Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Picaboo napisal/-a:dorothea napisal/-a:neki mamo narobe s telefonom in mami kliče na telekom in se pogovarjata z enim majstrom in mt prbije da mamo mi analno linijo. jst pa zraven tok u smeh. bog ve kaj si je un mislu
ta je dobra
ta ga tud men čist zmaga.
Ena moja kolegica dela pr mobitelu in enkrat kliče ena bejba in ni znala pogledat kok keša ma na računu. Pa kolegica njej razlaga:
"Pritisnete zvezdica, 1,2,3, lojtra in kliči."
Gospa pa njej nazaj:
"Kako ste rekla? snežinka, 1,2,3, snežinka?"
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^
Jst sm mela pa bivšga iz Kranja, moja stara mama je pa iz Poljanske doline in ma tist značiln narečje...pa mu enkrat reče, da je šleva (kao da je mal trapast, ampak to tko u hecu), on pa men čist potih nazaj:"Kje mam šlivo?!?"
Al pa moj tip zadnč prbije:"Faaak, dons se morm pa nujn pobrit, počutm se, k da mam ježa med nogam!"
Jst sm mela pa bivšga iz Kranja, moja stara mama je pa iz Poljanske doline in ma tist značiln narečje...pa mu enkrat reče, da je šleva (kao da je mal trapast, ampak to tko u hecu), on pa men čist potih nazaj:"Kje mam šlivo?!?"
Al pa moj tip zadnč prbije:"Faaak, dons se morm pa nujn pobrit, počutm se, k da mam ježa med nogam!"
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
oh te stare mame in mobiteli...
moja mama je pa enkrat klicala na 123 koliko denarja ima še na računu (na kartici) in odzivnik po telefonu pove: vaše stanje na mobitelu je ..... kmalu napolnite svoj mobi račun. in moja mama reče v telefon: ja hvala bom napolnila.
moja mama je pa enkrat klicala na 123 koliko denarja ima še na računu (na kartici) in odzivnik po telefonu pove: vaše stanje na mobitelu je ..... kmalu napolnite svoj mobi račun. in moja mama reče v telefon: ja hvala bom napolnila.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, stare mame bi loh kr svojo temo mele .
Naša je taka, da jamra že odkar pomnem, da bo umrla, da je bolana, da nč ne vid, nč ne sliš, skratka, "na konc" je že saj dvejst let ...
Enkrat pr ns na obisku.
Mami ji da plašč, ga pomaga oblečt. Ona neki blebeče in jadikuje umes, kr naenkrat pa panika, da kje je njen plašč.
In ji mami reče: "pa sej ste ga lihkar oblekla",
ona pa: "ah, dej dej, nč nism lepa" ...
Naša je taka, da jamra že odkar pomnem, da bo umrla, da je bolana, da nč ne vid, nč ne sliš, skratka, "na konc" je že saj dvejst let ...
Enkrat pr ns na obisku.
Mami ji da plašč, ga pomaga oblečt. Ona neki blebeče in jadikuje umes, kr naenkrat pa panika, da kje je njen plašč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
sokolja napisal/-a:oh te stare mame in mobiteli...
hahaha
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
mily napisal/-a:^^ Pri starejših zna bit to sploh problem. Je hotla moja oma enkrat sama nafilat mobitel (ma na kartice) in kliče 123 in posluša kaj mora nardit, (vtipkat 13mestno št. in pritisnat lojtro), pa oma tko na glas, kam nej dam lojtro?
-
Abby - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Celje
Aloha napisal/-a:Heh, stare mame bi loh kr svojo temo mele .
Enkrat pr ns na obisku.
ok tule sm se pa res nasmejala
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
^^ Aloha, tvoja stara mama jih pa strela!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Se doma nekaj menimo, kako prodajo več vstopnic za dogodke, kot je kapaciteta prostora pa foter pribije: "ja sej pri nas so na Primorskem nekaj dol zaprli." Pa pravi brat: "kaj to?" Pa foter: "Ma oni ravijoli " Mi2 z bratom sma skoro umrla zraven kak sma se mu smejala. Seveda je mislil na Ambasado Gavioli.
Enkrat pa je tud moji kolegici ponudil After Shave, mislil pa je na AfterEight.
Enkrat pa je tud moji kolegici ponudil After Shave, mislil pa je na AfterEight.
Lahko imam vse.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
ena od danes...se vozimo v avtomobilu pa sedi žena na sopotnikovi strani mož pa vozi...in ona ves čas počasi počasi medtem ko smo vozili po avtocesti...pa res ni vozil hitro...pa pribije mož medtem ko žena govori počasi, počasi,....ma kaj gremo raje peš??????
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Danes zjutraj jaz opazim da se je babici spet napravil cel kup revij in časopisov, ki so za vreči stran.
Brskam po časopisih in rečem...babica kaj če bi midva malo selekcijo naredila.
Ona mi hladokrvno odgovori nazaj: Kaj a naj te ubijem ali kaj?
Brskam po časopisih in rečem...babica kaj če bi midva malo selekcijo naredila.
Ona mi hladokrvno odgovori nazaj: Kaj a naj te ubijem ali kaj?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov