Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Densy v Borisovi temi:
vi ste vsi svine!
a sm se že kej naučila?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
zanč enkrat je en sodelavc preveč okol mene skaku pa so ga drugi začel zajebavat: "dj kva jo osvajaš?" pa on men: "a se počutš osvojeno, mateja?" pol so ga pa itaq uničl...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Se nekaj pogovarjamo o tem, kak bo ime otroku, ker je teta noseča. Pa pove, kak sta se z možem odločla in smo bli vsi šokirani.
Pa se oglasi tetin brat pa ji reče: Vi2 sta otroke začela imenovat, ko da so papagaji
Jaz se še zdaj smejem, ko se na pogovor spomnim in njen izraz na obrazu
Pa se oglasi tetin brat pa ji reče: Vi2 sta otroke začela imenovat, ko da so papagaji
Jaz se še zdaj smejem, ko se na pogovor spomnim in njen izraz na obrazu
Lahko imam vse.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
jullia_ napisal/-a:no ja, meni se še vedno zdi trapasto, da na podlagi ene (izredno subjektivne) izpovedi obsojate 15 žensk, da so otročje in arogantne.
nekateri še očitno ne vedo, da je izpoved vedno subjektivna
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
pa kaj teb ni jasn, da v vsaki temi to tupiš? a lepo piše v oklepaju izredno subjektivna?
pejt malo gledat druge teme na tem forumu, pa boš vidla, da so valjda vse napisane subjektivno, ampak v nekaterih se avtorice dejansko poskušajo postavit še na drugo stran in pogledat z nasprotne perspektive, tukaj pa tega ni.
pejt malo gledat druge teme na tem forumu, pa boš vidla, da so valjda vse napisane subjektivno, ampak v nekaterih se avtorice dejansko poskušajo postavit še na drugo stran in pogledat z nasprotne perspektive, tukaj pa tega ni.
-
metuljčica* - Cosmofrik
Mislim, da smo vsi razumeli julliin point.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
jullia_ napisal/-a:pa kaj teb ni jasn, da v vsaki temi to tupiš? a lepo piše v oklepaju izredno subjektivna?
Umiri se, ne vem zakaj se tako razburjaš. Vemo pa tudi, da je mnenje lahko subjektivno ali pa ne, medtem ko je za izpoved že samoumevno, da je. To je vse kar sem hotela povedati.
-
metuljčica* - Cosmofrik
Jochie napisal/-a:.*purple* napisal/-a:
drgač bi se pa tud jst strinjala s tem da plačaš glede na višnio dohodka
in kaj bi bilo, če bi bila cena kart za kino odvisna od velikosti riti???
bankrot, kajne???
Moje jutro se je začelo s smehom.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Zadnjič se starša pogovarjata o neki stvari, pa ata reče:
" Pa to nikakor ne more bit res, za to jaz še nisem slišal!", mama pa :"Aha, zato ker TI še nisi vedel, pol pa ne more bit res??!" ... Js sem se tk smejala...ker je res, ata misli, da tisto, za kar on ne ve, ni res...don't ask me why...
" Pa to nikakor ne more bit res, za to jaz še nisem slišal!", mama pa :"Aha, zato ker TI še nisi vedel, pol pa ne more bit res??!" ... Js sem se tk smejala...ker je res, ata misli, da tisto, za kar on ne ve, ni res...don't ask me why...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
v temi Nekaqj dobrega in nekaj slabega Jagodi_ ni nč jasn
najprej pravi da komaj čaka jutrišnji pustni torek:
potem ji Moi T napiše tole:
in jagoda odgovarja:
skraqtka upam, da se ne bo šemila jutri
najprej pravi da komaj čaka jutrišnji pustni torek:
jagoda_ napisal/-a:- jutri je pust
potem ji Moi T napiše tole:
OT: Ti se kr jutri šemej ja, ma ne se čudt, če te bojo mal čudno gledali . No razn, če si mogoče s Ptuja al pa Benetk .
in jagoda odgovarja:
hehe mi se vsako leto na pustni torek šemimo pač skupinska maska in taki hodimo naokoli malo za zabavo
skraqtka upam, da se ne bo šemila jutri
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]