Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
tema damjan murko :
hahhaha
Ledenaa napisal/-a:V enem časopisu (neki v zvezi z blogi je.. Zadnje čase ga talajo po Čopovi) je pisal:
"Hinjenje orgazma je najbolj bedna stvar, takoj za Damjanom Murkom."
hahhaha
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat
*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
mamo tko pr slovi cankarja, pa rece slovarca: ja, in bolj so u pomembne pečene pi*ke, opa, pardon-mislim piške!
(vsi v smeh)
ona: ja, tezko je s temi šumniki!
loool!
(vsi v smeh)
loool!
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
mamo tko pr slovi cankarja, pa rece slovarca: ja, in bolj so u pomembne pečene pi*ke, opa, pardon-mislim piške!
(vsi v smeh)
loool!
(vsi v smeh)
loool!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
sm že dala tole pod šale, sam glede na to da ni zmišljena stvar, dam še tuki:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
Nekateri temu pravijo dvojna merila
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Tammy_De napisal/-a:sm že dala tole pod šale, sam glede na to da ni zmišljena stvar, dam še tuki:
js crkujem od smeha!!!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
Nekateri temu pravijo dvojna merila
med izkoriščanjem firme ki ima miljarde miljone in med izkoriščanjem kolegov je veeeeelika razlika jeminčica, to bi pa že lahko vedela
drgač pa če so to dvojna merila pa prav, še vedno mislim enako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov