Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Včerej zvečer cela družina skupaj z mojim fantom sedimo za mizo in zazvoni telefon. Se jz lepo javim, pa prav ena ženska, da bi rada mojo mami dobila, moja mami pa ni hotla z njo govort, ker je misnla, da je ena druga. Ona men nakaže, da naj kao rečem, da je ni doma, v tistem pa sliš po glasu, da jo ena druga kliče pa da bi se z njo pogovarjala, pa mi prav čist potih, dej reče da jo pokličem nazaj. Pol pa jz rečem: ja, je rekla, da vas pokliče nazaj. Lahko noč. V tistem so moji začel umirat, jz pa blage veze nisem mela kva sm narobe nardila
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Haha, kera dobra Je*at ga, včasih se nevede izdamo.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Prejle smo bli pr eni kolegici na obisku, k ma trenutn ene probleme in je pač par pijačk spila in pol ji je čist zamoril sceno in se je začela res jokat, pa se je pomojem pol ure jokala in je živ bog ni mogu umirit. Noče pa, da kdo zve za ta njen problem in nam je rekla, da ne smemo nobenmu povedat. No in v tistmu, k je že pol ure jokala, bla vsa zabuhla in rdeča okol oči, pa vsa iz sebe, prideta na obisk dva družinska prjatla, mož in žena. Pa jo ta mož vid in reče:"Ja kaj je pa s tabo, kašna pa si?!?", moja sestrična pa ustreli nazaj:"Ah nč, na cvetni prah je alergična!" ...pa ne duha ne sluha o cvetnem prahu!
Pa še ena scena isto pr tej kolegici...Gre moja sestrična in na širok odpre okno, kao da se bo zluftal. Mene je pa res zebl in ji rečem, kva ji je, da je zuni minus, ona pa še okna odpira. Pa reče njen tip:"A okn si šla odpret?! Mene pa res zebe! Kmetica!" Pa mu reče kolegica vsa zgrožena:"Ja kako se pa pogovarjaš z njo?!", on pa njej:"Ja kaj ona men vse govori! Da mam prepih v glav, pa take...kako ga ne bom mel, če non stop okna odpira!"
Pa še ena scena isto pr tej kolegici...Gre moja sestrična in na širok odpre okno, kao da se bo zluftal. Mene je pa res zebl in ji rečem, kva ji je, da je zuni minus, ona pa še okna odpira. Pa reče njen tip:"A okn si šla odpret?! Mene pa res zebe! Kmetica!" Pa mu reče kolegica vsa zgrožena:"Ja kako se pa pogovarjaš z njo?!", on pa njej:"Ja kaj ona men vse govori! Da mam prepih v glav, pa take...kako ga ne bom mel, če non stop okna odpira!"
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
Lilah napisal/-a:a je to kaj čudnega če se sama razdevičim npr. s tamponom al pa vibratorjem?
-
Queen Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
^^ in kva je zdele čudnega/smešnega tlele? je pač uprašala, če še ne ve. usi smo bli kdaj mladi in nevedni. najlaže se je naslanjat nad nekom, ki nekaj upraša (pa tole kar je ona uprašala še sploh ni butast v primerjavi s kšnimi drugimi uprašanji kle gor), mal težje je pa kej pametnga odgovorit, a ni?
no, da ne bom čist ot.
zadnč gremo na pjačo pa ena punca pr sosednji mizi naroči diesel. pa ji reče kelnarca da mora osebno pokazat, tipica pa kao da nima (vrjetn kšnih 15 bla stara). in pole pravi ja pa mi dejte kr pivo.
no, da ne bom čist ot.
zadnč gremo na pjačo pa ena punca pr sosednji mizi naroči diesel. pa ji reče kelnarca da mora osebno pokazat, tipica pa kao da nima (vrjetn kšnih 15 bla stara). in pole pravi ja pa mi dejte kr pivo.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:Lilah napisal/-a:a je to kaj čudnega če se sama razdevičim npr. s tamponom al pa vibratorjem?
ja mogla si me citirat, kr se ti pol tko več počutiš, anede? tole sem vprašala z enim samim razlogom, dobit en normalen odgovor, ostalo sem pa že tam razložila. in na kaj naletim? valda na nekoga toliko nezrelega, kot si ti. morala bi napisat, če si lahko predrem deviško kožico z enim al drugim, jaz sem se pač narobe izrazila, ko sem napisala razdevičit, ker te slednje lahko sam tip. zadovoljna?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
...
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 18. Feb. 2008 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
the big red machine napisal/-a:
Prof: Ok so what do you think about Arthur? What kind a name is Arthur?
Jst: It sounds like a dog name?
Prof: A what name? A dog name (začudeno)??? My father`s name was Arthur!
Jst: Hmm...well on a second taught, it`s a very lovely name.
You mean what kind of a name is Arthur?
Well, for the second time, ...
Če si takole mislil napisati, ker se mi ob zgornji angleščini zatika jezik...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj dečko je z Jesenic, čeprou zdej že par let žvi u prestolnci.
In se pelemo zanč na Katschberg, vozmo skoz Karavanke, moj fura, zadi pa en model sprašuje eno bejbo, na kero šolo hod ...
Bejba: Gimnazija Jesenice ...
Model: Aja? In kako se ti zdi?
Bejba: Mah, men so Jesenice ful grd mest ...
Moj: Daša, a si že kdaj štopala u tunelu?!
Men je blo smešn .
In se pelemo zanč na Katschberg, vozmo skoz Karavanke, moj fura, zadi pa en model sprašuje eno bejbo, na kero šolo hod ...
Bejba: Gimnazija Jesenice ...
Model: Aja? In kako se ti zdi?
Bejba: Mah, men so Jesenice ful grd mest ...
Moj: Daša, a si že kdaj štopala u tunelu?!
Men je blo smešn .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:the big red machine napisal/-a:
Prof: Ok so what do you think about Arthur? What kind a name is Arthur?
Jst: It sounds like a dog name?
Prof: A what name? A dog name (začudeno)??? My father`s name was Arthur!
Jst: Hmm...well on a second taught, it`s a very lovely name.
You mean what kind of a name is Arthur?
Well, for the second time, ...
Če si takole mislil napisati, ker se mi ob zgornji angleščini zatika jezik...
EEERRR. Wrong.
Pravilno je lahko tud brez What kind (of) a name is Arthur?
In On second tought je bolj pravilno kot "for the second time" oziroma je popolnoma drug pomen, on je rekel po domače " no če še enkrat pomislim, no če pomislim še 1x" ti pa si napisala "V drugo.." in ni isti pomen sploh pa ne v Angleščini. Torej ma the big red machine prav, samo pri " well on A(nima kej delat tle)second thOught in ne Taught."
Tk da..nben od vaju nima pojma :*
Napake torej(če smo se že obesl nanje) so samo pri odvečnem A-ju pri well on second thought. In pri besedici Thought
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Hehe, saj jaz vedno dopuščam možnost pri tujih jezikih, da kaj ne napišem prav oz. ne dobesedno, ampak se mi je tisti taugh zdel nepravilen in ker se nisem spomnila pravilne besede, sem napisala z drugimi besedami, ki bi naj imele tudi isti ali vsaj podoben pomen.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Dons jst na faxu in en kolega govori en vic in mi usi krepamo od smeha. In jst hočm u unmu smehu neki povedat in valda se mi je zataknl k smo se tok smejal. In jst namesto ptički čivkal zabijm čivki ptičkal valda je pol hodnika umrl od smeha predn sm jst ugotovila kaj sm povedala
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov