Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pri slovi smo delal dans v šoli eno pesmco od Gradnika, pa prfoksa sprašuje, česa si ženske oz. ženska v tej pesmi želi..
Sošolec: Ženske hočjo sam dildota..
(neki v tem smislu)
Sošolec: Ženske hočjo sam dildota..
(neki v tem smislu)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
par hudih izjav iz fantovega razreda v šoli ...
spodi je napisana vsaka zase.
-(napaka v berilu)
Kiki : To je zavajanje otrok. To bo treba prjavt ministrstvu za šolstvo!
-Anja : Kok morš met dnarja, da v gradu žviš?
-Slovarca : Joj mene je blo kr mal sram k je moj oče šu na govorilne ure. Je cel dan po šoli isku g. Kosa, namest g. Škerjanca; pa sm mu 100-krat povedala, da se Škerjanc piše. On si je pa sam to zapomnu, da je en ptič.
-Špela: Vbistvu, ko en umre, veš da je umru.
-Slovarca (bere pesem): Ona si je haljo slekla...
Fajs: A so kšne slike notr?
-(beremo Hlapce)
Slovarca: Berovič, dej bodi kmet.
-Slovarca: A je kdo prebral Siddharto?
Fajs: Jst mam cd doma.
-(v klas pride Jelenova z boni za kosilo)
Seifert: O, hrana!
Jelenova: A zgledam k sendvič?
-Živa: A veš, da sm skor mela prometno?
Iris (začudeno): A z avtom?
-(anglarca daje minuse, ker nimamo knjig)
Fajs: Jst mam tako knijigo k jo sam jst vidm.
-(čist tišina v razredu, Martini zakrul v želodcu)
Anglarca: Somebody is hungry!
spodi je napisana vsaka zase.
-(napaka v berilu)
Kiki : To je zavajanje otrok. To bo treba prjavt ministrstvu za šolstvo!
-Anja : Kok morš met dnarja, da v gradu žviš?
-Slovarca : Joj mene je blo kr mal sram k je moj oče šu na govorilne ure. Je cel dan po šoli isku g. Kosa, namest g. Škerjanca; pa sm mu 100-krat povedala, da se Škerjanc piše. On si je pa sam to zapomnu, da je en ptič.
-Špela: Vbistvu, ko en umre, veš da je umru.
-Slovarca (bere pesem): Ona si je haljo slekla...
Fajs: A so kšne slike notr?
-(beremo Hlapce)
Slovarca: Berovič, dej bodi kmet.
-Slovarca: A je kdo prebral Siddharto?
Fajs: Jst mam cd doma.
-(v klas pride Jelenova z boni za kosilo)
Seifert: O, hrana!
Jelenova: A zgledam k sendvič?
-Živa: A veš, da sm skor mela prometno?
Iris (začudeno): A z avtom?
-(anglarca daje minuse, ker nimamo knjig)
Fajs: Jst mam tako knijigo k jo sam jst vidm.
-(čist tišina v razredu, Martini zakrul v želodcu)
Anglarca: Somebody is hungry!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Danes se sšolci pogovarjajo, pa pravi prvi:"Katka, pa se je nekam spremenila ... Prej je samo bluzila, zdaj je pa na preverjanu (pred testom) imela 18 točk (kar je 2ka)."
Pa pravi drugi:"Ja, saj to so bile glive ... Sebe in svojo zgradbo pa menda že pozna??!!???"
Ja, svinjska ...
Aha, pa še ena iz lubekovega razreda, ki mi jo je povedal ...
Sošolka je dobesedno blont, kar dokazuje iz dneva v dan ... Pa so se 1x pogovarjali, kako to, da so črni skoraj vsi tako debeli, ko pa nimajo hrane, reveži itd. Pa reče ona:"Ja, saj če pa tako (in začne usta odpirati in zapirati, kot bi zrak požirala - hlasta za zrakom) zrak požirajo."
Pa pri slovenščini so obravnavali K. D. Kajuha, pa pravi lubi:"Ja, Kajuh pa je živel v naši ulici." (seveda mišljeno kot šala, kar so vsi razumeli ... lubi je namreč doma na Kajuhovi ulici ... ) in potem spet druga blont sošolka:"Ja, ti že veš, ko pa imaš Stezice! Jaz pa nevem, ker jih nimam." (Stezice - Stezice do besedne umetnosti; knjiga za književnost)
Pa pravi drugi:"Ja, saj to so bile glive ... Sebe in svojo zgradbo pa menda že pozna??!!???"
Ja, svinjska ...
Aha, pa še ena iz lubekovega razreda, ki mi jo je povedal ...
Sošolka je dobesedno blont, kar dokazuje iz dneva v dan ... Pa so se 1x pogovarjali, kako to, da so črni skoraj vsi tako debeli, ko pa nimajo hrane, reveži itd. Pa reče ona:"Ja, saj če pa tako (in začne usta odpirati in zapirati, kot bi zrak požirala - hlasta za zrakom) zrak požirajo."
Pa pri slovenščini so obravnavali K. D. Kajuha, pa pravi lubi:"Ja, Kajuh pa je živel v naši ulici." (seveda mišljeno kot šala, kar so vsi razumeli ... lubi je namreč doma na Kajuhovi ulici ... ) in potem spet druga blont sošolka:"Ja, ti že veš, ko pa imaš Stezice! Jaz pa nevem, ker jih nimam." (Stezice - Stezice do besedne umetnosti; knjiga za književnost)
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
danes nismo dobili na soli pri anglescini učilnice frej, ker so meli nižji letniki bio-vaje.. no anyway.. in smo bli na hodniku, in je igral sosolec Đapi eno igrco na računalniku... pride foxa do njega, ker smo v višjem štuku našli prosto učilnico:
"... a se lahko prosim ubiješ, da bomo lahko šli?"
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
sQo`` napisal/-a:danes nismo dobili na soli pri anglescini učilnice frej, ker so meli nižji letniki bio-vaje.. no anyway.. in smo bli na hodniku, in je igral sosolec Đapi eno igrco na računalniku... pride foxa do njega, ker smo v višjem štuku našli prosto učilnico:
na keri šoli si ti?? (a si slučajn šuba, 2.b?)
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Sigurno, a je igral une črvičke??
HASTA LUEGO
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mati neki sprašujejo brata kam gre, do kdaj bo tam pa tko.. Pa ga vmes vpraša: "S kom pa greš to? S punco, fantom, prjatli?"
Hotla je prašat, če gre s prjatli moškega al ženskega spola, izpadlo je pa k da ga sprašuje, če gre s tipom.. Jaz pa valda smeeeh..
Hotla je prašat, če gre s prjatli moškega al ženskega spola, izpadlo je pa k da ga sprašuje, če gre s tipom.. Jaz pa valda smeeeh..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
classy napisal/-a:sQo`` napisal/-a:danes nismo dobili na soli pri anglescini učilnice frej, ker so meli nižji letniki bio-vaje.. no anyway.. in smo bli na hodniku, in je igral sosolec Đapi eno igrco na računalniku... pride foxa do njega, ker smo v višjem štuku našli prosto učilnico:
na keri šoli si ti?? (a si slučajn šuba, 2.b?)
slučajno
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
tole me je spravlo v smeh:
Evelin napisal/-a:Jaz pa ne bi nikoli nosila:
-hlač na korenje
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Jst v Berlinu na letališču, ko smo se hotel slikat: "Ej, lej, bom jst nejprej to žensko slikala s fotoaparatom, potem ji ti reč, če nas ona hoče slikat. In, če mi bo slučajen ukradla fotkiča, bomo mel njeno sliko!" Jaaaao, pa drgač nism blond!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
<<jopica ti je padla, pazi na tleh je, da neboš iskala pa gor stopla<<
by moja nora sošolka
by moja nora sošolka
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
Kdo je na strani