Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
^^hahaha, tale od Alohe je pa res huda!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Urshay napisal/-a:prof. pri uri SLO govori teme ki jih moremo vedet. pa pravi da si naj pisatelje pa pesnike zapišemo da bomo vedli kaj se učiti. pa pravi Kajetan Kovič. enemu sošolcu pa ni blo jasno kdo ali kaj je to, pa gre k prof. pa ji pokaže zvezek pa vpraša če je prav napisano. prof. pa v smeh, sošolec je v zvezku namreč mel napisano: kaj je tankovič?
Moja sošolka bla prašana slovo.. p jo praša.. kdo je (neki nwm kaj)..?
Pa sošolka ko iz topa: KUMERDIJA!!!
(ubistvu je kumerdej)
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moja kolegica je šla učeri žurat in mi dons razlaga, da jo je en pecu in da je biu ful grd. Pa mi zabije: Jao še plunla ga ne bi, kaj šele kej druzga!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Midve s sestrično sva ga šle enkrat žurat in sva se pred tem pr njej najedle in sicer sva jedle hrenovke. In pol ji tm v tistmu lokalu čist suvereno rečem:"A si kej vidla Sandija (en bivši s kerim sva mal pred tem nehala), da mu rignem hrenovke u glavo???"
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:Midve s sestrično sva ga šle enkrat žurat in sva se pred tem pr njej najedle in sicer sva jedle hrenovke. In pol ji tm v tistmu lokalu čist suvereno rečem:"A si kej vidla Sandija (en bivši s kerim sva mal pred tem nehala), da mu rignem hrenovke u glavo???"
ooooooo ta je res grda
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
igramo s prjatli remi....js sm pa začetnik ne.....in sm se js namenla da se bom odpra in vržem dol lestvico vseh možnih barvu in vseh možnih vzorcu....frendi so se metali s stola ej....v resnici pa bi mogla nrdit lestvico iz enake barve in simbolu....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov