Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
**Blo je predlani poleti, pa pride moja, zdaj že pokojna babica, takrat je mela 85 let, k meni, pa reče, če ji lahk naštimam mal za pit, ker ji je ful vroče. Jaz valjda naštimam sok in ona ful na eks spije, podre en konkreten kupček in reče "mejduš, žejna sem bla ko kamela!"
midva s fantom tko ene 3 sekunde tiho, pol se pogledava in smeeeeeh
**Moja druga babica enkrat pri kosilu mojmu fantu neki razlaga in pač, on je iz Ljubljane, ona ma pa ful narečje, uporablja dosti starinskih in nemških besed in pač ni razumu kaj mu hoče povedat, in je reku, da ne zastopi, in ona mu prbije, če je z Lune padu
midva s fantom tko ene 3 sekunde tiho, pol se pogledava in smeeeeeh
**Moja druga babica enkrat pri kosilu mojmu fantu neki razlaga in pač, on je iz Ljubljane, ona ma pa ful narečje, uporablja dosti starinskih in nemških besed in pač ni razumu kaj mu hoče povedat, in je reku, da ne zastopi, in ona mu prbije, če je z Lune padu
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
moi T napisal/-a:Ja Purple, jez sm se ful režala na njen račun, ona pa kr po svoje . Očitno cela klapa misli, da je jutri pust .
Ta od babice so pa tudi dobre .
To, ali pa jo je nekdo hotu pošteno nategnit.
Moja sošolka: "Js namesto arašidov jem kar rukolo, ker ma itak isti okus."
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Danes na izpitu iz prve pomoči je predavateljica enega poklicala in gledala v njegovi smeri, on pa ni vedel, če misli njega, pa začne ona: "Ti z roko."
(roko je omenila zato, ker jo je imel povito, slišalo pa se je smešno - kot da nimamo vsi rok )
(roko je omenila zato, ker jo je imel povito, slišalo pa se je smešno - kot da nimamo vsi rok )
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mi dons na vajah iz patologije, pa mamo enga predavatelja k je star k zemlja pa jo skos kkšne bolane prbiju da smo se še 10min smejal!
Tko mi fuul klepetamo, pa stari popizdi pa zabije:al pejte vn sedet al pa pejte vn!
Pa potem razlaga kako je bilo ko je bil on še mlajši pa reče:Pred mnogimi leti..... slišati je bilo tako smešno, kot da se je dogajalo 200 let nazaj!
Pa razlaga neki o zdravnikih pa zabije:ja sej včasih so bili kirurgi bolj nasilni kot danes! a kirurgi so nasilni?? Mi smo se smejal še pol ure!!
Tko mi fuul klepetamo, pa stari popizdi pa zabije:al pejte vn sedet al pa pejte vn!
Pa potem razlaga kako je bilo ko je bil on še mlajši pa reče:Pred mnogimi leti..... slišati je bilo tako smešno, kot da se je dogajalo 200 let nazaj!
Pa razlaga neki o zdravnikih pa zabije:ja sej včasih so bili kirurgi bolj nasilni kot danes! a kirurgi so nasilni?? Mi smo se smejal še pol ure!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Aloha napisal/-a:Mami: "Morm si kupt neki za zamašen nos ..."
Fotko: "Kaj to, a Mr. Muscolo?"
poštena
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ja, podobno je rekel moj oči, ko si je proti prehladu želel kupiti COLGATE in ne COLDREX
HASTA LUEGO
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Inaa v temi o otroških imenih:
zj pa eno cist resno uprasanje: kje najdete taka cudna imena? knjige, revije, net, tv,..domislija,..periodni sistem,..mitologija..?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Se zdej pogovarjava s sošolcem o myspaceu, glasujzame in podobnih in izjavi:
men so ble te stvari vedno nerazumljive. zakaj bi hotu kdo to met? ok, štekam če si najstnica pa hočeš po msnju pecat tipe s svojimi presvetljenimi in preveč kontrastnimi slikami iz kotov nad glavo
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
jagodka85 napisal/-a:gemini napisal/-a:Pr men je tud tko k pr Gargalini
škoda, k ni napisala pr gargamelu seveda vemo, da je misnla gregalino ane
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
metuljčica* napisal/-a:Inaa v temi o otroških imenih:zj pa eno cist resno uprasanje: kje najdete taka cudna imena? knjige, revije, net, tv,..domislija,..periodni sistem,..mitologija..?
to je pa najbolš mamico prašat... smeh
Love yourself. Be fatal.
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
smo bli pr matematki pa tko profesorca se trudi risat neko sonce za ponazoritu nekega primera pa tko sošolka prbije (k je ful majhna) ''profesorca keru grdu sonce ste narisal'' pa se ona tko obrne nazaj pa ji prau ''no pa pejd ga ti narisat če dosežeš''
še zdj kličemo sošolko sončk
še zdj kličemo sošolko sončk
Love yourself. Be fatal.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
sma se s cimro pogovarjali o eni punci,k ma 2 tipa-enga ""resnega"" in ljubimca (pa njen fant to ve)..in pol recem,hja,vidis,ona ma dva,medve sva pa sami..in cimra-tista dva skup nista niti eden
pa spet cvetka od moje cimre-je mela na sebi ono sencilo od l'oreal (penelope cruz odtenek)..zapre oci,pokaze s prstom na veko in mi rece "lej,tle mam penelope cruz"
pa spet cvetka od moje cimre-je mela na sebi ono sencilo od l'oreal (penelope cruz odtenek)..zapre oci,pokaze s prstom na veko in mi rece "lej,tle mam penelope cruz"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]