Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Včeraj sem opazovala našo psico, kako maha z repom in sem na to morala opozoriti še mamo: "Glej, kako repa z mahom!"
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ne morem mimo tega - v temi Vprašaj me, je *ClaUdYka* odgovorila na vprašanje Tvoj največji dosežek: To, da sem še vedno normalna punca.
A si slavna ali kako? V kakšnem smislu je bilo to mišljeno?
(pa brez zamere )
A si slavna ali kako? V kakšnem smislu je bilo to mišljeno?
(pa brez zamere )
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Tamala_mrha kaj še nisi slišala, da v Sloveniji nemoreš biti slaven?
Ne, to da sem normalna punca pomeni, da sem vesela, ker se kljub temu, da sem vedno imela vse dovoljeno, da sem bila vsak vikend zunaj, da se na vsakem koraku srečujem z drogami, živim v mestu kjer se dogajajo umori, itd.. nisem podlegla slabi družbi in sem glede na vse ostale še vedno normalna, kar pa za nekatere nebi mogli rečt.
Ne, to da sem normalna punca pomeni, da sem vesela, ker se kljub temu, da sem vedno imela vse dovoljeno, da sem bila vsak vikend zunaj, da se na vsakem koraku srečujem z drogami, živim v mestu kjer se dogajajo umori, itd.. nisem podlegla slabi družbi in sem glede na vse ostale še vedno normalna, kar pa za nekatere nebi mogli rečt.
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Hehe
no drgač da še jaz pristavim nekaj svojega. v soboto men kolegica: do treh zjutraj sva lahko zunaj, pol moram k maši.
no drgač da še jaz pristavim nekaj svojega. v soboto men kolegica: do treh zjutraj sva lahko zunaj, pol moram k maši.
You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
~NIA~ v temi "Kaj vas na vašem partnerju moti"
meni je blo smešno
* da me ponoči ko spim udarja po riti in mi nonstop teži da nj grem bl ke - jst se v spanju res ne zavedam kako ležim in da on nima nč placa..
meni je blo smešno
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Delilah* - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Over the rainbow
Gossip girl napisal/-a:Hehe
ta je pa dobra
prof: Ne morem delati v takem MIRU (mislila je nemiru)
Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
na faxu se pogovarjamo o smrtni kazni, pa reče sošolka: ''ja, oko za oko, ne, če on enga ubije, je treba njega tut'', pa reče profesorica: ''kaj pa če je posilil, bi vi njega tut posilili?'' mogoč se vam ne zdi smešno, ampak vsi smo prasnili v smeh...
-
prinzessin - Kofetarica
Doma imamo 2 mački: eno veliko, tastarejšo Rjavko in eno majhno, bolj mlado, Koko. In zadnič je ena naših ovac(imamo malo kmetijo-30 ovac) povrgla ovčko. Pa Koko ne bi bila Koko, če se ne bi priplazila v hlev, malo zatem, ko je ovca povrgla ovčko in začela jesti ovčje posteljice(posteljica ali placenta=organ, ki povezuje plod z materjo in mu omogoča razvoj).Seveda smo mačko takoj napodili, ker je bilo to res nagnusno opazovati
No, danes(2 tedna zatem) pa s sestro crkljava Rjavko in prihiti Koko in hoče izriniti Rjavko, moja sestra pa reče:" Pejd stran, ti *TOM CRUISE!"
*(Saj veste, da je Tom Cruise pojedel posteljico svoje hčerke zaradi svoje vere, ne?)
No, danes(2 tedna zatem) pa s sestro crkljava Rjavko in prihiti Koko in hoče izriniti Rjavko, moja sestra pa reče:" Pejd stran, ti *TOM CRUISE!"
*(Saj veste, da je Tom Cruise pojedel posteljico svoje hčerke zaradi svoje vere, ne?)
-
dajancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
- Kraj: Piran/Ljubljana
prinzessin napisal/-a:Doma imamo 2 mački: eno veliko, tastarejšo Rjavko in eno majhno, bolj mlado, Koko. In zadnič je ena naših ovac(imamo malo kmetijo-30 ovac) povrgla ovčko. Pa Koko ne bi bila Koko, če se ne bi priplazila v hlev, malo zatem, ko je ovca povrgla ovčko in začela jesti ovčje posteljice(posteljica ali placenta=organ, ki povezuje plod z materjo in mu omogoča razvoj).Seveda smo mačko takoj napodili, ker je bilo to res nagnusno opazovati
kaaaaj? omg nagravzno..
-
prinzessin - Kofetarica
Jp, js sem mislila, da se šalijo, ko so to povedali po TV-ju v novicah Pa se na žalost niso...Od tedaj imam nekaj predsodkov do scientologije...da ne govorim o tem, kako neumno se mi je zdelo to, da je Katie Holmes ustregla svojemu predragemu možu(tudi zaradi scientologijskih načel), da bo rojevala brez pomirjeval in-pazi zdaj-ne bo med porodom od sebe dala niti glasu.
Ok, če/ko bom js rojevala, bom kričala ko nora, če se mi bo tako zdelo !
Ok, če/ko bom js rojevala, bom kričala ko nora, če se mi bo tako zdelo !
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
nevem točno kdo je napisal to ampak sem prebrala tu na forumu ko je ena profesorica rekla tej ka je to napisala, tema je bila se mi zdi kako se spraviti k učenju....da učit se ne začnemo takrat ko nam teče voda v grlo, temveč takrat ko smo že pod vodo pa samo z slamco še lovimo zrak! res huda izjava, popolnoma odraža moj način učenja....ki ga bo potrebno spremenit!
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
http://www.mycoolclips.com/?v=728b5cd5e ... 4dada87f1a
Ta link je biv na eni strani, spodaj je pa moderator pripisav
Ali je to novi Damjan Murko?
Ta link je biv na eni strani, spodaj je pa moderator pripisav
Ali je to novi Damjan Murko?
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
dajancy napisal/-a:prinzessin napisal/-a:Doma imamo 2 mački: eno veliko, tastarejšo Rjavko in eno majhno, bolj mlado, Koko. In zadnič je ena naših ovac(imamo malo kmetijo-30 ovac) povrgla ovčko. Pa Koko ne bi bila Koko, če se ne bi priplazila v hlev, malo zatem, ko je ovca povrgla ovčko in začela jesti ovčje posteljice(posteljica ali placenta=organ, ki povezuje plod z materjo in mu omogoča razvoj).Seveda smo mačko takoj napodili, ker je bilo to res nagnusno opazovati
kaaaaj? omg nagravzno..
no js sm pa čula da baje ni pojedo glih ampak je samo vgrizno not..itak isto nagravžno če mene vprašaš-pojest vrjetno ni mogo ker nima zob za zgrist itd.sam vseen, čist se mu je zmešalo s toto vero-butli nori..men se je čis zasrav...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov