Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hehe, če je pa smešno. Jaz pa imam eno prigodo od danes na delu. Šefica je imela stranko in ko je ta odšla, je zavila z očmi in rekla: "Pa kaj vse ženke morajo iti domov na posvet oz. po blagoslov moža, da bodo vedele, kaj rezervirati?" (govora je o rezervaciji potovanja) To je povedala na tako smešen način, da se še zdaj smejim, če se spomnim. Čeprav je logično, da se moraš pogovoriti s partnerjem o tem kam iti na potovanje.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Yaz in ena izmed njenih svetovnih izjav:
komi čakam smučanje v soboto, sicer bom sam navijačica, ampak vseen...najbol, da se lotm izdelovanja transparentov "dejmo šefko, navijam zate...pa btw, maš res dobro rit!"
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
*purple* napisal/-a:classy napisal/-a:onasladka3 napisal/-a:Jochie napisal/-a:onasladka3 napisal/-a:Jooj jaz mam tudi hud problem.V nedeljo moram tastu pa tasci skuhat kosilo pa sploh ne vem kva naj jim skuham .Help mi. Med tednom bi že vedla kva naj jim skuham ne pa v nedeljo.Pišite tle ali pa pod sporočila.Ze v naprej hvala.
puranov zrezek na posteljici od rukole, namočene v strihnin ter s pomarančno omako!
Pa kaj mas recept mogoce?
podganji strup
Strihnin would do
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Enkrat še v SŠ smo šle s kolegicami po pouku na pijačo in vsi bari so bli zasedeni in smo ble prisiljene it h šiptarju in tko se vsedemo in pride natakar:kaj boste?
kolegica:čaj
natakar:kakšen?
kolegica:kere pa mate?
natakar:sadne
kolegica:potem bom pa borovnica
natakar:nimamo tega
kolegica:ja no kere pa
natakar:jagoda vanilja
ja,mi smo umrel od smeha
kolegica:čaj
natakar:kakšen?
kolegica:kere pa mate?
natakar:sadne
kolegica:potem bom pa borovnica
natakar:nimamo tega
kolegica:ja no kere pa
natakar:jagoda vanilja
ja,mi smo umrel od smeha
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
en kolega v službi:
je nea mašina, k zveže škatle z enim trakom in k traka zmanka, ga je treba zamenjat. in sodelavc vse lepo zrihta, samo še en konc traka bi mogu dat v mašino, k bi pol un trak potegnila naprej in bi delal. njemu pa ni in ni šlo. pol pa pride vodja čist razpizden pa se dere, da če nč ne zan. sodelavc se pa zadere: "ja pa če ga ne morm not dat, če ga pa dam, mi ga pa ne povleče!" to je blo zanimiv slišat, k večina sploh ni vedla zakaj se gre. je biv še cev dan smeh na njegov račun
je nea mašina, k zveže škatle z enim trakom in k traka zmanka, ga je treba zamenjat. in sodelavc vse lepo zrihta, samo še en konc traka bi mogu dat v mašino, k bi pol un trak potegnila naprej in bi delal. njemu pa ni in ni šlo. pol pa pride vodja čist razpizden pa se dere, da če nč ne zan. sodelavc se pa zadere: "ja pa če ga ne morm not dat, če ga pa dam, mi ga pa ne povleče!" to je blo zanimiv slišat, k večina sploh ni vedla zakaj se gre. je biv še cev dan smeh na njegov račun
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Po koncu obilne večerje, je imela moja mami tako svetovno izjavo, da sem skor umrla od smeha:
jaz: "Joh, kak sem se najedla. Bo moj spet rekel "Claudy, kak si mehka" "
pa reče mami: "Ti mu pa reči "Ja, jaz sem mehka, ampak moja mami je kot vodna postelja" "
jaz: "Joh, kak sem se najedla. Bo moj spet rekel "Claudy, kak si mehka" "
pa reče mami: "Ti mu pa reči "Ja, jaz sem mehka, ampak moja mami je kot vodna postelja" "
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ni baš neka izjava, ampak men je blo smešn ...
NIA u temi "Katera oseba z foruma se vam zdi najbolj zanimiva" našteva najljubše, u masi ush pa mal pozab, kako je kšni "ime" in tko "odkrije" novo kozmo kuro, imenovano Yazzimen (ki je u resnici Yazmeen) .
Pa brez zamere, Nia.
NIA u temi "Katera oseba z foruma se vam zdi najbolj zanimiva" našteva najljubše, u masi ush pa mal pozab, kako je kšni "ime" in tko "odkrije" novo kozmo kuro, imenovano Yazzimen (ki je u resnici Yazmeen) .
Pa brez zamere, Nia.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
zadnič sm bla pr enih frendih, k majo 1-letno staro punčko...
njen tata: "dej mi lupčka!" in mala mu da lupčka...pa spet: "dej mi lupčka!", in mala mu spet da lupčka...in tko naprej kr neki cajta...pole ga pa js prašm: "Kako si jo pa to navadu?
On: "z briketi!"
njen tata: "dej mi lupčka!" in mala mu da lupčka...pa spet: "dej mi lupčka!", in mala mu spet da lupčka...in tko naprej kr neki cajta...pole ga pa js prašm: "Kako si jo pa to navadu?
On: "z briketi!"
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Damyanchyka v temi "kdo/kaj vam gre na živce"
Damyanchyka napisal/-a:Tema o debelosti,k je kr neki..pa se babe pričkajo k ene kure not
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov