Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz imam včasih izjave za umret neumne... ne mislim kaj povem, oz. mislim na nekaj drugega pol pa so posledice.
Je bil pogovor o nekih oblačilih in podobno, pa nekdo pribije: "Veš kaj je to Taj Mahal...?" Jaz: "A.. to je tisto pokrivalo!" Še zdaj mi niso pozabili.
Pa spet drugič imamo nemščino in govorimo o Schwarzenegerju in povemo da je bil schauspiler. Pa jaz ne slišim dobro: "Kaj, a šah je špilal?"
Je bil pogovor o nekih oblačilih in podobno, pa nekdo pribije: "Veš kaj je to Taj Mahal...?" Jaz: "A.. to je tisto pokrivalo!" Še zdaj mi niso pozabili.
Pa spet drugič imamo nemščino in govorimo o Schwarzenegerju in povemo da je bil schauspiler. Pa jaz ne slišim dobro: "Kaj, a šah je špilal?"
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Niti ni izjava, ampak men je blo za umret smešn ...
Dons sm bla prvič po prenovitvi Mercatorja v Kranju not in sm za foro hotla preizkusit pomoč pri nabavi mesa ... pač avtomat, kjer izbereš, al si poznavalec, nepoznavalec ... neki pač ane. in jst prtisnem na nepoznavalca ... pa čakam, čakam, čakam ... pa se oglasi ena ženska. Jst sm se tok ustrašla, da se je pomoje za mano črta poznala, k sm tok hitr se šla skrit med hladilnike. Itak sm se tm začela smejat, pol je pa še brat pršu za mano, pa reku, da sm bla res smešna, jst pa še bolj v smeh
Sam to ni fer no, bo kakšna stara mam zravn pršla, pa jo bo kap, k se kr naenrkat začne dret una ženska
Dons sm bla prvič po prenovitvi Mercatorja v Kranju not in sm za foro hotla preizkusit pomoč pri nabavi mesa ... pač avtomat, kjer izbereš, al si poznavalec, nepoznavalec ... neki pač ane. in jst prtisnem na nepoznavalca ... pa čakam, čakam, čakam ... pa se oglasi ena ženska. Jst sm se tok ustrašla, da se je pomoje za mano črta poznala, k sm tok hitr se šla skrit med hladilnike. Itak sm se tm začela smejat, pol je pa še brat pršu za mano, pa reku, da sm bla res smešna, jst pa še bolj v smeh
Sam to ni fer no, bo kakšna stara mam zravn pršla, pa jo bo kap, k se kr naenrkat začne dret una ženska
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Danes pri kemiji:
Prof: Pa kaj vam res ni jasno, če rečem da rečem da bodite tiho ampak vi morate še naprej govoriti ane.
Učen: Saj smo bili tiho.
Prof: Ja, celo sekundo
Uče: Tudi to je nekaj
Prof: Kaj sekundo, še stotinko ne
Učen: To pa nebo držalo
Prof: [tukaj je povedala eno "grožnjo" da bo tistega, ki bo klepetal vprašala nekaj kar nihče v razredu ne razume]
Učen: Tiha maša.
Prof: In kaj potem? No kaj je potem? Ja nič ni potem. Otišla baba s kolačima
Prof: Zaenkrat smo še v gimnaziji, ne v živalskem vrtu.
Prof: Ampak sedaj ne morete vsi na vc, kaj če se zamaši.
Prof: Pa kaj vam res ni jasno, če rečem da rečem da bodite tiho ampak vi morate še naprej govoriti ane.
Učen: Saj smo bili tiho.
Prof: Ja, celo sekundo
Uče: Tudi to je nekaj
Prof: Kaj sekundo, še stotinko ne
Učen: To pa nebo držalo
Prof: [tukaj je povedala eno "grožnjo" da bo tistega, ki bo klepetal vprašala nekaj kar nihče v razredu ne razume]
Učen: Tiha maša.
Prof: In kaj potem? No kaj je potem? Ja nič ni potem. Otišla baba s kolačima
Prof: Zaenkrat smo še v gimnaziji, ne v živalskem vrtu.
Prof: Ampak sedaj ne morete vsi na vc, kaj če se zamaši.
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
se pogovarjam po gsmju s svojim lubijem in on je bil neki živčen ker mu je šlo ta dan vse narobe in on reče: joj pa kje mam zdej ta mobitel ne najdem ga! a držu ga je v roki če se je z mano po njem pogovarjal
pa še ena podobna:bila je moja kolegica pri tipu in pol je pač šla domov in na vlak in on njo pokliče po gsmju: ej pr men si gsm pozabla,una pa ja valda joj dej pridm zdej! haha a pogovarjala se je po njemu
pa še ena podobna:bila je moja kolegica pri tipu in pol je pač šla domov in na vlak in on njo pokliče po gsmju: ej pr men si gsm pozabla,una pa ja valda joj dej pridm zdej! haha a pogovarjala se je po njemu
-
jolandabuh - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
igra po radiu: v eni minuti pogovora ne smeš uporabiti besedic da in ne. Pa začnimo:
Vprašanje: 'kaj je namen te igre?'
Odgovor: 'Da paziš kaj govoriš'
Vprašanje: 'kaj je namen te igre?'
Odgovor: 'Da paziš kaj govoriš'
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dons mi je zaspanost preveč udarla u glavo, ker sem pisala nenormalne stvari
najprej sem hotela na net pogledat če bo kej snega v bližnji prihodnosti in vtipkat v google vreme, jst pa vtipkam v goiogle sneg
potem namesto mejni prehod predel, spišem: mejhni prehod predel
pa sodelavke mešam med sabo z imeni itd...ajaja, treba bo it spat nazaj
najprej sem hotela na net pogledat če bo kej snega v bližnji prihodnosti in vtipkat v google vreme, jst pa vtipkam v goiogle sneg
potem namesto mejni prehod predel, spišem: mejhni prehod predel
pa sodelavke mešam med sabo z imeni itd...ajaja, treba bo it spat nazaj
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Sestavljanka napisal/-a:To še ni tako hudo... V srednji šoli sem enkrat v eseju namesto dijak napisala divjak...
ah to še ni tako hudo
bla sm 1x celo poletje v Bosni in valda mal slovenscine "pozabis".. pridm v solo tkoj spis pisali.. dobimo spis nazaj.. 3/4 rdečga itk.. in spodaj piše:
" NE PIŠI SPIS V SRBOHRVAŠČINI!"
drgač pa.. izjava tedna:
no prveč jih je blo ta teden.. prva ki mi pade na pamet.. :
sosolec: "predn smo štartali sm meu poune žepe kondomov, ko sm prsu domov (pijan) nism meu niti enga več!! Js nevem a sm jih jedu al ka ?? buahaha
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Sestavljanka napisal/-a:To še ni tako hudo... V srednji šoli sem enkrat v eseju namesto dijak napisala divjak...
Nm je profesorca govorila, da je bil en dijak na šoli, ki je imel popravca slovenščino in je prišel malo z zamudo v razred. Na tabli je pisalo "Napiši esej z naslovom MOJE ŽELJE", ta dijak pa ni dobro prebral in je pisal esej "MOJE ZELJE"
Kako lahko cel esej nakladaš o svojem zelju.. To mi še zdej ni jasn
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vem da se sliši bolano vendar ni tako kot izgleda. Nekega dne sem sel v trgovino in tam se ponesreci spotaknil ob babico ter močno padel na tla. V trenutku sem se pobral in se takoj opravicil. Kmalu sva vzpostavila nekakšen skupni jezin in se zmenila za pijačko. Kmalu sem zvedel da je stara 65 let (kar pa ni izgledala) tako da mi ni bilo nic bedno. Namrec sam sem star 24 let. Tema je prišla na seks in kmalu sva pristala v njenem stanovanju. Postajalo je vroče tako da sva kmalu prišla na bistvo...seks. Še sam nisem mogel verjeti vendar se je stara metala po meni kot še nobena. Seks je biu izjeme in ne obžalujem. pišite kar hocete vendar ljubezen ne pozna meja.
tole mi je vse ena izjava tedna, če ne clo mesca al pa leta
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov