Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A je to smešna izjava ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Damyanchyka napisal/-a:A je to smešna izjava ?
Men FUUUUL, pa še resnična povrhu
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sm misla,da se spet kej ne strinjaš z mano No sam,da je..Bi not še kej napisala u uno temo..sam res nima smisla..konc OT!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Lara je v temi kdo/kaj vam gre na živce napisala:
OK no, tale izraz pa res prvič slišim. Vseeno pa ja, tudi meni gredo takšne ženske na živce, če smo že pri tem.
ženske, ki se zanalašč zanosečijo s tipom, samo da bi ga obdržale.
OK no, tale izraz pa res prvič slišim. Vseeno pa ja, tudi meni gredo takšne ženske na živce, če smo že pri tem.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Aloha napisal/-a:Ni baš neka izjava, ampak men je blo smešn ...
NIA u temi "Katera oseba z foruma se vam zdi najbolj zanimiva" našteva najljubše, u masi ush pa mal pozab, kako je kšni "ime" in tko "odkrije" novo kozmo kuro, imenovano Yazzimen (ki je u resnici Yazmeen) .
Pa brez zamere, Nia.
ja sej sm vrjetno še kiro narobe prebrala, sploh če majo dougo ime use z malmi črkami..
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mi smo bli včeri s kolegi zuni, pa me spet zafrkavajo neki da kak si nism v Ameriki nobenga našla, pol pa reče en da nej grem kej v Anglijo pogledat, da mogoč je tam kej, in pol tak reče "mogoč bi ti bil pa princ Charles všeč", js pa nism dobr slišala ker je blo kr glasno, pa rečem "sm ti že 100x povedla da men črnci niso všeč" heh . Ful je smešno izpadlo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Boa napisal/-a:[Slabo]
Nažrla sem se k svina in bom spet trebuh not tiščala met seksom kar bo privedlo do spučanja neprijetnih zvokov iz moje tamale
hahaha, sorry,sam men je smešn.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Sekhmet napisal/-a:zarad heksnšusa pa ne boste mogle obrnt glave, torej ne boste mogle videt nasada pomaranč, ki se bohoti v ogledalu, kjer bi mogla bit čvrsta, napeta in gladka ritka.
V temi premagani celulit. Temu sm se pa ornk nasmejala
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
v temi ljubezen in seks/Vaš fetiš...
*purple* napisal/-a:stiskanje jajčk Pa masiranje ritke in držanje za njegovo rit celo noč, če spiva skupej
Sekhmet napisal/-a::rofl: ljubkovalno te kliče pa klop, ane?!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Boa napisal/-a:Slabo
Nažrla sem se k svina in bom spet trebuh not tiščala met seksom kar bo privedlo do spučanja neprijetnih zvokov iz moje tamale
hm ...Tanja__ napisal/-a:Prodam 62 Tuševih zvezdic (ali manj). Veljavne do 7.3.2008.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Beseda nanese na Mišota iz bara in reče ena kolegica: matr je on en mali čevap
Houd de wereld tegen
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
rokometašica v temi Moda:
odlična ideja, punca!
Ojla! A mi lahko kira pomaga, pozna kira Petra Hrvatina? Kok je leeep* A ma punco*
odlična ideja, punca!
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
dons s fantom parkirava avto pa je biu lih moj fotr zuni..
pa začne fotr hvalt fantov avto kok je lep pa zglancan.. pa rečem: ja poglej kok je lep pa neč potoučen pa zriban pa odgnen pa zmajan.. pa še starejš je od tvojga!!
fotr: ja, ker ga ne voziš ti
pa začne fotr hvalt fantov avto kok je lep pa zglancan.. pa rečem: ja poglej kok je lep pa neč potoučen pa zriban pa odgnen pa zmajan.. pa še starejš je od tvojga!!
fotr: ja, ker ga ne voziš ti
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Dons je pršu en tip na zaslišanje, pa je zgrešu sobo in je pač vprašu, kam mora it ... in mu sodelavka pove, da ena vrata naprej, pa tip gre vn pa koj nazaj pride ... in reče: Gospa, a grem lahko mal na stranišče? Mam prebavo z motnjam, pa bom mogoče mal zamudu ...
Jst sm jokala od smeha
Jst sm jokala od smeha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov