Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Je blo včeri pri biologiji...No vse si niti ne morem spomniti kaj je blo, je pa blo tudi to:
Moj sošolec je predstavlal nek poizkus in se spravi on lepo pred tablo pa začne - pa vse tak po slovenski, pol pa se samo na enkrat oglasi:
To pa tud ne. [Mi vsi v smeh, ker je tak smešno ljubljansko rekel]
Potem je imel graf neki narisan pa hotel to rečt: No tuki pa imam še en grafoskop. [In spet smo vsi kapali v smeh]
Pol pa konča. In jaz vprašam: Pa učitelca a ne potrebuje seme da vzkali toploto.
Ona: Seveda, zakaj?.
Jaz: Če pa on rekel, da je mel seme posajeno v lončku (lonček je bil plastičen kozaredc od pira ) v kleti, tam pa ni toplo.
Pa se sošolec zglasi: Pa nisem mel v kleti, ampak zuni.
Moj sošolec je predstavlal nek poizkus in se spravi on lepo pred tablo pa začne - pa vse tak po slovenski, pol pa se samo na enkrat oglasi:
To pa tud ne. [Mi vsi v smeh, ker je tak smešno ljubljansko rekel]
Potem je imel graf neki narisan pa hotel to rečt: No tuki pa imam še en grafoskop. [In spet smo vsi kapali v smeh]
Pol pa konča. In jaz vprašam: Pa učitelca a ne potrebuje seme da vzkali toploto.
Ona: Seveda, zakaj?.
Jaz: Če pa on rekel, da je mel seme posajeno v lončku (lonček je bil plastičen kozaredc od pira ) v kleti, tam pa ni toplo.
Pa se sošolec zglasi: Pa nisem mel v kleti, ampak zuni.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
izjave profesroja geografije:
* boš danes zgoraj ali spodaj? (pri deljenju testov oz. izbiri, katerega želiš imet)
* no eno vašo sošolko moram še dol dat. (s seznama)
* tako Matjaž, ven si mi ga dal, noter pa ne gre nazaj več a ne? (zemljevid iz škatle)
pa še jih je ogromno sam se ne spomnem
pa še matematičarka:
"pa daj Miha, poglej ga kako ti stoji!" (narisan koren na tabli) in sošolec ves prestrašen pogleda med noge, mi v smeh, ona pa: "daj no, potegni ga že ven" (devetko izpod korena oz. koreni že devetko
"no vidite, tuki tudi Horner ni več potreben" (pri iskanju ničel, uporabiš drug način )
* boš danes zgoraj ali spodaj? (pri deljenju testov oz. izbiri, katerega želiš imet)
* no eno vašo sošolko moram še dol dat. (s seznama)
* tako Matjaž, ven si mi ga dal, noter pa ne gre nazaj več a ne? (zemljevid iz škatle)
pa še jih je ogromno sam se ne spomnem
pa še matematičarka:
"pa daj Miha, poglej ga kako ti stoji!" (narisan koren na tabli) in sošolec ves prestrašen pogleda med noge, mi v smeh, ona pa: "daj no, potegni ga že ven" (devetko izpod korena oz. koreni že devetko
"no vidite, tuki tudi Horner ni več potreben" (pri iskanju ničel, uporabiš drug način )
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
tamala_181 napisal/-a:Moje prevajanje iz angleščine: In steam plants driven by coal--> V parnih rastlinah zapeljanih s premogom
:D:D
plant je drgač tud tovarna lahko.
mal si smešno obrnla stavek, drgač pa ni blo tok zlo narobe
da pa ne bom OT....smo šle enkrat zvečer iz mesta, pa smo hodile do avta. in je kolegico skrbel, ker ni parkirala na dovoljenem mestu. pa ji druga kolegica reče "upam sam da nisi ledvic dobila na avto" (lisic pa res )
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
exdancer napisal/-a:tamala_181 napisal/-a:Moje prevajanje iz angleščine: In steam plants driven by coal--> V parnih rastlinah zapeljanih s premogom
:D:D
plant je drgač tud tovarna lahko.
mal si smešno obrnla stavek, drgač pa ni blo tok zlo narobe
ma ja sj vem da je plant tut tovarna lahko..sam pač k sm mela za prevest, mi je pač tkole na misel padl hehe...in pol jez valda, povem kar mislm in evo rezultat tega je , da smo se usi režal še 2 ure pol hehe
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
zadnč sm gledala na tvju družinski dvoboj in tko reče voditeljica unim SOSEDAM, nj povejo neki egipčanskega.. in one naštejejo 4 stvari, ta pete se pa niso mogle spomnt.. in pol ena starejša (meni osebno ful smešna) reče: heroglifi.. pa tko voditlca praša: heroglifi? una: ja, heroglifi.
voditlca: poglejmo odgovor..
v tistem času se pa tko sliš ko ta ženska sama pr seb reče: ma pismo kakšni heroglifi
men je blo tok smeš
voditlca: poglejmo odgovor..
v tistem času se pa tko sliš ko ta ženska sama pr seb reče: ma pismo kakšni heroglifi
men je blo tok smeš
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Smo meli danes birmanske skupine - vsak teden poleg verouka eno urna priprava na birmo.
Pa odide sošolec neki z razreda pa za dve minuti nazaj pride - z glažom kumaric. Pa tisto lepo odpre - in si vzame eno kumarco in poje - mi totalka v komi.
Pa ga vpraša Administratorka - pa kje si to dobil?
On pa: V kaplanovi kuhinji.
Pa odide sošolec neki z razreda pa za dve minuti nazaj pride - z glažom kumaric. Pa tisto lepo odpre - in si vzame eno kumarco in poje - mi totalka v komi.
Pa ga vpraša Administratorka - pa kje si to dobil?
On pa: V kaplanovi kuhinji.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
SweetNumb napisal/-a:Dans na pijači en kolega reče, da grejo dans v Super Lee-ja na Mile Kitiča, pa reče en drugi: pa to doma pesa tepeš, pa je isto.
ne morem si pomagat, ampak zmaga(š)
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
motorola napisal/-a:SweetNumb napisal/-a:Dans na pijači en kolega reče, da grejo dans v Super Lee-ja na Mile Kitiča, pa reče en drugi: pa to doma pesa tepeš, pa je isto.
ne morem si pomagat, ampak zmaga(š)
ta je res smeh
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
evo.. ena zanimiva še z mojih ust.. so se včeri spet na moj račun smejal, k smo spomine na 2007 obujal.. zdej sm tok daleč, da se tud sama lohk temu smejim pa bom še z vami delila.. =)
skratka.. delala sm izpit za avto.. vozila sm cliota.. in ma pač števc obratov naravnost za volanom, števc hitrosti pa levo od volana.. in mam tko eno 3. uro in greva prvič na cesto, cesto.. omejitev 50 km/h...
in dam v drugo.. prtiskam gas.. grem komi 30.. avto riba.. dam v tretjo, spet po gasu.. še vedno bliz 30.. pol pa reče inštruktor:
'pazi, tuki je omejitev 50.' pa jst
'ja sej vem.. sej niti 30 ne grem..' pa on men..
'ja 60 maš že..' jst..
' .. nimam! poglejte.. komi 30 je..' on..
'veš.. tist kar ti gledaš je števc obratov.. na levi maš hitrost'
in res.. sva šla blizu 60km/h.. tooook me je blo sram pomoje si je mislu, da z mano ne bo nikol izpita naredu..
skratka.. delala sm izpit za avto.. vozila sm cliota.. in ma pač števc obratov naravnost za volanom, števc hitrosti pa levo od volana.. in mam tko eno 3. uro in greva prvič na cesto, cesto.. omejitev 50 km/h...
in dam v drugo.. prtiskam gas.. grem komi 30.. avto riba.. dam v tretjo, spet po gasu.. še vedno bliz 30.. pol pa reče inštruktor:
'pazi, tuki je omejitev 50.' pa jst
'ja sej vem.. sej niti 30 ne grem..' pa on men..
'ja 60 maš že..' jst..
' .. nimam! poglejte.. komi 30 je..' on..
'veš.. tist kar ti gledaš je števc obratov.. na levi maš hitrost'
in res.. sva šla blizu 60km/h.. tooook me je blo sram pomoje si je mislu, da z mano ne bo nikol izpita naredu..
Ti ne veš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]