš, ko pa ti glava pride ven, ga zavohaš in močno smrdi
Skor umrla od smeha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov