Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
MilkyWay napisal/-a:over mura moving cake
pa nehi no komi čakam, da kakšnega tujca vprašam, če je že poskusil slovensko narodno jed- prekmursko gibanico
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
*skurjena sm na fertik (premal spanja!), v faco zgledam taka, k da bi mi konj u glavo prdnu!
ahahaha Aja, avtorske pravice so pa od Yazmeen, od koga druzga pa!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Prej smo bli na obisku in jedli. Pa moj stric nese tisto sladico v usta,poleg pa še neke htel povedat in....pade njemu tisto na tla. Pa reče:"Bodi tiho ko lapleš" mislo je pa bodi tiho ko ješ.S testo sva se tak smejale.
Že en cajt pa še ena taka izjava,ko smo se nasmejali.Smo meli vaje in nam asistentka začne sredi ure kar nekaj razlagat.Pa govori kak so bli enkrat na večerji in gledli,kaj bodo naročli za jest in pol reče,da je ena ženska vprašala:"Kaka žival te lazanja je?"
Že en cajt pa še ena taka izjava,ko smo se nasmejali.Smo meli vaje in nam asistentka začne sredi ure kar nekaj razlagat.Pa govori kak so bli enkrat na večerji in gledli,kaj bodo naročli za jest in pol reče,da je ena ženska vprašala:"Kaka žival te lazanja je?"
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^Ta je pa podobna, k od mojga sodelavca, ki je kao ful hud tip, oh in sploh najbolši in je hotu zravn še duhovit izpast...pride do mene in me vpraša, če vem za kšno dobro restavracijo, pa mu jst rečem, da mi je všeč ena pač, kjer majo italijansko hrano. In on men:"Ja in kaj dobiš še kej za jest razn pizz pa to?" in mu rečem, da vse živo ane, razne testenine, kot so špageti, lasanja, njoki..., pa mi prbije:"Njoki? A pa jih vsaj dobr skuhajo, al so še na pol živi???" Pa on je to resn mislu Bumbar!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
jullia_ napisal/-a:iluzija napisal/-a:Samo ne živet v iluziji.
Iz ene teme v čustvih. Meni se prav simpatično zdi
Ojoj jullia_ - po eni strani sem prav zanalašč napisala, ampak hkrati mi je pa to prvo padlo na pamet, ko sem prebrala tisto težavo .
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Bloodelf napisal/-a:Nikol ne bom razumela folka, k gre nekam ven, kjer je množica ljudi, v navadni trenirki Še bolj pa ne razumem folka, ki v njih pride v razne nakupovalne centre Mene bi blo sram!!!
boga srota... njo bi blo sram it v trenirki v trgovino.. ohejej ...
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Pikica18 v temi "Lojnica?"
Men je smešn.. Pa brez zamere, Pikica18 Sm se supr nasmejala!
Pikica18 napisal/-a:... skratka, tm nekje na bikini predelu, še mal bl proti notranjsoti, se mi je nrdila ena bulca. koža je videti zelo napeta in dokaj rdeča. boli samo na močnejši dotik, no na normalen dotik.
predvidevam da gre za nek "ogromen" mazol ki mora dozoreti ali pa celo za lojnico. stvar je velika kot recimo EN CENT (lol kera primerjava) in ...
Men je smešn.. Pa brez zamere, Pikica18 Sm se supr nasmejala!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Moja sošolka me je 1x prašala pred profesorco (u prvi klopi smo ble) če ji dam malo VODKE (misnla je na vodo, sam da je rabla "pomanjševalnico") in se profesorca v trenutku obrne in nas je pogledla z unim pogledom "kajs e pa vidve gresta?" sej pole je opazla da je uzela sošolka v roke flaško vode..
Je pa blo videt da bi profesorca najrajš pohovala tisto vodo
Je pa blo videt da bi profesorca najrajš pohovala tisto vodo
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
v šol smo se menil za mat.ples, da nebi vina kupil pr unmu k bo večerjo prpravu ampak da ga gremo iskat v vipavo in ga bi mi spotoma nosil na mize.. pol profesorca:
"pa a so vam starši zato kupovali gvante da boste z njimi bli naslonjeni na avtobus in pili tisto goščo"
pa druga njena izjava o tem da mormo ostat v dvorani do konca skupaj s starši: "pa fantje, ni lepšega za starše kot videt na plesišču svoje otroke. da ne bodo potem punce same kačo plesale "
"pa a so vam starši zato kupovali gvante da boste z njimi bli naslonjeni na avtobus in pili tisto goščo"
pa druga njena izjava o tem da mormo ostat v dvorani do konca skupaj s starši: "pa fantje, ni lepšega za starše kot videt na plesišču svoje otroke. da ne bodo potem punce same kačo plesale "
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Učer sva s fantom gledala BB. Pride zadnji stanovalec not(arabec)..pa reče lubi:Zdej pa ko so usi zbrani, se bo pa arabc razstrelu
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Damyanchyka napisal/-a:Učer sva s fantom gledala BB. Pride zadnji stanovalec not(arabec)..pa reče lubi:Zdej pa ko so usi zbrani, se bo pa arabc razstrelu
ej ne mors verjet, moj je enako reku. pa dodal je še: za Alaha
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov