Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
catty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
ej tega ne bom nikol pozabla, sm brala na enem forumu je bil en fant s problemo s punco, da neve kaj na j naredi, da ženska se ne zmeni zanj, kaj mu svetujejo, bla, bla.. njegov nick pa je bil OLD SPICE
potem pa dobi odgovor; ja KAKŠEN MOŠKI PA SI, ČE NE UPORABLJAŠ MALIZIE ??
potem pa dobi odgovor; ja KAKŠEN MOŠKI PA SI, ČE NE UPORABLJAŠ MALIZIE ??
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
^^ haha .
Joj jez sm se pa zdej režala ku zmešana. Se menm s sestrično po MSN-ju, pa mi reče, da jo trga za enm tipom, da je nogometaš. Pa da gleda slike na netu. Pa jez njej, da nej mi da link, pa ona: kaj je to link? No ma to ni blo še tko smešno. Pol mi končno zalima to sliko in sta 2 tipa gor, en lep, en ne ravno. Pa jez previdno: Kteri pa je? Lev al desn? Pa ona razkurjeno: Ma budala blond, un gnjus že ne! Jez sm hmal crknla
Joj jez sm se pa zdej režala ku zmešana. Se menm s sestrično po MSN-ju, pa mi reče, da jo trga za enm tipom, da je nogometaš. Pa da gleda slike na netu. Pa jez njej, da nej mi da link, pa ona: kaj je to link? No ma to ni blo še tko smešno. Pol mi končno zalima to sliko in sta 2 tipa gor, en lep, en ne ravno. Pa jez previdno: Kteri pa je? Lev al desn? Pa ona razkurjeno: Ma budala blond, un gnjus že ne! Jez sm hmal crknla
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
no ena od danes..med recitiranjem Sonetja nesreče...originalen verz: mi mirno plavala bi moja barka je moj sošolec spremenil v: mi boja marka bi plavala barka
pa še ta je bla dobra: x oseba je vprašala koliko je še do konca..dobila je pa odgovor: še pou minute pa pou
pa še ta je bla dobra: x oseba je vprašala koliko je še do konca..dobila je pa odgovor: še pou minute pa pou
Don''t care what people say, just follow your own way...
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
dojčarca malo sprašuje nepravilne glagole: "neža, teči?"
neža. "hm... runen? "
neža. "hm... runen? "
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
pucer ga je spet mal kiksnu... dns v 24 ur: "več o čeplu (namesto o čeplakovi) pa po oglasih!"
no sej se je pol popravu, sam smešno je blo pa vseeno!
no sej se je pol popravu, sam smešno je blo pa vseeno!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Picaboo napisal/-a:^^ hehe, tale Eddie The Cleaner ga pa dostkrat kej pihne
Meni je pa tole smešno!
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
OT: Queen Bee mi imenujemo socimre, tiste cimre, ki so doma v sobi prek kopalnice. Ker sta dve sobi povezani z kopalnico, in pač imenujemo tiste, ki živijo na drugi strani kopalnice socimre
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Prej po TV Ocean's Eleven in js začnem mt razlagat: Tle so sami taki, George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts,.. Pa tko mt: Ja ja sej vse poznam. In sta bla na zaslonu Brad in George in rečem: Kdo sta tedva? Ona pa: Brad Pitt pa John Clooney.
Tolk o tem
Tolk o tem
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^
drugače pa sem jaz tudi našim starim mogla razlagat kateri vse igrajo (no, foter pozna te bolj znane, mama pa dlje od Georga Clooneya in Brada Pitta ne pozna nobenega )
drugače pa sem jaz tudi našim starim mogla razlagat kateri vse igrajo (no, foter pozna te bolj znane, mama pa dlje od Georga Clooneya in Brada Pitta ne pozna nobenega )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov