Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jst sm pa on dan prjatlci hotla reč,da bi lahk šle drsat..sm ji pa rekla,da bi šle lahk drkat..ej,fak
pol pa en dan srecam enga okrog katerga sm se trudla (k mi je bil lušn),pa ji rečem..veš,ta je on,k me ni..sm misnla da me ni poklicau..pa je bla lih ena tetka tm pr nama k smo zeleno luč čakale,pa je kr oči obrnla
pol pa en dan srecam enga okrog katerga sm se trudla (k mi je bil lušn),pa ji rečem..veš,ta je on,k me ni..sm misnla da me ni poklicau..pa je bla lih ena tetka tm pr nama k smo zeleno luč čakale,pa je kr oči obrnla
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Naš (žal bivši) profesor za fiziko je bil res car. In sem si skozi celo leto zapisovala njegove izjave (tko da prosim za razumevanje, jih je veliko, ni treba vseh brat )
[prof. pisal na tablo z zelenim flomastrom] "Če se pa zelena ne vid, pa uzmte zeleno!"
"N=20. U resnic je plusminus 3, ker sem slabo štel."
"Okoli l. 1900...Plusminus 20 let...Je odkril elektromagnetno valovanje."
"Sta skoraj isti. Nista enaki, ampak skoraj. Nism js holivudska zvezdad, ampak sta skoraj isti!" [enačbi to]
"Zeit läuft, dejmo!"
"Al pa za nič cela pou obhoda."
"Enačba za kroženje. Zakaj? Sej ni važn."
"Zveza med hitrostjo in kotno hitrostjo je preprosta. Zakaj? Sej ni važn."
[Nam ni blo jasn, zakaj ne računamo z radiani.] "Pride miška pa poje radiane hamham. Pa jih ni več!"
[Nemir v razredu] "A se lhka nehamo dret?! Ker se ne morem več poslušat! Se derem kot kak kreten!"
"Pa kua vi čakate, dejte sami računat! Pa kua čakate, limono?!"
"Še enkrat? Še enkrat? Še enkrat!"
"In v petek...bomo že neki. Bomo čakal počitnce [dvigne roke v zrak in zavpije AAAAAAA].
"Ocvirek, jz bi te naprau, da te 3 tedne neb blo u šolo."
[prejšnji dan so bili za malico krofi, ki se jim je čokolada dol luščila] "In še neki: včeri ste vi tuki žrl krofe! In je blu ku da bi pršu u skret!"
"Liste rešujte!" -"Pa če ste rekl, da jih bomo skupi rešval!" -"Se mi ne da!"
"To je....koren blablabla."
"Če ti kej ni jasn, se posvetuj z učiteljem. Ali s farmacevtom."
"Imate še 7 minut. Kdor vse reši.......Je car." -"Kaj pa če ne?" -".......Je pa...anti-car!"
"Ne štekate, še enkrat!"
"Prosm, ne me prsilt da bi mislu, da je norost nalezliva!"
"A ste vi ljudje al polži?!"
"A ste vi polži al polži?!"
"Dejte vajo 4.17 prečrtat! Ker je butasta!"
[pri spraševanju] "Zdej bi pa midva tole narisala. Še prej bi pa tablo mal lepš pobrisala."
"A maš ti kazga brata v drugem letnki?" -"Ne." -"A si zihr?"
"A mam pravico, da mi salama smrdi u učilnc?!"
"Dovolil si bom narisati sliko. To je balon. Ima obliko fižola."
[navodila naloge:izračunajte to pa to in presodite, kakšen bi bil rezultat pri večji hitrosti] "Nočmo presojat. Ne želimo si presojat. Če še tega ne štekamo, kaj šele da bi presojali!"
"Dok miruje, je trenje."
"AsValt-guma.." -"AsFalt je." -"Sej ni važn... Pa kdo si je zmislu to besedo?! To sploh ni slovenska beseda!"
[nekaj računamo, in seveda je treba uporabit kotne funkcije:S] "Brez sinusa ne bi bilo življenja. Ohne Sinus würde Leben nür Halb so schön sein! Življenje bi bilo le pol tako lepo brez sinusa!"
"Poševne sile. Ali po domače KR NEKAM sile!"
"Prosim...! Sedaj bomo imeli Sile kr nekam!"
[pokliče učenca pred tablo] "Ti računi! Nisi vprašan. To je za hobi."
[Sošolec je (spet) preveč pameten] "Frelih! Ne misli, da si glavni. KER SEM JST!"
[Razlaga Zakon vzajemnega učinka] "Bokser udari steno. Stena pa tut udari bokserja nazaj. TI MENE, JAZ TEBE!"
[pri nalogi da navodila, da je luč težka 10 kg. Ha? To ni možno!] "To je steklen lestenec. Z diamanti. In zlatom. Ter s svinčeno obrobo. NE MORTE VI MENE!"
"A js gulfam, ku slike rišem? DA!"
"To je samo skica. Tut če niste narisal 7 metrov,... To je samo skica!"
"Os vrtenja ali po domače AKSA."
"Rišemo, rišemo!! Dejmo! Skica je več kot 1000 besed! Topla skica pove več kot 1000 hladnih besed! Js bom narisu eno toplo skico."
[reditelja pobereta uteži s tal] "Reditelja, hvala. Brez vaju ta ura ne bi uspela."
"A me sploh ker posluša?! Ker sm zdle neki neprisebnga reku."
"Ne morem več pisat, ker me preveč srbijo ušesa."
"To je masa. Pa ne tist, ku fura formulo, ampak čist navadan masa."
"Voda ima gostoto "ro". Voda tvori gladino "gladina"."
"A so lhka krive črte uzporedne? Itak! Itak d so lhka!"
[prof. pisal na tablo z zelenim flomastrom] "Če se pa zelena ne vid, pa uzmte zeleno!"
"N=20. U resnic je plusminus 3, ker sem slabo štel."
"Okoli l. 1900...Plusminus 20 let...Je odkril elektromagnetno valovanje."
"Sta skoraj isti. Nista enaki, ampak skoraj. Nism js holivudska zvezdad, ampak sta skoraj isti!" [enačbi to]
"Zeit läuft, dejmo!"
"Al pa za nič cela pou obhoda."
"Enačba za kroženje. Zakaj? Sej ni važn."
"Zveza med hitrostjo in kotno hitrostjo je preprosta. Zakaj? Sej ni važn."
[Nam ni blo jasn, zakaj ne računamo z radiani.] "Pride miška pa poje radiane hamham. Pa jih ni več!"
[Nemir v razredu] "A se lhka nehamo dret?! Ker se ne morem več poslušat! Se derem kot kak kreten!"
"Pa kua vi čakate, dejte sami računat! Pa kua čakate, limono?!"
"Še enkrat? Še enkrat? Še enkrat!"
"In v petek...bomo že neki. Bomo čakal počitnce [dvigne roke v zrak in zavpije AAAAAAA].
"Ocvirek, jz bi te naprau, da te 3 tedne neb blo u šolo."
[prejšnji dan so bili za malico krofi, ki se jim je čokolada dol luščila] "In še neki: včeri ste vi tuki žrl krofe! In je blu ku da bi pršu u skret!"
"Liste rešujte!" -"Pa če ste rekl, da jih bomo skupi rešval!" -"Se mi ne da!"
"To je....koren blablabla."
"Če ti kej ni jasn, se posvetuj z učiteljem. Ali s farmacevtom."
"Imate še 7 minut. Kdor vse reši.......Je car." -"Kaj pa če ne?" -".......Je pa...anti-car!"
"Ne štekate, še enkrat!"
"Prosm, ne me prsilt da bi mislu, da je norost nalezliva!"
"A ste vi ljudje al polži?!"
"A ste vi polži al polži?!"
"Dejte vajo 4.17 prečrtat! Ker je butasta!"
[pri spraševanju] "Zdej bi pa midva tole narisala. Še prej bi pa tablo mal lepš pobrisala."
"A maš ti kazga brata v drugem letnki?" -"Ne." -"A si zihr?"
"A mam pravico, da mi salama smrdi u učilnc?!"
"Dovolil si bom narisati sliko. To je balon. Ima obliko fižola."
[navodila naloge:izračunajte to pa to in presodite, kakšen bi bil rezultat pri večji hitrosti] "Nočmo presojat. Ne želimo si presojat. Če še tega ne štekamo, kaj šele da bi presojali!"
"Dok miruje, je trenje."
"AsValt-guma.." -"AsFalt je." -"Sej ni važn... Pa kdo si je zmislu to besedo?! To sploh ni slovenska beseda!"
[nekaj računamo, in seveda je treba uporabit kotne funkcije:S] "Brez sinusa ne bi bilo življenja. Ohne Sinus würde Leben nür Halb so schön sein! Življenje bi bilo le pol tako lepo brez sinusa!"
"Poševne sile. Ali po domače KR NEKAM sile!"
"Prosim...! Sedaj bomo imeli Sile kr nekam!"
[pokliče učenca pred tablo] "Ti računi! Nisi vprašan. To je za hobi."
[Sošolec je (spet) preveč pameten] "Frelih! Ne misli, da si glavni. KER SEM JST!"
[Razlaga Zakon vzajemnega učinka] "Bokser udari steno. Stena pa tut udari bokserja nazaj. TI MENE, JAZ TEBE!"
[pri nalogi da navodila, da je luč težka 10 kg. Ha? To ni možno!] "To je steklen lestenec. Z diamanti. In zlatom. Ter s svinčeno obrobo. NE MORTE VI MENE!"
"A js gulfam, ku slike rišem? DA!"
"To je samo skica. Tut če niste narisal 7 metrov,... To je samo skica!"
"Os vrtenja ali po domače AKSA."
"Rišemo, rišemo!! Dejmo! Skica je več kot 1000 besed! Topla skica pove več kot 1000 hladnih besed! Js bom narisu eno toplo skico."
[reditelja pobereta uteži s tal] "Reditelja, hvala. Brez vaju ta ura ne bi uspela."
"A me sploh ker posluša?! Ker sm zdle neki neprisebnga reku."
"Ne morem več pisat, ker me preveč srbijo ušesa."
"To je masa. Pa ne tist, ku fura formulo, ampak čist navadan masa."
"Voda ima gostoto "ro". Voda tvori gladino "gladina"."
"A so lhka krive črte uzporedne? Itak! Itak d so lhka!"
-
¤crystal¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
Anelise napisal/-a:jst sm pa on dan prjatlci hotla reč,da bi lahk šle drsat..sm ji pa rekla,da bi šle lahk drkat..ej,fak
Hahaha umiram od smeha.
ˇˇTaŠ, vš ex prfoks je tut smešn.
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Zdej mamo pa eno profesorco, čist frišno s faksa, ma pa take čist zgrešene....
Je rekla enkrat: "No, zdej bomo šli pa eno tako življensko reševat!"
(pa smo šli reševat, s kakšno hitrostjo teče voda po ceveh dol po hribu do ene hiše.)
Še ena taka preroška: "A ste pripravljeni izvedit nekaj, kar vam bo čisto spremenilo vaš pogled na svet!?" in mi vsi itak, JA! "A veste, med planeti v vesolju obstaja... (tam ta da daaaam) gravitacijska sila!!!!!"
Je rekla enkrat: "No, zdej bomo šli pa eno tako življensko reševat!"
(pa smo šli reševat, s kakšno hitrostjo teče voda po ceveh dol po hribu do ene hiše.)
Še ena taka preroška: "A ste pripravljeni izvedit nekaj, kar vam bo čisto spremenilo vaš pogled na svet!?" in mi vsi itak, JA! "A veste, med planeti v vesolju obstaja... (tam ta da daaaam) gravitacijska sila!!!!!"
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
Danes pri slovenščini se profesorca matra da bi pano na katermu gledamo diaprojekcije potegnla dol.
Ustane sošolc, potegne dol in se pano ustau tm kjer mora bit
Profesorca: Ej, pa a tebi pa tko lepo stoji al kaj?
Sošolec: Men vedno stoji
Ustane sošolc, potegne dol in se pano ustau tm kjer mora bit
Profesorca: Ej, pa a tebi pa tko lepo stoji al kaj?
Sošolec: Men vedno stoji
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov