Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Danes s sestro(15) pri bolj poznem kosilu: midve v miru jeva, v ozadju pa na televiziji ravno risanka, v kateri sta dva kužka brata bolana.No, eden je bolan, drug se pa dela bolanega in najprej oči kuža preveri, če ima ta bolan kužek kaj vročine in reče, da je čisto vroč.Potem pa še drug kužek vztraja, da tudi ma vročino, pa oči preveri in reče, da ni vroč.
V tistem trenutku pa sestra blazno resno:"O ne, ti si hladen kot špricar."
Js:
V tistem trenutku pa sestra blazno resno:"O ne, ti si hladen kot špricar."
Js:
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Nasmejala me je izjava v temi EMA 2008 od densy in sicer:
jest sm se pa tok nasmejala ob unmu komadu od denisa - ni me sram da sem tak. lol no, mal bi ga blo pa loh sram.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
u nedeljo stojim na busni z fantom pa žalostna kr odhajam...pa slišim enga modela rečt enmu frendu:ej to ko mam za it u ljubljano od doma je isto ku prasec ko ve da gre na klanje...
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Prej se pogovarjam s enim kolegom. In prešaltava na enga tipa.. in on mene vpraša:
J: Kaj njemu je res Rožle ime?
K: Ja..
J: najbrš je njegova mat kekec fan
J: Kaj njemu je res Rožle ime?
K: Ja..
J: najbrš je njegova mat kekec fan
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Naša prof. za psihologijo (nas je delila v skupine): No, vidve dve bosta pa v tej skupini.
Alpa naša prof. za matematiko (smo z njo šli na en izlet, pa smo jo vprašali, če gremo naslednje leto spet): Sej veste, kako rečejo v filmih.... OVER MY DEAD BODY!! (Toliko bolj je smešno zato, ker je ona ponavadi takoooooo resna )
Alpa naša prof. za matematiko (smo z njo šli na en izlet, pa smo jo vprašali, če gremo naslednje leto spet): Sej veste, kako rečejo v filmih.... OVER MY DEAD BODY!! (Toliko bolj je smešno zato, ker je ona ponavadi takoooooo resna )
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tko učer dve kolegice pr men. Pa je šla ena mal na mojmu računalniku na net. Pa sm jst hotla sam neki pogledat pa ona men: Ej jst ful ne maram če kdo šari po mojmu kompu! in je tok smešn izpadl ker je biu pač moj komp, pa še hotla je povedat da ne mara če jo kdo moti.
Pa pol smo šle žurat pa smo mal pile pa zutri jst doma zabijm k sm hotla spat: Dej tih bod k te bom drgač s komolcem brcnila!! hmmm kako že to zgleda???
Pa pol smo šle žurat pa smo mal pile pa zutri jst doma zabijm k sm hotla spat: Dej tih bod k te bom drgač s komolcem brcnila!! hmmm kako že to zgleda???
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Joj te šolske fore so men zmer tok smešne.. Naša profesorca za matematiko dost zahteva (na dan nam da po 20 nalog ) pa učasih je bla tečna, zdj se je pa poboljšala pa se skos zafrkava.. Pa ji tut jst včasih kkšno zabijem, k vem, da bo vzela kot foro..
Prof.: "Ja, k sm bla v 2. letniku faksa.. Joj, kok let nazaj je že blo to?"
Jst:"60."
Jst: "Profesorca, kaj boste za maškare?"
Prof.:"Zverina."
Jst:"Sej to ste tko al tko že!"
Prof.:"Ja sej."
Pa moj (biuši) sošolc je enkrat špricu 5 ur pa je predzadnjo uro pršu v šolo pa reku: "Dobr dan, oprostite za zamudo!"
Prof.: "Ja, k sm bla v 2. letniku faksa.. Joj, kok let nazaj je že blo to?"
Jst:"60."
Jst: "Profesorca, kaj boste za maškare?"
Prof.:"Zverina."
Jst:"Sej to ste tko al tko že!"
Prof.:"Ja sej."
Pa moj (biuši) sošolc je enkrat špricu 5 ur pa je predzadnjo uro pršu v šolo pa reku: "Dobr dan, oprostite za zamudo!"
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
metuljčica* napisal/-a:^ To meji že na žalitev.
Am se strinjam. Sam je blo enkrat tud tko:
Ko smo se pri zgodovini od horoskopa pogovarjal, pol pa od kitajskega. Pol pa ona za nas vgune (pes), pa naj še mi za njo.
Mi: Tudi Pes?
Ona: Ne, hujše.
Jaz: Zmaj ali podgana ?...Sam je itaq hec bil.
Pa še v Temi Študij: Farmacija daddy's girl :
×××CarTiKa××× priporočam ti da greš na to šolo le če si ful,ampak res ful želiš opravljat to delo in imaš namen iti tudi na faks(kar pomeni kar veeliko učenja).Tud js sm sanjala o delu v lekarni,tm ti prnese vsake tolk časa pacient tist recept mu daš zdravilo,al pa kšn pride po Aspirin pa mu pač daš, vendar je to daleč od tega..ni to Mercator smile mal heca..za študij farmacije nimam volje,tud možnosti ne za faks(male mogoče),moj cilj pa ni da bi v lekarni brisala police,izdajala samo zdravila brez recepta,pometala po tleh(ok mal pretiravam smile ,samo dejansko farmacevtski tehnik kaj več ne more delati).Ok,tolk z moje strani smile
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
metuljčica* napisal/-a:^ To meji že na žalitev.
Ona tega ne smatra za žalitev, ampak za foro. In ma tut ona kšne fore take, da se vsi smejimo.
Misl si pa, kar si hočš. Važn da mi vemo (jst pa prof. pa tsiti, k smo v razredu), da je fora.
Sicr pa ×××CarTiKa×××, potem tut tale tvoja ni hec, ampak žalitev. Amapk dost o tem, se mi ne da več
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Učer mi na šihtu pa je biu komad od BBT pa se sodelavec zajebava pa zabije: Kako je blo že puncam ime? Brina, Borka pa Tatjana?! smo umrl od smeha!!
-
Zdej sm se z mojim dubla, pa se neki pogovarjava o eni njihovi profesorci, k so jo mel v srednji, k je zanosila.Pa on tko men zabije: kok je bla huda....so se ji joški povečal jst sm pa ful misnla kva mi bo pa zdej povedu važn da je bla huda ker so se ji joški povečal smehi res!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov