Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Haha, dve izjavi voditelja:
I´m listening to what you´re saying, but I only hear what I want to.
Well, that´s just called being a woman.
Women don´t really want to hear a man´s opinion, they just want to hear their opinion in a deaper voice.
Legenda.
Drgač pa, sej ženska je res blond pa zabita v nulo, ampak vsaj tamal je pa znal ane.
I´m listening to what you´re saying, but I only hear what I want to.
Well, that´s just called being a woman.
Women don´t really want to hear a man´s opinion, they just want to hear their opinion in a deaper voice.
Legenda.
Drgač pa, sej ženska je res blond pa zabita v nulo, ampak vsaj tamal je pa znal ane.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ne ne, punca si je narobe interpretirala... Hotela je reči: I've heard of Turkey, but Hungary... (mislila je hungry)
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Sem opazila, ja.
IJO v temi Moja trenutna zveza:
No, samo da je pravi...
IJO v temi Moja trenutna zveza:
IJO napisal/-a:Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate?
me dobro fuka, me tolaži in uzpodbuja, me zafrkava da se potem stepeva in sprostiva negativno energijo, ..
No, samo da je pravi...
IJO napisal/-a:Kako si vaju predstavljaš čez 5 let?
v skupnem stanovanju z jogijem na tleh, ker ne bova mela kesa bo jogij , toaster ,wc skoljka in umivalk vse kr bova v hisi imela, aja pa ksna merkator vrecka s starim kruhom in kovcek sz oblekami
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
by jullia_
js si pač vse kar slišm takoj predstavljam in tale mi je kr krč v trebuhu zadala+it sounds sooooooooo familiar
po tem, da sem bila pol leta kot napsihiran pitbul zaradi izpitov (če sem med tem časom komu na forumu kaj hudega storila, se opravičujem )
js si pač vse kar slišm takoj predstavljam in tale mi je kr krč v trebuhu zadala+it sounds sooooooooo familiar
I forgive you after all
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Moj sodelovc je reku, da če nova sodnica ne bo z mano zadovoljna (v šali je to reku, da se razume), da jo bo parkrat zaštihu. In pol reče, da mu bomo sodl, jst bom pisala na obravnavi in se bo zagovarju, da se je sodnica slučajn spotaknla in padla na nož ... 20x
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
zadnjič sma ble s kolegico zvečer v mestu. In hodima po mestu pa so bli sami bolj starejši v mestu, nobenega najinega vrstnika.
Pa jaz tak rečem (op. nisem vedla da zadnji del kmetije ta teden, sem mislila da je že prejšnji vikend):,, Ziher so vsi doma ker je zadnji del kemije!.
*Ravno prej sva se pogovarjali o kemiji, ker smo pisali test.
Pa jaz tak rečem (op. nisem vedla da zadnji del kmetije ta teden, sem mislila da je že prejšnji vikend):,, Ziher so vsi doma ker je zadnji del kemije!.
*Ravno prej sva se pogovarjali o kemiji, ker smo pisali test.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
profesor: "ni dobro končati prej, ane fantje???"
mi se začnemo smejat..
profesor: " jah predstavitve seminarske naloge... na kaj ste pa vi pomislili?!?" LOL
mi se začnemo smejat..
profesor: " jah predstavitve seminarske naloge... na kaj ste pa vi pomislili?!?" LOL
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
mirella napisal/-a:profesor: "ni dobro končati prej, ane fantje???"
mi se začnemo smejat..
podobne fore ma vedno tud naš profesor. enako pa njegov asistent.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
V temi modna svetovalnica...
(drugač pa ful prisrčno)
*kayka* napisal/-a:cool_chick napisal/-a:kako dolg je lahko plašč? sm bolj majhne postave-167cm..?
sam mal OT: če si ti majhna, kaj sem pol jaz? velika sem 158,5cm???
KittyKiss napisal/-a:Ti si mini.
(drugač pa ful prisrčno)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov