Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
metuljčica* napisal/-a:Spet purple in njeno diplomatsko izražanje:*purple* napisal/-a:ja sam tangice se ti lohk ob ritno luknjo drgnejo in si je lohk tista ki jih nosi slabo rit ubrisala
Ja ta mora biti pa dost nemarna Bruh
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
onasladka3 napisal/-a:Jochie napisal/-a:onasladka3 napisal/-a:Jooj jaz mam tudi hud problem.V nedeljo moram tastu pa tasci skuhat kosilo pa sploh ne vem kva naj jim skuham .Help mi. Med tednom bi že vedla kva naj jim skuham ne pa v nedeljo.Pišite tle ali pa pod sporočila.Ze v naprej hvala.
puranov zrezek na posteljici od rukole, namočene v strihnin ter s pomarančno omako!
Pa kaj mas recept mogoce?
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
^^ hmm .. sej mislm da ni biu to najbl smešn del
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
classy napisal/-a:onasladka3 napisal/-a:Jochie napisal/-a:onasladka3 napisal/-a:Jooj jaz mam tudi hud problem.V nedeljo moram tastu pa tasci skuhat kosilo pa sploh ne vem kva naj jim skuham .Help mi. Med tednom bi že vedla kva naj jim skuham ne pa v nedeljo.Pišite tle ali pa pod sporočila.Ze v naprej hvala.
puranov zrezek na posteljici od rukole, namočene v strihnin ter s pomarančno omako!
Pa kaj mas recept mogoce?
podganji strup
-
Urshay - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2007
v srednji šoli smo meli 2 uri matematike. pri prvi uri smo se učili polinome, potem smo meli odmor. med odmor pa je sošolec na tablo napisal " nori na poli(nime)". ta napis je ostal cel odmor na tabli. ko smo pa začeli z poukom, pa je ena sošolka prav pametno vprašala: "to je nov naslov?!" pa cel razred v smeh
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
učeri pelem nono domov pa ji razlagam da so me na brezouci ustavl policaji in da sm mogla pihat..
in nona cela ogorčena: Ja vidiš zdej. So verjetno vidli de taka mlada punca vozi tak velek auto! Tebe tata nebi smeu pustit tega auta!!
Ja nona, zih to gledajo kok je kdo star pa kašn avto ma!
in nona cela ogorčena: Ja vidiš zdej. So verjetno vidli de taka mlada punca vozi tak velek auto! Tebe tata nebi smeu pustit tega auta!!
Ja nona, zih to gledajo kok je kdo star pa kašn avto ma!
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Aloha napisal/-a:Argh, da mi je met enga zjahanga đipa z "okoujem", bi ji uno drvarnco od auta tko lepo obdelala, da bi jo sam še autovleka na deponijo odvlekla, krotilda ena smrdljiva
Jst sm se DEJANSKO zvrnla s stola
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
~Papillon~ napisal/-a:Aloha napisal/-a:Argh, da mi je met enga zjahanga đipa z "okoujem", bi ji uno drvarnco od auta tko lepo obdelala, da bi jo sam še autovleka na deponijo odvlekla, krotilda ena smrdljiva
Jst sm se DEJANSKO zvrnla s stola
AHAHAHA, me too. Kakšen podroben opis, sem si kar v živo predstavljala kako bi to ona izvedla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov