Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Pa še par dobrih je blo.
En teden nazaj smo bili v kopališču.
Oči je ravno plaval na hrbtu (mrtveca - tisto ležanje) pa jaz ravno mami rečem - glej kok se oči vn prsi.
K njemu pa je ravno plavala 3 letna luškana deklica z obročekom in dudico v ustih.
Mama: Pa glej vem zaky se prsi - če pa gre k njemu dekle.
Jaz: Katero?
Mami: A ne vidiš?
Jaz: Aja. Kako je luškana, me zanima zaky k njemu plava.
Mami: Verjetno ga bo pobožala.
In midve se začneve smejat, ker je bla ful smešna. No deklica ravno plava in je samo malo še razdalje, midvi z mamo čistak ohh , nakar se deklica obrne in z zadnjimi nogami očija poškropi in skoraj se oči potopi od šoka kaj je bilo to.
In ta dogodek ne bi bil izjava če deklica ne bi rekla: To sem bila jest. In se zraven angelsko lepo nasmehne.
Z mamo sve očija cel teden zafrkavale.
En teden nazaj smo bili v kopališču.
Oči je ravno plaval na hrbtu (mrtveca - tisto ležanje) pa jaz ravno mami rečem - glej kok se oči vn prsi.
K njemu pa je ravno plavala 3 letna luškana deklica z obročekom in dudico v ustih.
Mama: Pa glej vem zaky se prsi - če pa gre k njemu dekle.
Jaz: Katero?
Mami: A ne vidiš?
Jaz: Aja. Kako je luškana, me zanima zaky k njemu plava.
Mami: Verjetno ga bo pobožala.
In midve se začneve smejat, ker je bla ful smešna. No deklica ravno plava in je samo malo še razdalje, midvi z mamo čistak ohh , nakar se deklica obrne in z zadnjimi nogami očija poškropi in skoraj se oči potopi od šoka kaj je bilo to.
In ta dogodek ne bi bil izjava če deklica ne bi rekla: To sem bila jest. In se zraven angelsko lepo nasmehne.
Z mamo sve očija cel teden zafrkavale.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
×××CarTiKa××× napisal/-a:nakar se deklica obrne in z zadnjimi nogami očija poškropi in skoraj se oči potopi od šoka kaj je bilo to.
In ta dogodek ne bi bil izjava če deklica ne bi rekla: To sem bila jest. In se zraven angelsko lepo nasmehne. .
hehe, dobra
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
sAdie napisal/-a:da vam citiram ene profesorje iz 1.gimnazije MB
"Nekatere samice spremenijo spol. Iz samice nastane samec...nekatere to naredijo, ker primankuje samcev, nekateri pa zato, da zmagajo na evrosongu"
"Svojo placo takoj porabim, drugo polovico meseca zivim na zenine stroske. Zato me od dvajsetega naprej ne klicite gospod, ampak samo profesor."
" Vi ste krizanci med polzem in rakovico. lezete pocasi, pa to se nazaj."
"Nekatere od vas je tezko naucit latinscino, kot da bi hotel svinjo obsedlat."
a so to izjave bosniča pa čepona? sej vem, da sem ot, sam vseen ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
v temi Kaj bi tašči kupili za r.d. sem zasledila tale post, ki me je pošteno nasmejal:
marakeech napisal/-a:Ja sej sm sla v merkur...pa sm gledala, ce majo kej za v kuhinjo. Pa mi ni blo nc vsec. Pol sm ji pa kupla eno tako mejhno rozico v mal vecji salcki. Pa men je ful lustkano. Pa tud frendica k je sla z mano, je rekla da je dobr.
Sam so ene krave gor... upam, da si nau narobe razlagala. hehe
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
jest fantu razlagam o tisti temi na forumu ko 12 mescev ne kupiš nič, nobene obleke, čevljev, nakita.... in pol rečem: sej bi takoj prsegla kej tazga sam nemorm, bom mela maturantski ples pa bom rabla use to..
fant: ja sej res kupujete tiste drage obleke, pol jo pa enkrat oblečete in še to prsilno
jst: ja sej jest jo bom pol prodala pa dala dnar v dobrodelne namene
fant: ja kam že? u orsay boš nakazala
fant: ja sej res kupujete tiste drage obleke, pol jo pa enkrat oblečete in še to prsilno
-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
~NIA~ napisal/-a:jest fantu razlagam o tisti temi na forumu ko 12 mescev ne kupiš nič, nobene obleke, čevljev, nakita.... in pol rečem: sej bi takoj prsegla kej tazga sam nemorm, bom mela maturantski ples pa bom rabla use to..
offtopic : kira tema je to?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
tema: fant si ga drka ko punca spi
*lilica* napisal/-a:Jest bi počakala, da si ga zdrka, pa gre spat, zjutrej bi si pa ob petih budilko naštimala, pa šla pasjanso igrat, pa zravn bi si jo rajcala
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Se zadnič pri fiziki sošolec razburja zaradi slabe ocene, pa profesorc že čist prekipi pa mu reče nej gre mal vn živce ohladit, pa da bi rabu zdravnika če je pri teh letih že tolk živčen. Pa reče ta sošolc, itak da sm živčen, če sem pa tako oceno dubu! Pa reče profesorca: ti sploh ne veš kaj so to živci! pa se vmeša drug sošolec(z zlomljeno ključnico): Ti si živčen!??! Kaj šele jst, ko že 4 dni nism spal!!!!!!!
Al pa zadnč na poti v šolo: frendica čist iz sebe: vse gre gor, zdej se bojo mlečn izdelki podražil za 20%!! Pa čokolada je mlečn izdelek!!! Js pa (n vem kaj sem tuhtala:D): Ja pa belo čokolado kupuj!
Al pa zadnč na poti v šolo: frendica čist iz sebe: vse gre gor, zdej se bojo mlečn izdelki podražil za 20%!! Pa čokolada je mlečn izdelek!!! Js pa (n vem kaj sem tuhtala:D): Ja pa belo čokolado kupuj!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Prej tip pride iz službe, jst vsa neki nastrojena, kar kol je reku, sm mu neki nazaj zabijala in mu zamorila, pol sm bla pa neki cajta tih in ga vprašam:"A je dons kšna luna slučajn?" in on men:"Ne dons, včer je bil mlaj...", jst pa njemu:"Sj se vid, k si ful zatežen dons!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov